hayır nefes alamıcan.benımkınde tampon yoktu nefes alamamıstım.benim yuzum çok morardı ama kısıden kısıye degısıyomus.o bir iki kısıden biri benım ıste:hala burnumda hıssedıyorum o acıyı...Dçok tesekkur ederim inşallah amaliyatın çok ıyı geçmıstır.bol bol buz tut yuzune 15 dakkada bir.
evet nefes alamıyorum suan pek burnumdan. benımde goz cevrem ustu ve altı cok morardı ve sıstım.suan hala var bunları hemen gecırebılmem ıcın onerdıgın bısey varmı? cok tesekkur ederım ınsallah hepımızın bunca cektgıne deger.. ben 15 dk da bır koymadım sureklı buz tuttum yuzumde hıc cekmedım ondan mı bole morluklarım hala acaba?ılk ve 2. gun gozumu bıle zor acıodm kapandı sıslıkten morluktan resmen. suan buzu kestım bu arada msn falan var mı? aslında burnumdan rahat nefes alabılmem ve koku alabılmem konusunda korkularım var ınsallah gecer hepsısız koku ve nefes rahat alablyomsnz artık?
evet benim de morluklarım 10 günde tamamen geçmişti arnica kremini günde 3-4 defa bolca sür bir de çok fazla tv internete falan girme yorulma fazla erkenden yat uyu.
Benim 25 gün oldu şu an nefes rahat alamıyorum hala ama ilk günlere nazaran yine iyi tabiki.Deniz suyunu hala kullanıyorum.2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem çağırmıştı zaten Cem Bey.
atel çıkana kadar ne yediklerimden tat aldım ne koku ne nefes hiçbirşey.yemek bile dogru durust yemiyodum tat alamıyorum diye.valla morluklar konusunda ayrıyetten bi tavsiyede bulunamicam cunku bende zorlugunu çok çektim hatta ablam korkmustu benden ters bişi oldu diye gözlerim benim kapanmıstı bile bulanık görüyodum kafamı tasıyamıyodum.20.günde hala gözümün içinde kan ve gözumun etrafında morluklar vardı.işe mor yüzle baslamıstım..doktor asistanı kişiden kişiye değişiyo hassas cilt daha geç iğlesiyo demişti.şuanda koku nefes rahat alıyorum.ama eskisi kadar iyi nefes alamıyorum.gecer heralde zamanla..özel açılsa ordan verırdım msn mi:s
igzes1 prospektüsünde öyle yazıyor ama ben gözüme çok yakın yerler hariç göz çevreme 3-4 defa sürüyordum.Hiç de birşey olmadı çabuk geçsin istiyorsan sende sür benim 1 hafta içinde hepsi geçmişti morluklarımın.Nefese gelince onu Cem beye sormuştum bana tam olarak nefes alabilmen 2.5 - 3 ayı bulur demişti.Ben hala deniz suyu ve burun yıkama suyunu kullanıyorum çünkü tıkanıyor temizlemeye çalışıyorum ama birşey gelmiyor pamuklu çubukla.Ama geceleri tıkanıyor burnum sürekli.Nefes almam düzene girmedi yani 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole o zaman iyicene sorucam. Cem Bey konusunda herkesten iyi şeyler duydum ben o yüzden ameliyata karar vermiştim ama nefesten çok burun şekliyle daha çok ilgileniyor gibi geldi bana birde soru sorarsam cevap alabiliyorum kendisi pek konuşmayı sevmiyor sanırım...
hadı ya.. bende ne tat alıyorum ne koku (keskın olmadıkca..) atel yarın cıkacak benım o zaman alabılırım ınsallah ve cıkarken acımaz umarım..bnımde aynı sekılde gozlerım kapanmıstı bulanık goruyodm sıslıkten morluktan gozum kan olmadı Allahtan ama morluklar her gun daha ıyı gıbı. Pazartesı 10. gunum ıs bası yapacagım ınsallah o zamana kadar gecer bunlar bu halde gıtmek ıstemıyorum ıseeskısı kadar ıyı nefes alamadgını doktra soyledın mı?doktr bana amelıyattan snra hıc almadgn kadar rahat nefes alacaksın demıstı.. cem hocadan memnun kaldınız mı pekı kitty34 sana da sorayım?dogru mu yaptık sızce?
