Ameliyat öncesi neler yaptılar?Test falan mı?
17 Şubat öğlen ameliyatım var canım.Bana şans dile dualarını eksik:114: etme.
İnan ameliyata girecek olanların %99 u böyle, bende senin gibiydim hiçbir şeycik olmuyor, hatta en en kolay ve zevkli kısmı belkide o:) sen uyuyorsun uyanıyorsun saatler geçmiş:) Keşke biraz daha erken olsaydı çünkü bütün hayatın 17 şubata kadar ameliyat olacak ve bu süreç sürekli araştırma artı korkuyla geçiyor, korkunun boşuna olduğunu sen bana burdan yazacaksın gör bak:) boşuna korkmuşum diyeceksin::)İnşAllah canım.Bende inanıyorum çok güzel olacak burnuşlarımız:)Şuan tek korkum anesteziNasıl olacak sanki uyuyamayacağım hissedeceğim gibi halimede gülüyorum artık senelerce bekledim bugünü şimdiyse korkuyorum:18:
Burun delikleri zaten zamanla eşitleniyor canım.Şişi insin cillop gibi burnuşun olucak.Oh maşallah sana :) Bepanhten tipi kremler sür canım.Kaşıntını hafifletsin.Buarada masaj verdi mi?[/
İnşallahhh canım masaj verdi ama forumda bahsettikleri gibi öyle çok acıtan falan birşey değil, basit acısız ağrısız:)
kızlar bende doktor arayışı içerisindeyim yazdıklarınızın hemen hepsini okudum ama doktor tek bir yerde çalışmıyor sanırım muayenehanesimi var? varsa nerede? ilk görüşmede ücret alıyor mu? opra snin ameliyatın yakında sanırım inş. iyi geçer ameliyatın ve sonuçtan memnun kalırsın. seninde ameliyattan sonra görüşlerini alıp bende doktorla görüşmeyi düşünüyorum:)
Canım kendisi medicine istanbul hospitalda.İlk görüşmede ücretsiz muayene açtırıyor.Ücret almıyor.Daha sonra zaten sıra ameliyata geliyor.Tabi ki bu bende gerçekleşmiş görüşmesi Tamer Bey'in.En önemlisi ilk seni dinliyor.Sonra kendisi yapmak istediklerini söylüyor.Bende surma'nın takipçisiyim:)O mutlu haberler verdikçe bende çok mutlu oluyorum.İnşAllah bende mutlu haberler veririm.Buarada sağol canım Allah'ın izniyle bende ameliyatımı olur size her detayını anlatırım :)
teşekkürler canım bilgiler için çok sağol mutlu haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?