ben 6 mart 2013 de ameliyet oldum..ama burnumda fazla bi değişiklik olmadı.burnumu çok kalın buluyorum ve kimse beğenmiyor.tekrar revizyon olacağım başka doktora.ve ameliyattan sonra 1 kere bile aramıyorlar.ilgilenmiyorlar.her şey parayı alana kadar.Cem bey e soru soruyosun kaçamak cvplar verip acelesi varmış gibi kaçıyor.insanın yüzüne bile bakmıyor.hiç ilgilenemdi.ve ücreti pahalı.gerek yokmuş o kadar para vermeye.cadde de kliniği var kendine ait.içerde hasta otururken başı boş bırakıp içerde ekibiyle toplantı yapıyolar birden.sen mal gibi kalıyosun ortada.kapıdan çıkıp gidiyosun tek başına.çok pişmanım çok.
Eki Görüntüle 980490
tataaamm burnumun alttan bi bakışıııııııııı
bi kaç bi sıkıntı var genel manada memnunum onuda cem hoca haziranda halledeceğini söylediiii: :
Eki Görüntüle 980490
tataaamm burnumun alttan bi bakışıııııııııı
bi kaç bi sıkıntı var genel manada memnunum onuda cem hoca haziranda halledeceğini söylediiii: :
Bugün cem hocamın nekadar büyük yürekli yüce gönüllü bir insan olduğuna , hayatımda aldığım en doğru kararın cem hocaya ameliyat olmak olduğunu bir kez daha anladım. ofisinden evime giderken yol boyu ağladım ama mutluluktan.
allahıma şükür ediyorum böyle bir insanı karşıma çıkarttığı için . Benim gözümde O bir doktor değil, gördüğüm en iyi en mükemmel insan. İyiki varsınız hocam..
nolduu kız neden ağladınnn o bahsettiğin dger ameliyatımı olcaksınnnnnnn ayy bende haziranda çağırmıştı heralde yapmaz bni o sıcakta ameliyat
Mutluluktan zefeycim mutluluktan.
Mükemmel bir buruna sahip olduğum için,
Çok güzel bir ekip harika bir insanı tanıdığım için..
insanların karşısına çok az çok nadir cem hoca gibi insanlar çıkar.. kendimi ilk defa şanslı hissediyorum. hayatımda aldığım en doğru karardı. burada ne yazarlarsa yazsınlar ama tanımadan yalan ve iftirada bulunmasınlar. Zaten kendim şahsen asla buna müsade etmem. Gördüğüm en iyi ekipbe sahip mükemmel bir insan. Doktordan ötedir benim için.
O bahsettiğim diğer operasyona gelince; kesin olacağım hemde gözümü hiç kıprmadan minicik bir tereddüttede bulunmadan kendimi cem hocaya teslim edeceğim.
Herkez 6 yıl tıp okuyup doktor olabilir. Ama.. istisnadır cem hoca gibiler. Ve ben böyle güzel yürekli bir insanı tanıdığım için allahıma şükür ediyorum.
cem payaslının fiyatı nedır acaba??
cem beye ameliyat olanlar cevap yazarlar dimi bana
evet ayşecim nerelerdesin? Bnde oyle uzun zamandir giremiyorum. Burnun ne durumda?
burnumun iç kısmında sorunlar yasıyorum..dıs goruntu olarak burnumun sag kapagı hafıf çokuk ve sırtında bıraz bozukluk var.benı suanda en cok rahatsız eden iç kısmı..saglık herşeyden onemlii
ağustos ayında 2 yıl olcak.agustosdu benımkıayşe sennle aMeliyat olma tarihlerimiz aynıydı sanırım şubatmıydı sennde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?