Çok teşekkür ederim , cevap yazdım ama yeni üye olduğum için gelmemiş olabilir diye tekrarlıyorum, fiyat vermem yanlış olur ama kesinlikle çok uygun bir fiyata ameliyat oldum, herşeyden önce hastane ailecek çok güvendiğimiz bir hastane o yüzden bir an önce görüş hem doktoru tanıyınca için daha da rahat edecek emin ol
Hadi hayırlısı canım o zaman, kesinlikle öyle ,kimi burnunu sadece kaldırmak istiyor kimisi küçültmek kimi baştan yeni şekillensin istiyor buna görede değişiyorBende gördüm bugün 3-4 hasta vardı.Konuştuk.Cesaretimi yenilediler valla.Şubat 13-14 gibi bakalım.Heyecanladım
İstanbulda kendisi.Ayrıca herkese aynı fiyatı cıkarmıyor sanırım.Ama çok yardımcı oluyor.O konuda sıkıntın olmasın.
canım fiyatı bıraz daha belli etsen ayrıca bu tamer bey hangi sehirde istanbul mu?
Hadi hayırlısı canım o zaman, kesinlikle öyle ,kimi burnunu sadece kaldırmak istiyor kimisi küçültmek kimi baştan yeni şekillensin istiyor buna görede değişiyor
Sağol canım inşAllah.Buarada bendede eğrilik çıktı.Ben hissediyordum ama dıştan çok algılanmıyordu.Yanında ne götürdün cnm ameliyat günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?