• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalanmak istemiyorum ama ya:((((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
13 haftalık hamileyim sabah erken saatte doktora gttik geldik ama şu an yorgunluktan ölüyorum elimi kıpırdatamıyorm bütün kemiklerim sızlıyo ayak bileklerim başım sanki üşütecek mişim gibi ne yapmam lazım hamile hamile hasta olmak istemiyorum çünkü hastalandım mı haftalarca iyileşemiyorum lütfen yardım bayanlar:((((

Hayırlı olsun C vitamini bol bol tüket ayaklara patik geçirip tv karşısına geç oh battaniye altı sıcak sıcak dinlen hamileliğin tadını çıkar

Bu gibi durumlarda yapılacak en güzel şey, düzenli ve kaliteli beslenip sürekli dinlenmek.
Zaten hamileliğin ilk aylarında halsizlik olası bir şey.
Bol sebze meyve, sıcak içecekler ve uyku en kıymeti ilaç.
Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Hayırlı olsun bebişiniz. Normalde kış boyunca zatürreye varana kadar onlarca kez hasta olan biri olarak iki senedir çözümü buldum sanırım. Hamileyken kullanılır mı bilmem ama yine de tarifi vereyim.

Çörek otunu çekip bala ya da pekmeze karıştırıyoruz. Her sabah bir tatlı kaşığı bu karışımdan yiyoruz kış boyu. İki senedir ufak tefek kırıklıklar dışında hasta olmadım bu formülle.

Hatta geçen yıl arkadaşım çörek otunu kaynatıp iki aylık bebeğine vermeye başladı. Bebiş de hiç hasta olmadı. Doğum sonrası için bu da aklınızda bulunsun.

Ben de hamileyken elimden limon düşmezdi hasta olmamak için.

Hamilelikte hastalıktan çok korkarım ben de..

İyi beslenmeni, dinlenmeni tavsiye ederim tüm gebeliğin boyunca.

Back
X