Hastalığı nişanlıdan gizlemek

nikah için yapılan sağlık kontrollerinde çıkar heralde ama o zaman çok geç olabilir

eğer bilginiz kesinse kıza duyurun bi şekilde
bu büyük bir insanlık suçu olur bile bile bulaştırırsa

Kızı bul ve şöyle bu çok ciddi hayatı birşey AC gizli facebook adresi yardır ordangunah ya kardesinde olabilirdi

O kadar arada kaldım ki anlatamam size. Abla benim değil annemin arkadaşı sayılır, bugün birlikte konuşurken anlattı durumu. Aramız çok iyi normalde dinler de beni ama bu sefer söz geçiremiyorum. Yapmayın yazık kıza diye kaç defa söyledim ben de istemiyorum böyle olmasını ama kabul etmiyor diyip çıkıyor işin içinden.

Ben facebook falan da kullanmıyorum. Adamı bi kaç kez gördüm ama Merhaba dışında bi konuşma olmadı. Kızın da ismini bilmiyorum.

Benim ablayı ikna etmem lazım. Ama emrivaki yapamıyorum yaş farkından dolayı.

Cidden çok üzüldüm kız benden bir yaş küçük. Siz benim böyle bi evlilik yapmamı ister misiniz diyorum ses yok.

Facebookta filan bulamaz misin kızı? Buradan birimiz mesaj filan atarız en azından şüphelensin de doktora gitsinler. Gerçi nikah için sağlık kontrolünde ortaya çıkar ama o zamana kadar kız alışacağından yıkılır, veya aralarında yakınlaşma olursa bulaşır. Bunun hergun okuduğumuz 'KADIN CİNAYETLERİ' haberlerinden bir farkı yok cunku Aids tedavisi yok

nikah için yapılan sağlık kontrollerinde çıkar heralde ama o zaman çok geç olabilir

eğer bilginiz kesinse kıza duyurun bi şekilde
bu büyük bir insanlık suçu olur bile bile bulaştırırsa
Hayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.

Aile bu kadar vurdumduymaz ve israrci ise muhtemelen paravan evlilik yapacak ogullari.
Bu daha da kotu olur.
Ve imkansiz diye bir sey yok cabalarsaniz o kiza ulasabilirsiniz. Ablayi ikna edebileceginizi sanmiyorum.

Nisanlilik donemi bilemeyiz belki evlenmeyi beklemeden bir seyler yasayacaklar. Korunacaklarini da bilmiyoruz ayrica bir an once soylenmeli susmayin lutfen. Yazik gunah baskalarinin pisligi kiza neden bulassin.

Kızın hayatı kararır basit bi tanım olur. Kız ölür! Hem de bisuru diğer hastalıkla boğuşur ve üstelik hayatını insanların önyargılı tavırlarıyla geçirir. AİDS komplikasyonları da kendisi kadar yıkıcı.. Bi şekilde yulaşırsan gerçekten büyük sevaba girersin genç bir kızın hayatı kurtulur

Hayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.
hmmm aids in engel sayılmaması güzel bi durum aslında
hiv taşıyan insanların vebalı gibi görülmemesi lazım bu virüsü kan yoluyla falan da kapmış olabilirler.
ama bunun karşı tarafa söylenmesi lazım
bunu saklayarak evlenmek suç sayılmıyor mu peki?

Ben kızın numarasını bilmiyorum arkadaşlar. Adını bile bilmiyorum arayamam ki. Evlenmeden söyleyeceğim kabul etmezse ayrılırız demiş ama hiç inandırıcı da gelmiyor bana.

Ben kızı bulsam mesaj atsam bu defa benim üzerime gelecekler sen neden karışıyorsun biz söyleyecektik zaten, annem babam öğrenmemeliydi diye. Şaşkınım

Bile bile karşısındaki kişiye geçireceğini bilerek nasıl engel sayılmaz,aklım almadı

Bence ikna etmeye çalışma, vicdanlı insan olsalar oğullarını dinlemeden kıza söylerler zaten. Çok üstlerine gidersen kızı iyice gizlemeye calisirlar

O ne Allah'siz kitapsiz bir adammis oyle.
Benim uzak bi akrabam bir kac kez tekrarlayan testis kanserini nisanlisindan gizliyor diye sinirleniyorum. Kizin haberi yok.
Tamam hastalik Allah'tan ama gizlemek hic etik degil.

Suç oluşturmaz aldatma/hileye girdiği için evliliği iptal etme hakkı verir kıza.

Evlenme engeli oluşturmama sebebi bu testin uzun sürmesi ve pahalı olmasıymış seksolog bi hocaya sormuştum sebebi ne olabilir diye öyle söyledi.

Bel soğukluğu frengi falan evlenme engeliyken bu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…