Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Dr.T. burun estetiği olmuş yada çevresinde duymuş olan arkadaşlar doktor hakkında bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba ben çok yeni ameliyat oldum Tamer Bey'e şu anda herşey olağan seyrinde ilerliyor, daha net yardımcı olabilmem için sanırım ki biraz zaman geçmesini beklemem gerekecek.

Öncelikle geçmiş olsun canım bende tamer beye olmayı düşünüyorum bakalım arkadaşım 2 sene önce olmuş cok begendım umarm senınde sonucun bekledıgın gıbı olur.Fiyat olarak ne dedi sana?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim , cevap yazdım ama yeni üye olduğum için gelmemiş olabilir diye tekrarlıyorum, fiyat vermem yanlış olur ama kesinlikle çok uygun bir fiyata ameliyat oldum, herşeyden önce hastane ailecek çok güvendiğimiz bir hastane o yüzden bir an önce görüş hem doktoru tanıyınca için daha da rahat edecek emin ol

Kendisiyle telefonda görüştüm telefonda bile güven verdi sesi bana.İnşallah bir aksilik çıkmazsa bende yüzyüze görüşücem kendisiyle.Peki 2500 tl yi geçti mi o şekilde sorayım cnm evet yada hayır Ona göre bilinçli olayım Çünkü bütçemi ona göre ayarlicam olmak isteyen diğer arkadaşlara da fikir olmuş olur.

Son düzenleme:
:) geçti ama çok değil ve benim ayrıca burnumdaki kemik alındı bunun için kbb uzmanıda girdi ameliyata, ne yaptığını iyi bilen bir doktor umarım sonucu da güzel olur,varsa ameliyat ile ilgili merak ettiiiğin herşeyi sorabilirsin

Çok sağol canım.Ben sadece estetik amaçlı ameliyat olmak istiyorum.Allah'a şükür abartılcak bir durum yok ama insan takınca takıyor işte.Ametliyat gününü sen mi belirledin yoksa doktorun mu?Ve uyanınca hissetiğin ağrı seni zorladı mı?Ben doktoru perşembe aramıştım saat 4 civarı ameliyatta olmasına rağmen çok rahat bir ses tonu vardı sen ne zaman ameliyat oldun ?

Ameliyat günününü 2 doktorda gireceği için doktorlar belirledi, benim burnumda şekil itibariylede epey sorunluydu, ameliyat öncesi ve sonrasıda bişey hissetmedim , ameliyathaneden indirmeden ağrı kesici yaptılar sanırım sonra belli müddet buz uyguladılar,1 gece hastanede kaldım ama ağrım olmadı 3. gecem tabiki normal halindeki gibi olmuyorsun ama dayanılmayacak acılar çekmedim daha çok şükür şu ana gelene kadar korkulacak hiçbişey yok şimdi sadece tamponun alınma kısmı düşündürüyor beni birde ortaya çıkacak olan şekil

Kesinlikle seni takipteyim canım.Arkadaşımda 2 sene önce oldu Tamer Bey'e burnu çok güzel olmuş maşallah çok doğal.Senin kaçıncı günün şuan?İlaç verdi mi kullanman için?

inşallah benimde öyle olur:)perşembe günü ameliyat oldum yani ameliyat olduğum günü saymazsak bugün 3. gün, antibiyotik ve ağrı kesici verdi uyuşukluk geçtikçe ağrılar oluyor ama korkutmasın sakın büyük ağrılar değil

Aslında ağrıdan korkmuyorum dayanırım.Buarada ailemlede konuştum canım.Şükür onlarda destekliyor.Şuan doktorla konuşup ameliyat gününü belirlemeye geldi :) Senide bekliyorum alçın alınsın hemen yaz bana.Tabi ki ilk alçı alındığında farklı oluyor zamanla oturuyor burun.

