- 17 Mart 2012
- 6.505
- 2.283
- 448
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ben de çok hastayım bu grip illet bir şeyBen bu yalnızlık isinde zirve yaptigimi dusunuyorum bare suraya 2 kelime yaziyim de öldügümde intetnet kayitlarimdan su konularima ulassinlar da ne hissettiğimi ogrensinler
Hastayim gribim ama agir bi grip yataktan kalkamiyorum, basim agriyo, oksuruyorum bogazlarim aciyo. Ve cevremdekilerin bu duruma tepkisi:
Hastayim diyorum kimse benimle ilgilenmiyo en azindan biri gelsinde nefesimi kontrol etsin yasiyomuyum diyeilac bile almiyolar buda yetmezmis gibi babam bana is yaptiriyo zorla, babamin akrabalarina gittiğimizde felc geçirsem bile onun akrabalarina hizmet etmek zorundayim !!
Cok zoruma gitti kizlar, istedimki bir tanecik ilgilenenim olsun ya nolurdu yani, kendimi cooooook yalniz hissediyorum burda odaya kapattim kendimi kendi kendime cekiyorum acimi, nazimi
Bir annanecigim var beni dusunen ilgilenen nazimi ceken,80ine merdiven dayamasina ragmen bana is yaptirmayan her ise kendi kosan, o da cok uzaklarda...
Oyle iste kizlar bir annanecigim var birde siz varsiniz allah hepinize uzun omur versin, dertlesmek istedim yazdim.....
Özetle yalnizim cok............
Çok geçmiş olsun
Bu arada ilaç önerisinin yasak oldugunu biliyorum ama bahsedilen ilaç sağlık bakanlığının riskli ilaç listesinde 2 yıldır tekrarlanıyor lütfen dikkatli olun.duydugunuz her ilacı almayın.
Gecmis olsun...hastayken insan daha bi ilgi budalasi oluyor ama naparsin...bide bayrama denk gelmis...kendi doktorun kendin olcan o zaman....yada gel kuzum ben bakarim sana...
Çok geçmiş olsun tatlım.
Benimkilerde boyle.
Bobrek enfeksiyonundan kendimi bilmez halde yatarken "misafir geldi bi hosgeldin de, yabani canım bu kız " denilerek, kollarıma girilip salona götürülmüşlüğüm var. İnsanların suratındaki "oha " ifadesini unutamıyorum.
Nitekim iyi olmustu, adamcağız "hastaneye mi götürsek, kız cok fena" dedi de hastaneye gittik.
Napıcaksın bebek?
Sanıyorum ailelerimiz hasta olduğumuzda ilgilenmezlerse daha çabuk iyileşiriz falan sanıyorlar :)
Ben de çok hastayım bu grip illet bir şeysanki burnuma maden suyu kaçmış gibi hissediyorum of çok kötü
hastalık psikolojisi bu.
Geçmiş olsun... işiniz zor..
AynenYa bide milletin icinde de ortalik sessiz sakinken burun cekilmiyokicok sinir bozucu bi hastalik, biri bi ses çıkarsa da burnumu ceksem diye tetikte bekliyorum
Size de cok gecmis olsun, tesekkur ederim
Ay size de gecmis olsun, hiç anlamam sevmem ilaç/hastane islerini . En guzeli doktor koca bulmak, cok ciddiyim
Hahaha : ))
ama baban dogru soyluyor, birgun hepimiz ölecegiz...
Ben tam da o kafada biri olarak... her halde birgun cocuklarim olursa benden cekecekleri var : p
bu arada o doktor kocalar da babalar da sandigin kadar iyi olmuyor,
bakacaklar saniyorsan yaniliyorsun,
"Birseyin yok birseyin yok" diyip gecistirir, sadece atesin varsa zora ki bir ilac verirler,
tanidigim ornek 1 degil 2 degil, hepsi de boyle : )))
Konu aile ve hastalik olunca cocuklar arada bakim ve yaglama gerektiren robot gibiler : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?