Doktor ne açıklıycak şöyle şöyle falan korunarak bişey olmaz olayı yumuşatcak, ama öyle değil çok yakınımı bu hastalıktan kaybettim. Etrafında ki insanların hem kaybın acısı hem de acaba bizede bulaştı mı korkusunun psikolojisi hayatları altüst oldu. Günah çok günahYapar mı öyle bir şey acaba. Doktor demiş ki kendin açıklama kızı al yanıma getir ben anlatırım durumu.
Birlikte ol diye akıl vermez herhalde diye düşünmüştüm.
Öyle söylemiş çocuk sahibi olman için engel değil sakin ol demiş. Off bilmiyorum çok zor durumDoktor ne açıklıycak şöyle şöyle falan korunarak bişey olmaz olayı yumuşatcak, ama öyle değil çok yakınımı bu hastalıktan kaybettim. Etrafında ki insanların hem kaybın acısı hem de acaba bizede bulaştı mı korkusunun psikolojisi hayatları altüst oldu. Günah çok günah
Yapar mı öyle bir şey acaba. Doktor demiş ki kendin açıklama kızı al yanıma getir ben anlatırım durumu.
Birlikte ol diye akıl vermez herhalde diye düşünmüştüm.
Çocuk sahibi olmak mı mesele dert bu mu yani, o gencecik kız o pisliğin spermini alınca hastalık kapmıycak mı, bebek nsl olcak ışınlama ile, ayyy çok sinirlendim. Kim dedi suçuna ortak olan beyinsiz ablası mı. Evet çocuk sahibi olur da bebek de büyük ihtimal kapabilir, anne zatenÖyle söylemiş çocuk sahibi olman için engel değil sakin ol demiş. Off bilmiyorum çok zor durum
r
resmi nikahtan önce kan da HIV gözüktüğünde ortaya çıkar herşey ama o zamana kadar bu pislik adam kızla birlikte olursa iş işten geçmiş olabilir.ablası biliyorsa niçin kardeşini göz göre göre ateşe atabiliyor hayret.
Hayır tüp bebek yapılıyor sanırım. Bilgim yok o konuda çok.Çocuk sahibi olmak mı mesele dert bu mu yani, o gencecik kız o pisliğin spermini alınca hastalık kapmıycak mı, bebek nsl olcak ışınlama ile, ayyy çok sinirlendim. Kim dedi suçuna ortak olan beyinsiz ablası mı. Evet çocuk sahibi olur da bebek de büyük ihtimal kapabilir, anne zaten
Sperm bi yıkama işleminden geçiyo olmama ihtimali var diye biliyorum. Ama dert çocuk mu ya o çocuk babasını kaç yıl bilcek, o adamın gözü arkada kalmıycak mı, o çocuk babasının durumuna aklı yetince acaba bende de var mı hastalıklı ruhu ile başbaşa napcak. Bu konunun yakın tanığı olarak allahım düşmanımın başına vermesinHayır tüp bebek yapılıyor sanırım. Bilgim yok o konuda çok.
Çıkıyo canım, evlenmeye engel değil karşı taraf razı ise duruma. Ama allah korusun ozamana belki çok geç olabilirBu durumlar testte cikmiyor mu? Hatta evlilige engel degil ama karsi tarafinda imzali onayi gerek ben bu durumu bilerek evlenmek istiyorum diye biliyorum
Aşırı sorumlu hissediyorum kendimi zaten söylemem gerek. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Daha büyük sorunlara sebep olmak istemiyorum açıkçası.tantanis Nap et bi şekilde ulaşıp söyle bu çok çok çok ciddi bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?