Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

bende bir hafta sonra buğra beye ameliyat olucam
özge öznberk'in doktoru olduğunu duydum bende..
ayrıca benim arkadaşım buğra beye ameliyat oldu.
bir sene oldu hatta ve gördüğüm kadarıyla gayet başarılı
geçtiğimiz hafta görüşmeye gittim kendisiyle inanılmaz bir güven oluştu, kendisine ve asistanına
fiyatları eşdeğer doktorlara göre gayet iyi...

selam ameliyat oldunuz mu resim görebilirmiyiz?

arkadaşlar merhaba... buğra beye ameliyat olmadan önce bence 2 kere düşünün..

1.si adam asla kendi ilgilenmiyor herzaman hemşiresi devrede kendi telini bile vermeye tenezzül etmiyor.
2.si kontrolün var diyelim gidemedin 1 kere arayıp kontrolünüz vardı neden gelmediniz diye sormuyolar..
3.sü hastane berbat ötesi gidin kendi göslerinizle görün . bende baştan gidip görseydim hastaneyi o an vazgeçerdim ben hatayı orda yaptım..
4.sü bana vaad ettiği burun kesinlikle değil hatta eski hali yandan daha iyiydi ve ben gerçekten çok üzgünüm..

kızlar bu ameliyatı olmadan önce lütfen ama lütfen çok iyi araştırın çok hastası olan dr 'ları tercih edin benim acil olmam gerekiodu ve bi anda karar verdim siz sakın öyle bişey yapmayın derim.

canım çok üzüldüm ben de vazgeçtim galiba..:(

selam arkadaşlar gördüm ki burda derdimin dermanı heyecanımı giderecek buğra çöllü hastaları var :3: ben buğra bey e burnumu yaptırmak istiyorum ancak çok korkuyorum yüzümün kötü olmasından :18: yeni olduğum için fotoğraf göremiyorum bana yardımcı olur musunuz. şarkıcı haticenin burnu çok ufacık olmuş mesela bana göre, bir de özge özberkin burun delikleri çok açık geldi bana:18:

hatice demi bugra beye olmuş?

yha kkızlarrr iicene kafam karıştı nasıl karar vericem bugra beyin yaptığı burunları çok görmek istiorummm lütfen yardım edin nasıl görebilirim fotolarııı

Artık; kimse buraya da birşey yazmıyor. Ben çok kararsızım. Necdet Uçar'ı düşünmüştüm, ama kötü yorumlar okudum yaptığı burunlarla ile ilgili. Buğra Çöllü'yü düşünüyorum. Ondan da emin olamıyorum. Bir de Fatih Öktem var, KBB ci olduğu ve okuduğum yorumlar da olumlu olduğu için onu da düşünüyorum.

Buğra Çöllü'nün hastaları yorum yazabilir mi? Memnunlar mı?

meraba kızlar uzun bi süredir bakmadım kusurabakmayın en son buraya fotoğraf yüklediğimde bi kız sardı bana facebooktan sinir oldum sildim bende açıkcası fotografımı yuklemek ıstemıyorum guvenemıyorum.
burnum gayet ıyı 16 hazıranda amelıyat oldum ben bı kac gun sonra 3 ay olucak burnumun seklı gayet ıyı gun gectıkce degısımlerı hem kendım hemde cevrem fark edıyor
benım bı sanssızlıgım amelıyat sonrası burnumda sıvılce cıkmıs ustunde o bıraz ust derıyı zedeledı onun ızlerıde yavas yavas gecıyo yapılan burunla ılgılı henuz bı sıkayetım yok acıkcası hersey normal sıze gostermek ısterım burnumu ama nasıl yapalım bılemedım.
amelıyat olmayı dusunen arkadaslar yazsın kendılerıne ozel olarak gonderıyım.

canım merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama fotoğraflarını göremiyorum ekledim seni kabul etmemişsin. çok merak ediyorum doğrusu. benim haziranın 26sında düğünüm var şimdi ameliyat olsam bir ayım var iyileşmek için okuduğum kadarıyla bir ayda düzelmiyor değil mi? senin 3 ay olmuş ama hala oturmamış burnun. benimki hiç yetişmez :50: çok üzüldüm düğünümde burnum çok güzel olsun istiyordum ama olmayacak :25: benim yalnız kemer var burun ucum düzgün acaba iyileşme süresi kısalır mı of yaa :( nolur bana yardımcı ol fotoğraflarını görebilirsem ya hemen olurum ya da vazgeçerim sana bağlı bekliyorum seni gülsheee :18:

Merhabalar; ben de aranıza yeni katıldım benim sorunum şu ki burnumdaki kemikten dolayı sadece sağ tarafta küçük bir tıkanıklık oluyor ve ayrıca burnum eğri bunlar için gerekli olan operesyon sanırsam açık olmalı yanılıyor muyum? Ayrıca Burnu eğri veya kemikli olupta Buğra bey'e ameliyat olan varmı?

Teşekkürler.

:) yüzümde fondoten var, gözlerimdeki genel morluğu vs kapadı ve burnumun üstünde sivilceden dolayı ufak bi sorun var ama fotoğrafta belli olmuyo gözümdeki kızarıklığı görürsünüz zaten bi onlar geçmedi yaaaaaa göz damlası kullanmaya başladım 3 gündür ters tepki verdi sanırım bu sabah inanılmaz yanıyo :(
16. günümde çekildi bu fotoğraf :) bugün 18. günüsüüüüüm

Merhaba Kızlar bende burun estetiği istiyorum fakat doktor konusunda fazlasıyla kararsızım. Benim kuzenlerim ve halam Naci Çelik' e burunlarını yaptırdılar kuzenlerimden birisinin burnu süper olmuş ama halamın burun deliklerinden birisi daha yassı duruyor dikkatli bakınca baya belli oluyor. Bende Naci beyi düşünüyordum ama halamı düşününce vazgeçiyorum kuzenimi düşününce yaptırmak istiyorum. Prof. Dr. Onur Erol unda ününü duydum onun hakkında bilgisi olan varmı???????? Ayrıca buradan Buğra Çöllü ve Emre İlhan da eklendi kafamın karışıklığına ne yapıcam ben :( :(

( Gulshee cim özellikle senin yorumunu alıntı yaptım senin yorumların fazlasıyla dikkatimi çekti )

Merhaba,

Ben de yıllardır estetik olmak istiyorum. Burnumda çok büyük bi problem yok ama yine de memnun deilim. Fakat sonucun eskisinden daha kötü olmasından korkuyorum. Bir de ortalama bi fiyat verseniz nasıl olur? Ayrıca hiç pişman olan oldu mu ? :)

hayır canım ödem indikçe ortaladı yani şuan çok az var. daha önce önden yüklemiştim kaldırdım. ama tekrar yükleyeyim.

Lavanta ,senin ve gülshee nin baştan sona forumdaki tüüüm yazılanları okudum , herkes kendince yaşadıklarını paylaşmış öncelikle çok teşekkürler.
Buğra Beye ameliyat olduğunu bahseden bir iki arkadaşı daha izni olmadan ekledim ama sırf sonucu görüp karar verebilmek için :/ merak kızlar lütfen ekleyin

Back
X