Hastahane arayışı yardım kızlar..

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
28
36
Kızlaar selamm
Ben 19 haftalık hamileyim. İstanbulda yaşıyorum. tek yumurta ikizlerim olucak inşallah. Doktorumdan memnunum ancak bi türlü telefon numarasını prensip gereği vermiyor. İçim huzursuz. Ayeıca hastane içinde tereddütlerim var . İstanbul avrupa yakadında bana önerebileceğniz düzgün uygun hem doktor hemde hastane önerisinde bulunabilirmisiniz ? Teşekkürler

Iyi akşamlar canım. ALLAH bagislasin yavrularını insallah. Hangi hastahaneye gidiyorsun. Ben sefakoy medipol e gidiyorum fakat benimde endişelerim var. Hastahane araştırması içindeyim. Başak şehir tip merkezi var bana yakın. Oradaki buhara sultan güney adlı doktoru iyi diyorlar fakat muayne ücreti şimdiki gittiğim yerden pahalı . Doğum ücreti normal 1050 sezaryan 1750 demişlerdi.

Selam. Ben özel balat hastanesine gidiyorum. Aslında doktorumsan memnunum gerçekten iyi bi kadın ama ulaşılabilir olması benim için çok önemli. Yarı süreci atlaytıkta sayılır. Kafam karışık yani. Doğum ğcretleride gayetiyiymiş

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bizde yarı yolu geçtik sayilir. Bende doktorumdan memnunum fakat ücret fazla geliyor. Tip merkezi doğum ücreti açısından güzel muayne ücreti 70 tl. Devlet hastahanesinde de bana uygun zamanda sıra bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…