Özellikle yaptırırsanız farklı ama şart değil.Alıyor. Evlenmeden önce yaptırmıştım ben.
Ya hastalık bile değil bu salaklık korunmayı düşünememiş yurt dışındasın sen ben bi napıyorum de dimi.O ne Allah'siz kitapsiz bir adammis oyle.
Benim uzak bi akrabam bir kac kez tekrarlayan testis kanserini nisanlisindan gizliyor diye sinirleniyorum. Kizin haberi yok.
Tamam hastalik Allah'tan ama gizlemek hic etik degil.
olur mu canım ben evlenirken kan testi yaptırdım ve hıv de çıkıyorHayır çıkmıyor. Hukuk okuyorum ben. AIDS evlenme engeli sayılmıyor ve evlilik için yapılan testler arasında yer almıyor malesef.
Biraz daha bekleyip sorsam mı hala söylemediyse kıza ulaşmaya çalışırım. Henüz evlilik durumu yok, ay sonunda nişan yapacaklarmışBence ikna etmeye çalışma, vicdanlı insan olsalar oğullarını dinlemeden kıza söylerler zaten. Çok üstlerine gidersen kızı iyice gizlemeye calisirlar
Çok garip hoca bana çıkmaz dedi. Kendi hocam değil cinsel sağlık eğitimi veren hoca söyledi bunu. Yanlış açıkladı demek ki.olur mu canım ben evlenirken kan testi yaptırdım ve hıv de çıkıyor
kağıtta yazıyor hıv karşısında da negatif diye
Sanırım sadece biz. Aileden sadece abla biliyormuş. Adamın bilen arkadaşı da olabilir bi fikrim yokBence ablayi ikna etmeye calisip cok dikkat cekme eger gizli bi sekilde kiza ulasip soylersen kesin tantanis yapmistir cok ikna etmeye calismisti beni falan demesinler. Sen iyi niyetle yaparsin belki ama onlae oyle gormiceklerdir.Baska kimler biliyor bu durumu biliyomusun?
evet evlenme engeli değil ama kesinlikle testte çıkıyorÇok garip hoca bana çıkmaz dedi. Kendi hocam değil cinsel sağlık eğitimi veren hoca söyledi bunu. Yanlış açıkladı demek ki.
Her türlü evlenme engeli değil ama bundan eminim.
Iste onu diyorum ben de. Insan Allah'tan gelen hastaligi bile gizlememeliyken burda korkunc bi durum var.Ya hastalık bile değil bu salaklık korunmayı düşünememiş yurt dışındasın sen ben bi napıyorum de dimi.
Benim en yakın arkadaşımın MS olduğu ortaya çıktı. Hastalık budur. Sevgilisine durum bu istersen bitirebiliriz diye söyledi bir ay sonra. Bu adam tam bencil
Biraz daha bekleyip sorsam mı hala söylemediyse kıza ulaşmaya çalışırım. Henüz evlilik durumu yok, ay sonunda nişan yapacaklarmış
Bence cesaretlen ve kiza fake bi sekilde ulas en azindan kiz inanmasa bile aklina duser suphelenir. Nisanda olmamisken soylemen cok daha iyi isler ilerlemeden aileler araya girmeden. Kizinda iyice hayalleri yikilmasin. Cok uzuldummSanırım sadece biz. Aileden sadece abla biliyormuş. Adamın bilen arkadaşı da olabilir bi fikrim yok
Evet nişana çağırırlar gider tanışırım kızla.O zaman nişana kendini davet ettir derim, ablaya. Kızı görürsün öğrenirsin.
tamam iste o nisana sende git mutlakaBiraz daha bekleyip sorsam mı hala söylemediyse kıza ulaşmaya çalışırım. Henüz evlilik durumu yok, ay sonunda nişan yapacaklarmış
Yapar mı öyle bir şey acaba. Doktor demiş ki kendin açıklama kızı al yanıma getir ben anlatırım durumu.Günahı boynuna belki çocuk kızı zorunlu bırakmak için erkenden temas a geçmeye çalışabilir, umarım olmaz da, saklayan insan böyle birşeyi ne bileyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?