Merhaba ben gogus burun kulak aynı anda 3 ameliyat oldum doktorum Cem Payaslı gorusmenizi tavsiye ederim fiyat vermem doğru olmayabilir.herkese yapılacak işlem aynı değildir sonuçta
Arkadaşlar hem göğüs hem burun ikisinin aynı anda kombine ederek ameliyat olmamın ücretini ortalama olarak söyleyebilir misiniz?:/
Arkadaslar bende Cem beye ameliyat olucaktim. Oldum.gorusir gorusmez ameliyat gunumu almustim iyide yapmisim. :) 3.hafta bitti. Ameliyattan sonra agrim olmadi sadece sislikler rahatsiz etti ilk iki gun. Tamponlar cikinca kuş gibi oldum. Sonucundan cok memnunum resim atamiyorum. Becerebilirsem paylasicam:) herseyden önce ilgili bi doktor. ayrıca ameliyat sonrasi hastanede cok ilgiliydi. Cok memnun kaldim. Cem bey ekibini cok güzel kurmuş. Ameliyat oncesi tedirgin olmamada gerek yokmus. Merak eden Resim isteyen varsa tarif etsin atiyim :) oncesi sonrasi.. Iyi ameliyatlar kizlar. :)
hayırlı olsun çok sevindim.
Cem bey mükemmel bir doktordur. Doktordan ötedir. hayatım boyunca tanıyabileceğim en mükemmel insan diyebilirim net.
Ekip arkadaşları zaten hepsi ayrı bi yerdedir benim için.
Sağlıkla iyi günlerde kullan :)
Herkese merhaba öncelikle ...
Burun ameliyatı olmak istiyorum . Bir haftadır ciddi bir şekilde doktor araştırıyorum . İstanbulda bulduğum iyi doktorlar arasında İ Emre İlhan ,Cem payaslı, Fatih Dağdelen, Fevzi yavaş bunların içerisinde özellikle Cem payaslı da çok takıldım . Bana yardımcı olabilirmisin bunlara ameliyat olanlar varsa resimlerinizi gönderirseniz çok mutlu olurum . Çok kısa zamanım var ağustos 15 inde yıllık izne çıkacağım o yüzden biran önce karar vermeliyim .
cnm bn ekleyemedim eklermisincanım ben de ekledim merak ediyorum memnun musun?
Odem oldugu icindir belki cnm resim koyar misin bnde ameliyat olmak istiyorum ama dr Selcuk mu yoksa Aysegul sivrimi karar veremedimKızlar ben de 3 gün önce Cem Bey'e ameliyat oldum. Bugün tamponlarım çıkacak. Ama burnum hala kocamangeçer mi? Ben özellikle ince ve zarif olsun istemiştim
Canım resim koymak istemiyorum çünkü gerçekten kötü görünüyorum; (Odem oldugu icindir belki cnm resim koyar misin bnde ameliyat olmak istiyorum ama dr Selcuk mu yoksa Aysegul sivrimi karar veremedim
Tamam cnm ben Selcuk inanli doktora ameliyat olucam karar verdimkızlar bugün biraz daha indi şişlerim. Cem Payaslı Hoca'ya ameliyat olmuştum. daha 4. gün ama burnum ödemli de çok da kalın görünüyor. ama kalkıklığı güzel. ama hala kocaman görünüyor. özellikle ince istemiştim. şu anda çok kalın burun kanatlarım da çok geniş. ama düzelir inşallah. düzeldikçe yazacağım kızlar.
kızlar bugün biraz daha indi şişlerim. Cem Payaslı Hoca'ya ameliyat olmuştum. daha 4. gün ama burnum ödemli de çok da kalın görünüyor. ama kalkıklığı güzel. ama hala kocaman görünüyor. özellikle ince istemiştim. şu anda çok kalın burun kanatlarım da çok geniş. ama düzelir inşallah. düzeldikçe yazacağım kızlar.
kızlar bugün biraz daha indi şişlerim. Cem Payaslı Hoca'ya ameliyat olmuştum. daha 4. gün ama burnum ödemli de çok da kalın görünüyor. ama kalkıklığı güzel. ama hala kocaman görünüyor. özellikle ince istemiştim. şu anda çok kalın burun kanatlarım da çok geniş. ama düzelir inşallah. düzeldikçe yazacağım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?