Karar verme sürecini ve görüşmeden kaç gün sonra ameliyat olduğunu yazar mısın canım?Ameliyathane nasıldı heyecanlı mıydın :)

Canım cuma günü gittim sonraki cumaya randevu verdi doktorum ama 2 doktorun ortak gününü belirledikleri için daha farklı benim ki ( okul tatili ile kbb uzmanının ameliyatları çoğalmıştı ) Sonrasında dktorların programında bir değişiklik oldu perşembe uygun mu dediler, bende bir an önce bitsin diye uygun dedim. Ameliyat Kısmına gelince açıkcası inanamadım bir türlü ameliyat önlüğünü giyerken bile hala inanmıyordum ne yaşayacağımı bilmez bir soğuk kanlılıkla girdim ameliyathanede herkes çok neşeliydi(ben hariç:):):)) sonra damar yolundan iğne yaparken hadi iyi uykular sana dediler, daha önce hiç böyle birşey yaşamadığım için hep uyumazsam ya uyanırsam gibi bir sürü şey düşünüyordum ama anında uyudum ve sonra uyandığımı hatırlıyorum kendimdeydim hemen nişanlımı annemi düşündüğümü hatırlıyorum merak etmişlerdir diye :):)

Canım benim ya Bende gidicem sanırım çarşambaya çünkü bugün hava çok fena yine gerçi şuan itibariyle güneş açmış durumda:) Bende de uyuyamama ya da hisseder miyim? endişesi var.Gerçi ameliyat geçirmiş arkadaşların yazdıklarını okudukça rahatlıyorum.Bugün çok istiyordum gitmek biran önce oluversem ne güzel olur Tamponların alınmıştır çoktan alçınıda alsalarda mutlu haberi yazsan gerçi dediğim gibi burun zaman geçtikçe oturan bir organ.O yüzden sende hazırlıklı ol.Çünkü ilk görüp ağlayan sonra mutluluktan uçan çok kişi var :)

Bugün alındı canım tamponlar alçısı 2 hafta sonra çıkacak, ben hazırlıklıyım ama korkuyorum yinede birde yanlış zamanda mı yaptırdım acaba diye düşünüyorum açıkcası 5 au sonra düğünüm olacak neyse bekleyip göreceğiz artık, sende git bi an önce konuş en azından,yollarda açık merak etme:)

Tekrar geçmiş olsun canım.Tampon alınırken çok acayip his oluyormus sanırım.Aslında 5 ayda ortalama şeklini alıyormuş tam oturmasada ama kimse anlamıyormuş.
Kalabalıkmıydı Tamer Bey'in bölümü?Hiç rastladın mı alçısı yeni alınmış birine?Şuan burnunun ucu açılmıştır nasıl görünüyor? Soruları dizdim yine

yok canım istediğini sor ben yaşadığım için yaşadıklarını anlıyorum, burnumun ucu hafiften görünüyordu zaten, yani şiş haline rağmen kötü değil şu anda da ama tamamen açılınca görmek lazım :) Tamer Beyin epey hastası vardı ama ameliyat olmak için gelenlerdi hepsi, Tampon konusuda cidden dedikleri gibi anlatsan kelime bulamıyorsun en yakışan kelime garip:) acı olmadığı kesin ama.

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum. Benim icten burun kemigim bira egri, zor nefes aliyorum. Burnum kalin. dogal bir gorunum istiyorum. Sizce nasil olur?

Garip his acı olmasında garip hise razıyım canım :) Ben aradığımda akşam 5-6 gibi gelebilirsin dedi.Muayene ücreti vermiyoruz sanırım ilk görüşmede değil mi?buarada hastane metrobüse yakındı di mi cnm mesafe var ama googleearth ten baktımda

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum. Benim icten burun kemigim bira egri, zor nefes aliyorum. Burnum kalin. dogal bir gorunum istiyorum. Sizce nasil olur?

Canım seni doktorunun görmesi daha mantıklı.Tabi herzaman doğal bir görünüm elde etmek istiyoruz hepimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…