kızlar fiyat nedir ?
Herkesin hekim seçme hakkı vardır ama hekim karalamaya kimsenin hakkı yoktur! İnsan kusuru önce kendinde görmeli.. Siz nasıl ki muhammet beyi seviyor ve takdir ediyor iseniz şahsım da Cem beyi seviyor ve takdir ediyorum.
Doktorumun yardımını,ilgisini, tevazusunu birebir görüp, birebir yaşayan biri olarak hiçbir Allah'ın kuluna hakkında karalama yapılmasına müsade ettirmem!..
Herkes hekim olabilir fakat kimse kolay kolay insan olamaz. Ben Cem hocamda insanlığı gördüm. Şimdi ciğeri beş para etmez insanların mahalle ağzı ile ağzını yaya yaya ileri geri konuşup, yalanlar üretmesi tahammül edemeyeceğim bir durumdur..
Kendini beğenmiyorsan o insanın özgüveniyle alakalıdır fakat Hadsizliğin, hayasızlığın alemi yok !
Bunu siz bilemezsiniz yalan söyleyip söylemediğini..siz memnun kalmışsınızdır o kalmamıştır kişinin bakış açısına göre değişir bu
.... Merhabalar Cem beyden bahsettiğinize eminmisiniz?saadet hanım 2011 Mart burun ameliyatı oldum....okadar kusursuz ki 2 amelıyatım Ocak 2013 göğüs ameliyat oldum...bahsettiğinizin aksine tam bir aile ortamı,samimi bir ilgi içinde kendimi şımartılmıs hıssettımm....memnuniyetsizliğiniz karşısında çok şaşkınım bence sizin kendinize ilgili sorunlarınız var saygılarımla.....ben 6 mart 2013 de ameliyet oldum..ama burnumda fazla bi değişiklik olmadı.burnumu çok kalın buluyorum ve kimse beğenmiyor.tekrar revizyon olacağım başka doktora.ve ameliyattan sonra 1 kere bile aramıyorlar.ilgilenmiyorlar.her şey parayı alana kadar.Cem bey e soru soruyosun kaçamak cvplar verip acelesi varmış gibi kaçıyor.insanın yüzüne bile bakmıyor.hiç ilgilenemdi.ve ücreti pahalı.gerek yokmuş o kadar para vermeye.cadde de kliniği var kendine ait.içerde hasta otururken başı boş bırakıp içerde ekibiyle toplantı yapıyolar birden.sen mal gibi kalıyosun ortada.kapıdan çıkıp gidiyosun tek başına.çok pişmanım çok.
kimse yokmu yyyyyyyyyyyyy
tamponlar cikarildi suan burnum cok guzel 6 ay sonra sisler inince daha guzel olucak o zaman
tamponlar cikarildi suan burnum cok guzel 6 ay sonra sisler inince daha guzel olucak o zaman
evet yeni ameliyat olan arkadaşlar resim bekliyorum bende koyacağım rsimm :)
Benim ameliytim farliydi herkes kemik aldirirken benim burnuma kemik konuldu. cunku 12 sene ben ameliyat olmustum fakst doktor benim burnumun kikirdak kemiginide kiri slmis kemiksizdi burnum yani cok kotu durumdaydi ilk oldugum zamanlar belli olmuyordu fakat zaman gectikce burnum nerdeyze agzima girecekti. o yuzden cem bey mukemmel bir is cikardi. iykife cem beye ameliyst oldum bu kadar dogal ve guzel olabilcegini tahmin edemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?