inşallah acımaz.valla o kadar çok sorunlu burnu olan var ki etrafımda hepsi pişman benim burnumu çok begenıyolar.bi çogu pahalı buldugundan seçmedi cem bey i.ama ben ücretine bakmadım daha çok görüştügüm doktorların güven aşılamalarını bekledim.cem bey de güven verdi istediğim burnu onun yapabılcegını dusundum ve dogruda dusundum..fakat,tam bişey sölemem icin 1 yılımın dolmasını beklıyorum.6.aydan sonra çok farkedılır degısme oluyomus.daha ıyı nefes alabılırım inşallah burun sırtındakı sıslıkte ıner dıye umuyorum..suana kadar hersey ıyı bı düşme yamulma kayma vb olmadı.ben bişey merak ediyorum.doktor kontrolu 1. aydan sonra bitiyomu acaba ben asistana sormustum 1. aydan sonra ne zaman kontrole gelınıyo dıye..oda 1. aydan sonra kontrol yok cvbnı verdi.
benım goz cevrem ve kırpıklerımın dıplerı mor hep tamda goze cok yakın yerler valla ama onu bende yarın sorayım doktra.aynen bende o yuzden Cem beye karar vermıstım nefes sıkıntısı cekmekten korkuyorum. aynen oyle soru sorarsan cevap verıyor yoksa cok ılgılı gelmedı bana.. bıde bnım sol burun kanadım ucu enfeskyon olmus galıba derın cok hassas oraya bol bol krem sur dedı.. koku alman nasıl?
Nasıl yani 1.aydan soninra neden kontrol yokmuş???? En azından 6.ayda ve 1 sene sonra da olması gerekiyor.Hatta bazı doktorlar 2.yılı dolunca bile çağırıyorlarmış.Beni bandkajları açtıktan sonra 1 ay sonraya çağırmıştı.Öncesi-sonrası fotolar için ama kontrol de eder herhalde en azından ben istiycem.Gittiğimde de konuşucam bakalım tekrar ne zaman geliyim diye kontroller olmadan olmaz ya 1 sene riskli dönem.
Bir de kızlar albümlerde burun estetiği olanların fotoları var ama Cem Beye ameliyat olanlar resim koymamışlar.Biz de anlaşıp resim koysak birbirimizin burunlarını görmek açısından...
bencede gorustugumuzde 3umuzde bunu soyleyelım bence. sureklı takıpte olmamız lazım.
aynen bende o sekılde cem bey guven verdıgı ıcın onu sectım.7. gunum suan benım burnum sısık buyuk gıbı duruo kalkıklıgı ıyı ama daha ınecek sıslıgı o kadar kalkık kalmayacak dıyolar ınerse kalkık olmayacak kı sence?ıyı nefes ve koku almak ıcın 6 aya kadar bekleyecekmıyız :/ben bugun senın ıcın sorarım onuda 1.aydan sonra kontrol bıtıyormu dıye oyleyse cok sacma.. sureklı kontrol altında olunması gerek.
atel çıkınca kokuda alabılıyosun canım nefeste..atel mandal gorevı goruyo gibi bıraz burnu sıktıgı ıcın nefes alınmıyo atel çıktıgı an nefeste alabılırsın tat da.eğerki 1. aydan sonra kontrol oldugu halde bana yok dendiyse gerçekten cem bey de degılde ekibimde buyuk bı sıkıntı var demektir..ben 9 dogurdum o aylar gunler gecerken şöle olcakmı böle olcakmı ıyıyemı gıdıyo kötüyemi?neden daha ılgılenmıyolar 1.aydan sonra dıye.
benimde dün atelim çıktı dün ama acıdı nasıl bi acı oda biliyomuusnuzz altındaki kuvvetli bi, yapıştırıcı varya ateli bağlayan burnu ondn ayırırken zor oldyu yani sadecee zor çıktı o kadarlık bi ağrıııııı birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?