cem beye ameliyat olan arkadaşlar doktordan memnun kaldınızmı?lütfen görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.çok kararsız kaldım.Güzel yorumlar var fakat az sayıda yorum yapılmış.tam karar vermekte sıkıntı yaşıyorum.Lütfennnnnn cevappppppppppp verinnnnnnnnnnnn.
kızlar dünden beridir mesaj atan hç olmamış...
olmazmı..benım morluklar bıde geç gitmişti.işbaşı yaptıgımda hala morluklarım vardı kötü bi sürec atlattım ama sabırlı olman gerekir..benim yanımda arkadaşım vardı hep o moral veriyodu.o dönemlerde birinin desdek olup moral vermesi çok önemli.psıkolojn bozulmasın gecicek hepsi
kendimi ilk zamanlar kötü hissediyodum morluklar rahatsız edıyodu.sonucta o yuz şişkinliğiyle ne kadar ıyı hıssedebılırsınızkı kendınızı.size tavsıyem hastahaneden eve geldıgınızde buz a devam etmenız.benim yüzüm çok şişti.. tenım çok hassas ellesen hemen kızarır.ondan kaynaklandı.evde devam etseydım buza belki o kadar da olmazdı.ama agrı hıc olmadı.atelım çıkarken çok canım yandı acayıp..bide kendimi atelim çıktıgında kötu hıssetmıstım.çok ınce gozukuyodu.sonra kendıne geldı..aslına bakarsanız zor bı süreç.ama sonucu gorunce ınsan ıykıde yaptırmısım değdı dıyor.ben kafama çok takıyodum burnumu sürekli elimde ayna bakıp bakıp üzülüyodum.şimdi aynaya bakıp bakıp mutlu oluyorum:)daha tam iglesmedı tabi şişlikler var hala 5 ay oldu.inşallah onlarda geçicek 1.senemi tam iğlesmıs oturmus bı burunla kutlarım:)
Benim de en çok korktuğum şey burnuma istemeden darbe almak bunu yaşayanlar varmı acaba aramızda? Yanlışlıkla elim falan çarparsa naparım diye düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?