Hasta ve Yalnizim

Ben de çok hastayım bu grip illet bir şey sanki burnuma maden suyu kaçmış gibi hissediyorum of çok kötü
hastalık psikolojisi bu.
Geçmiş olsun... işiniz zor..

Çok geçmiş olsun tatlım.
Benimkilerde boyle.
Bobrek enfeksiyonundan kendimi bilmez halde yatarken "misafir geldi bi hosgeldin de, yabani canım bu kız " denilerek, kollarıma girilip salona götürülmüşlüğüm var. İnsanların suratındaki "oha " ifadesini unutamıyorum.
Nitekim iyi olmustu, adamcağız "hastaneye mi götürsek, kız cok fena" dedi de hastaneye gittik.
Napıcaksın bebek?
Sanıyorum ailelerimiz hasta olduğumuzda ilgilenmezlerse daha çabuk iyileşiriz falan sanıyorlar :)

Gecmis olsun...hastayken insan daha bi ilgi budalasi oluyor ama naparsin...bide bayrama denk gelmis...kendi doktorun kendin olcan o zaman....yada gel kuzum ben bakarim sana...

Cok tesekkur ederim, bu site bana cok iyi geliyor

Gecmis olsun...hastayken insan daha bi ilgi budalasi oluyor ama naparsin...bide bayrama denk gelmis...kendi doktorun kendin olcan o zaman....yada gel kuzum ben bakarim sana...

Evet aynen oyle, nazlanacak insan arıyorum
Cok tesekkur ederim bakmis kadar oldunuz

Ayyy sizinki biraz trajikomik olmus
Zaten sonunda iyilesirler nolcak ölmez ya diye düşünüyolar bence
Yokki söyle adam akilli nazlanacagim biri
Tek basima deniyorum ama oyle tadi cikmiyo, bi beyaz önlügüm eksik oluyo
Cok tesekkur ederim

Ben de çok hastayım bu grip illet bir şey sanki burnuma maden suyu kaçmış gibi hissediyorum of çok kötü
hastalık psikolojisi bu.
Geçmiş olsun... işiniz zor..

Ya bide milletin icinde de ortalik sessiz sakinken burun cekilmiyoki cok sinir bozucu bi hastalik, biri bi ses çıkarsa da burnumu ceksem diye tetikte bekliyorum
Size de cok gecmis olsun, tesekkur ederim

Lütfen birbirinize ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.

Ay size de gecmis olsun, hiç anlamam sevmem ilaç/hastane islerini . En guzeli doktor koca bulmak, cok ciddiyim

Hahaha : ))
ama baban dogru soyluyor, birgun hepimiz ölecegiz...
Ben tam da o kafada biri olarak... her halde birgun cocuklarim olursa benden cekecekleri var : p

bu arada o doktor kocalar da babalar da sandigin kadar iyi olmuyor,
bakacaklar saniyorsan yaniliyorsun,
"Birseyin yok birseyin yok" diyip gecistirir, sadece atesin varsa zora ki bir ilac verirler,
tanidigim ornek 1 degil 2 degil, hepsi de boyle : )))
Konu aile ve hastalik olunca cocuklar arada bakim ve yaglama gerektiren robot gibiler : )))

Benimde var cevremde öyle, adam hasta gormeye okadar alismiski kafatası yarilip icine bisey girmedikce hicbir yaralanma hastalık onemli degil, gecer

Ay sakin ya , hele cocukken insan daha da bi ilgi istiyo yazik yavrucaklara
Simdi onlar sinek ısırınca bile aglayip sizlama potansiyeline sahipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…