Hastalığı nişanlıdan gizlemek

Allah belasını versin boyle insanların. Bu işi gizleyenlerde en az yapan kadar suçludur. Allah rızası için o kızla irtibata gec
O kızın yasam hakkını elinden almaya hakları yok.
Lütfen herkes dua etsin o kız için

Bu tür insanları görünce, duyunca insanlığımdan utanıyorum ve 'bazı insanları tanıdıkça,hayvanları daha çok seviyorum ' yazık, yazıklar olsun....

Yapar mı öyle bir şey acaba. Doktor demiş ki kendin açıklama kızı al yanıma getir ben anlatırım durumu.
Birlikte ol diye akıl vermez herhalde diye düşünmüştüm.
Doktor ne açıklıycak şöyle şöyle falan korunarak bişey olmaz olayı yumuşatcak, ama öyle değil çok yakınımı bu hastalıktan kaybettim. Etrafında ki insanların hem kaybın acısı hem de acaba bizede bulaştı mı korkusunun psikolojisi hayatları altüst oldu. Günah çok günah

Öyle söylemiş çocuk sahibi olman için engel değil sakin ol demiş. Off bilmiyorum çok zor durum

O nişan yemekli ve davetli sayısı gibi bişiler yoksa burdan bi sürü kişi gönüllü katılır ve söylenir diye düşünüyorum. Bende gider söylerim yani. Olmadı adamın yüzüne bile tükürebilirim o derece kızdım.

r
Yapar mı öyle bir şey acaba. Doktor demiş ki kendin açıklama kızı al yanıma getir ben anlatırım durumu.
Birlikte ol diye akıl vermez herhalde diye düşünmüştüm.

resmi nikahtan önce kan da HIV gözüktüğünde ortaya çıkar herşey ama o zamana kadar bu pislik adam kızla birlikte olursa iş işten geçmiş olabilir.ablası biliyorsa niçin kardeşini göz göre göre ateşe atabiliyor hayret.

Öyle söylemiş çocuk sahibi olman için engel değil sakin ol demiş. Off bilmiyorum çok zor durum
Çocuk sahibi olmak mı mesele dert bu mu yani, o gencecik kız o pisliğin spermini alınca hastalık kapmıycak mı, bebek nsl olcak ışınlama ile, ayyy çok sinirlendim. Kim dedi suçuna ortak olan beyinsiz ablası mı. Evet çocuk sahibi olur da bebek de büyük ihtimal kapabilir, anne zaten

banada ver numarasını kizın yada face si varsa gizleden ben söyleyeyim yazık kıza biyerleri kopsun isallah o adamın

Kızın değil adamın ablası.

Ne kadar haysiyetsiz insanlarmıs ailecek ve o drda tabi..
Tamamen aids olmasa da bu virus yeterli ve duzenli tedavi edilmezse butun bagısıklık sistemini cokertiyor ve en basit hastalıklarda bile ciddi hayati tehlikeler olabiliyormus. Ki bu da kişiden kişeye degişir her insanın ilaca tedaviye verdiği cevap farklıdır
Ayrıca o kadar bencilki karısını dusunmuyorsa cocugunu dusunsun en azından hastalık bebegede gecer cunku. Artı gebelik olsa yine agır ilaclar kullanmak zorunda kalacak
Bu hastalık oyle tasıyıcı diyip geciştirilenez düpedüz aids işte

Hayır tüp bebek yapılıyor sanırım. Bilgim yok o konuda çok.

Ya bak adama kızıyorum ama hastalığından dolayı değil allah onunda yardımcısı olsun çok çok çok zor onun için zaten. Ama bu durumuna bi masumu da çekmesi çok çok çok kelimeler yetersiz vicdansızlık

tantanis Nap et bi şekilde ulaşıp söyle bu çok çok çok ciddi bir durum

Bu durumlar testte cikmiyor mu? Hatta evlilige engel degil ama karsi tarafinda imzali onayi gerek ben bu durumu bilerek evlenmek istiyorum diye biliyorum

Hayır tüp bebek yapılıyor sanırım. Bilgim yok o konuda çok.
Sperm bi yıkama işleminden geçiyo olmama ihtimali var diye biliyorum. Ama dert çocuk mu ya o çocuk babasını kaç yıl bilcek, o adamın gözü arkada kalmıycak mı, o çocuk babasının durumuna aklı yetince acaba bende de var mı hastalıklı ruhu ile başbaşa napcak. Bu konunun yakın tanığı olarak allahım düşmanımın başına vermesin

tantanis Nap et bi şekilde ulaşıp söyle bu çok çok çok ciddi bir durum
Aşırı sorumlu hissediyorum kendimi zaten söylemem gerek. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha büyük sorunlara sebep olmak istemiyorum açıkçası.
Kız şuan ailenin içindeymiş sözlüler yani. Söylerim kız aileye ters şekilde söyler olaylar büyür e ben söyleyecektim sana neydi diye bi tepki alırım diye çekiniyorum. Evleneceği insana bunu yapan insan bana neler yapar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…