- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Kızı bul ve şöyle bu çok ciddi hayatı birşey AC gizli facebook adresi yardır ordangunah ya kardesinde olabilirdiBugün duyduklarım karşısında şok oldum.
Bir tanıdığımın erkek kardeşi yabancı bir firmada çalışıyor. Eğitim için yurt dışına çıkmış yaklaşık bir yıl önce. HIV virüsü kapmış bir kadından.
Adam şimdi evlenmeyi düşünüyormuş. Saf bi kız bulmuş kendine 20 yaşında. Durumu anlatmamış bile nişanlandıktan sonra düğüne yakın söyleyecekmiş mecbur bırakacak kızı bir yerde.
Nasıl insanlar var ya o adamın kendini bilmezliği yüzünden gencecik kızın hayatı nasıl etkilenecek.
İşin garibi doktoru da söyleme diyormuş. Henüz AIDS değil belki ama HIV pozitif sonuçta, sürekli tedbirli davranmak zorunda kalacaklar. Baştan söylemek gerekmez mi böyle şeyleri?
Bir şey de yapamıyorum kötü hissettim kendimi.
Hayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.nikah için yapılan sağlık kontrollerinde çıkar heralde ama o zaman çok geç olabilir
eğer bilginiz kesinse kıza duyurun bi şekilde
bu büyük bir insanlık suçu olur bile bile bulaştırırsa
O kadar arada kaldım ki anlatamam size. Abla benim değil annemin arkadaşı sayılır, bugün birlikte konuşurken anlattı durumu. Aramız çok iyi normalde dinler de beni ama bu sefer söz geçiremiyorum. Yapmayın yazık kıza diye kaç defa söyledim ben de istemiyorum böyle olmasını ama kabul etmiyor diyip çıkıyor işin içinden.
Ben facebook falan da kullanmıyorum. Adamı bi kaç kez gördüm ama Merhaba dışında bi konuşma olmadı. Kızın da ismini bilmiyorum.
Benim ablayı ikna etmem lazım. Ama emrivaki yapamıyorum yaş farkından dolayı.
Cidden çok üzüldüm kız benden bir yaş küçük. Siz benim böyle bi evlilik yapmamı ister misiniz diyorum ses yok.
Alıyor. Evlenmeden önce yaptırmıştım ben.Hayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.
ama keşke o güne kadar uslu drsalarAlıyor. Evlenmeden önce yaptırmıştım ben.
hmmm aids in engel sayılmaması güzel bi durum aslındaHayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.
Hayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.
O kadar arada kaldım ki anlatamam size. Abla benim değil annemin arkadaşı sayılır, bugün birlikte konuşurken anlattı durumu. Aramız çok iyi normalde dinler de beni ama bu sefer söz geçiremiyorum. Yapmayın yazık kıza diye kaç defa söyledim ben de istemiyorum böyle olmasını ama kabul etmiyor diyip çıkıyor işin içinden.
Ben facebook falan da kullanmıyorum. Adamı bi kaç kez gördüm ama Merhaba dışında bi konuşma olmadı. Kızın da ismini bilmiyorum.
Benim ablayı ikna etmem lazım. Ama emrivakik.
Suç oluşturmaz aldatma/hileye girdiği için evliliği iptal etme hakkı verir kıza.hmmm aids in engel sayılmaması güzel bi durum aslında
hiv taşıyan insanların vebalı gibi görülmemesi lazım bu virüsü kan yoluyla falan da kapmış olabilirler.
ama bunun karşı tarafa söylenmesi lazım
bunu saklayarak evlenmek suç sayılmıyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?