Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bunu siz bilemezsiniz yalan söyleyip söylemediğini..siz memnun kalmışsınızdır o kalmamıştır kişinin bakış açısına göre değişir bu

Bunu siz bilemezsiniz yalan söyleyip söylemediğini..siz memnun kalmışsınızdır o kalmamıştır kişinin bakış açısına göre değişir bu

Hanımefendi lütfen bu konu hakkında tartışmayalım zira kırıcı olmaktan korkuyorum.

.......... biri çıkıyor ve sözde şikayet adı altında ağır itaamlarda bulunuyor. Ben hocamın ne kadar ilgili, bilgili,işinin eri olduğunu görmekle kalmayıp bizzat yaşadım. Ameliyat olduğunu iddia edip fotoğraf eklentisi bile yapmadan öyle yalanlar ve ağır itamlarda bulunuyor ki resmen sinirden güldüm (sarı çizmeli mehmet ağa)..
Ben de buna istinaden hocamın ne kadar iyi bir doktor olduğunu herşeyden de öte ne kadar koca yürekli bir adam olduğunu kendi yaşadığım hayat hikayemi ve paylaştığım fotoğraflar ile nispeten anlatmaya çalıştım..

Böyle ucuz karalamalar ile hocamın başarısı kirlenecek mi? Hayır! Hocamın hasta sayısı azalacak mı? Hayır! Peki hocamın böyle şahsiyetlere ihtiyacı var mı? Kesinlikle Hayır!
Zaten böyle yalanlar, riyakarlıklar bu tür insangiller tarafından mutlaka olacaktır.Çünkü meyve veren her ağaç taşlanır. Her başarı kıskanılır.
Daha önceki yazımda belirttiğim gibi bir başarıyı ancak ve ancak şerefliler takdir edip kutlayabilir. İnsanlar başkalarının üzerine basınca yükselip yüceldiklerini sanıyorlar fakat yükselme insanın başarısı ile alakalı bir durumdur ve bundan mütevellit yücelme de o insanı seven, o insana saygı duyan, başarılarına şahit olmuş insanların ortak duyguları ile oluşan bir durumdur.
+(Hocamın başarısı tescillenmiş olmakla beraber sevenleri,sevdikleri, hastaları ve yakınları tarafından tarafından da yüceltilmiş ve yüceltilmeye devam edilmekte.)

İnsanlar nerede durmaları gerektiğini,nerede ne konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar. Ben bu tür şahısları gördükçe, aklıma
'' İnsanın ham maddesi topraktır ama önemli olan çamurlaşmamaktır'' sözü geliyor.
İnsanlar kendileri ya da başkaları hakkında ne düşünüyorlarsa, iki omuzlarının ortasında taşıdıkları kutuda saklı kalmalı.
Eğer durumdan memnuniyetsizlikleri var ise bu ve bunun gibi sitede akıllarınca karalama yapmayıp, hekimleri ile görüşmeleri gerekir. -Ki doğru olan budur! Doğru biri olsaydı, böyle sitelerde ucuz ucuz reklamlar yapıp, kendisini millete güldürmezdi.

Bence bizer ne yapalım biliyor musunuz?
Hocam hakkındaki bu asılsız iddiaları fazla uzatmayalım. Çünkü herkese kabak tadı vermeye başladı. Herşeyden önce Cem PAYASLI sevenlerini üzmeye başladı..
Ben de Cem PAYASLI'yı seven bir hastası olarak kimsenin canını sıkmak, efendime söyleyeyim kalbini kırmak, hatta hatta yerin yedi kat dibine sokup, üzmek istemem..

Saygılarımla...

Son düzenleme:
.... Merhabalar Cem beyden bahsettiğinize eminmisiniz?saadet hanım 2011 Mart burun ameliyatı oldum....okadar kusursuz ki 2 amelıyatım Ocak 2013 göğüs ameliyat oldum...bahsettiğinizin aksine tam bir aile ortamı,samimi bir ilgi içinde kendimi şımartılmıs hıssettımm....memnuniyetsizliğiniz karşısında çok şaşkınım bence sizin kendinize ilgili sorunlarınız var saygılarımla.....

kimse yokmu yyyyyyyyyyyyy

Merhaba,
ameliyat oldum 5 ay oldu.
Şuan burnum gayet normal.
Tamponlar çıkınca küçülmez dahada şişecek.
Ameliyatın ilk günleri şişlik normaldir. Atel çıkıncada şişecektir.3 ay sonrasına şişlikler inmeye ve burun şekil almaya başlayacaktır yavaş yavaş.
6 ay sonra gerçek burnunuzu göreceksinizdir.
Şuan benim burnum gayet muntazam.

25 mesajı doldurduktan sonra beni eklerseniz resimlerimi görebilirsiniz.

tamponlar cikarildi suan burnum cok guzel 6 ay sonra sisler inince daha guzel olucak o zaman

Geçmiş olsun, yeni burnunuzu güle güle kullanınnn:)
Kesinlikle harika bir buruna sahip olacaksınız. Çünkü hocam sihirli dokunuşlar yapıyor:) Ben 2012'de ameliyat oldum. Şuan harika bir buruna sahibim.. Yüzüme de çok yakıştı ve doğal duruyor. 6 ay sonra fotoğraf eklentisi yapın lütfen, burnunuzun son halini görmek isterim:) :13:

Son düzenleme:
evet yeni ameliyat olan arkadaşlar resim bekliyorum bende koyacağım rsimm :)

Benim ameliytim farliydi herkes kemik aldirirken benim burnuma kemik konuldu. cunku 12 sene ben ameliyat olmustum fakst doktor benim burnumun kikirdak kemiginide kiri slmis kemiksizdi burnum yani cok kotu durumdaydi ilk oldugum zamanlar belli olmuyordu fakat zaman gectikce burnum nerdeyze agzima girecekti. o yuzden cem bey mukemmel bir is cikardi. iykife cem beye ameliyst oldum bu kadar dogal ve guzel olabilcegini tahmin edemezdim.

eski ve yeni hallerini koyarsan seviniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…