Hasta Yorumları (Burun Estetiği )

• Konu Sahibi Konu Sahibi OPRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ameliyat öncesi neler yaptılar?Test falan mı?

17 Şubat öğlen ameliyatım var canım.Bana şans dile dualarını eksik:114: etme.

17 Şubat öğlen ameliyatım var canım.Bana şans dile dualarını eksik:114: etme.

İnşallah dilediğin gibi olur canım, hiç korkacak birşey yok asıl korku ameliyattan sonra kendini iyi hissetmeye başladığın zamanlarda çıkıyor meydana, şu sıralar bende olduğu gibi :) aman nasıl olacak çok mu şiş olacak gibi korkular:) neyse iyi düşünelim biz (secret:)) çok güzel olacak burunlarımız çokkkk:)

İnşAllah canım.Bende inanıyorum çok güzel olacak burnuşlarımız:)Şuan tek korkum anestezi Nasıl olacak sanki uyuyamayacağım hissedeceğim gibi halimede gülüyorum artık senelerce bekledim bugünü şimdiyse korkuyorum:18:

İnan ameliyata girecek olanların %99 u böyle, bende senin gibiydim hiçbir şeycik olmuyor, hatta en en kolay ve zevkli kısmı belkide o:) sen uyuyorsun uyanıyorsun saatler geçmiş:) Keşke biraz daha erken olsaydı çünkü bütün hayatın 17 şubata kadar ameliyat olacak ve bu süreç sürekli araştırma artı korkuyla geçiyor, korkunun boşuna olduğunu sen bana burdan yazacaksın gör bak:) boşuna korkmuşum diyeceksin::)

Aynen tatlım.Yazacağım günü heyecanla bekliyorum.sonra gelsin ay şu tampon nasıl çıkacak,sıra alçıda şişmiyim neyim olduktan sonra daha bol soru sorarım artık.

:) Taze taze deneyimlerimle bekliyorum tüm sorularını ve güzel haberlerini ayrıca da güzel güzel haberler vermeyi de diliyorum kendi adıma(iyi ki ameliyat olmuşum çok güzel oldu gibi) :) :)

İnşAllah canım ya:)Seninde az kaldı alçının çıkmasına hadi bakalım :)

canım :) alındı alçılarım domuzcuk vardı piggy ona benziyorum ::) şaka bir yana şiş olmasına rağmen çok kötü durmuyor çok şaşkınım umarım inince de böyle olur, ayrıca darısı senin ve ameliyat olacak herkesin başına

Canım bende tam yazacaktım durumun nasıl diye :) Hadi hayırlısı olsun vede çok çok geçmiş olsun yeniden.Sonrasıda istediğin gibi ilerler inşAllah.Nasıl kavis belli oluo mu şiş olmasına rağmen.Alçın alınırken can acısı oluyo mu buarada?

Oluyor canım, kötü durmuyor şişliğine rağmen yalnız eşit oranda değil daha burun delikleri , tabi çoookk büyük bi fark yok, bir de alçı alerji yapmış ölücem kaşıntıdanacımıyor canım alçı, dikişleride almadı kendinden eriyenmiş erimezse alacağım dedi

Burun delikleri zaten zamanla eşitleniyor canım.Şişi insin cillop gibi burnuşun olucak.Oh maşallah sana :) Bepanhten tipi kremler sür canım.Kaşıntını hafifletsin.Buarada masaj verdi mi?

Son düzenleme:

Çok sevindm canım gerçekten.Masajın acı vermemesi iyi en azından bundan sonra acısız yavaş yavaş atlatırsın canım.Sıra bana geliyor yalnız

kızlar bende doktor arayışı içerisindeyim yazdıklarınızın hemen hepsini okudum ama doktor tek bir yerde çalışmıyor sanırım muayenehanesimi var? varsa nerede? ilk görüşmede ücret alıyor mu? opra snin ameliyatın yakında sanırım inş. iyi geçer ameliyatın ve sonuçtan memnun kalırsın. seninde ameliyattan sonra görüşlerini alıp bende doktorla görüşmeyi düşünüyorum:)

Canım kendisi medicine istanbul hospitalda.İlk görüşmede ücretsiz muayene açtırıyor.Ücret almıyor.Daha sonra zaten sıra ameliyata geliyor.Tabi ki bu bende gerçekleşmiş görüşmesi Tamer Bey'in.En önemlisi ilk seni dinliyor.Sonra kendisi yapmak istediklerini söylüyor.Bende surma'nın takipçisiyim:)O mutlu haberler verdikçe bende çok mutlu oluyorum.İnşAllah bende mutlu haberler veririm.Buarada sağol canım Allah'ın izniyle bende ameliyatımı olur size her detayını anlatırım :)

teşekkürler canım bilgiler için çok sağol mutlu haberlerini bekliyorum :)

teşekkürler canım bilgiler için çok sağol mutlu haberlerini bekliyorum :)

Ne demek herzaman canım merak ettiğin herşeyi sor insan araştırma zamanlarında en küçük detayı bile atlamak istemiyor çünkü :)

Surma canım buarada Tamer Bey morluklar,ödem ve kesi izi için kremler veriyor mu?Ona göre temin edicem çünkü ön hazırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…