hadi ya .. atel cıkarken neden canın yandı kı o kadar?hıc oyle bıseyden bahsetmedıler bana. plastık tampon cıkarken acı hıssettın mı pekı?bende carsamba aksamı gorustum doktorla bırebır bıde burcu hanımla. cok korkuyorum 15 subata amelıyat gunu verdıler ama hala cok kararsızım ve sonuctan pısman olmaktan korkuyorum.Yanı ılk 3 gunden snra sıslıkler morluklar gıdıyomus sanırım.Ilk 3 gun yuzume bakıp kendımden korkmaktanda tedırgınım.sen ne kadara yaptırdın ve hangı hastanede ?korkuyorum ben
eski halimi yuklemek istemedım kötü cunku..yeni halim bu
çok teşekkür ederimm..5 ay 11 gün oldu.aslında pek bi şişlik kalmadı.ödemler var ama.düşmez yani inşallah düşmez ben öyle bi sorun yasamadım yaşamamda inşallah.dilerim gönlünce olur burnun saglıklı sorunsuz ve guzelll....keşke eski halinide yükleseydin çok merak ettim yeni halin çok güzel maaşalahhh diyişm kaç ay oldu olalıı lşiş falan dıurmuyor çünküüüüü bu aradaaaa burnum düşer diye çok korkuyorum inşallah bi aksilik olmadan atlatırımmmmm
sonn birrr günüüüüüümmmmmmmmm 14 şubattttttttttt
Hadi bakalım Zefey hanım az kaldı.
Hayırlısıyla ol amelıyatını kurtul:)İnşallah gönlünce olur.
Ben ameliyat oldum. Cem Beyle ilgili düşüncelerimi http://www.kadinlarkulubu.com/burun...at-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim-433.html bu sayfada 28 aralık 2009 tarihinde paylaşmıştım. Kesinlikle çok memnun kalırsınız. Gözü kapalı ameliyat olun derim. Sonuç mükemmel olacaktır.
hemde nasıl acıdı gözlerimden yaş geldi.Cem hoca dedi normalde acımıyo senın kı sinire denk geldi heralde dedi.bana tampon takılmadı canım.bu anlattıgın seylerın hepsını bende yasadım amalıyat olcagım gunun akşamı hatta vazgeçmeyı bıle dusundum...hastaneye gıttıgımde acaba kaçsammı dıye aklımdan geçtiözel central hospıtal de oldum amaliyatımı.bulundugum katta bebek seslerı gelıyodu sureklı anestezi süperdi ama amaliyattan çıktığımda ne mıde bulantısı yasadım nede sersemlık..dinçtim yani.hastahane 10 numara..valla kafana taktıysan burnunu ol kurtul derimm
özel central kozyatagında mı?Bende onda olacagım sanırım . bıde estword de yapıyormus.Cok heycanlıyım 15 subat sabahı benımde amelıyatım.burnumda yamukluk oldgu ıcın cok taktm kafama. amelıyattan cıkınca nefes alabılıyomusn burnundan?ve cok morluk sıslık oldu mu?benım arkadasım asırı şişmişti ve morarmıştı.Doktor ateli alınırken canı acıyan o kadar amelıyatımdan 1-2 kısıdır dedı cok gecmıs olsun sanada ayseozz nolur bana dua edıınn
dikişler 2 ayda döküldü hepsi. valla amaliyat izi hala duruyoo ama incelenmediği sürece belli olmuyor.o kızarıklık dikiştendir.. gecer bendede vardı.ayseozz ameliyat kesi izi ne kadar sürede geçiyor benim 23 gün oldu bugün ama hala burnumdaki ameliyat izi vedikişler duruyor içerdekiler yavaş yavaş düştü ama dıştaki dikişler duruyor hala bir de kızarıklık var o kısımda herkes gripmi oldun diye soruyor sizin ne kadar sürede gdüşmüştü tüm dikişler?
cem payaslı'ya ameliyat olan var mı acaba?
gwçmiş olsun igzes1 ameliyat olmuşsundur sanırım.Umarım bir sorunun yoktur. Benim de bugün 21.günüm ameliyat sonrası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?