Hastalığım

Kendimi.bildim bileli hastalıklarla mücadele ediyorum ömrüm hastanelerde geçti.
Bir süre iyiydim
kaç yildir uzanamıyorum uzanıp.şöyle bi rahat uyuyamadım.
Bir sürü hastane gezdim bi sonuç alamadım sadece son gittiğim yerde uyku apnesi dediler makine verdiler .psikolojim bitik almadım makineyi hamileliğim doğumum hepsi travma .
2020 de 1 ay arayla 2 kere yoğun bakımda kaldım
Bir kerede 2022 de kaldım
Yavrumdan hep ayrı kaldım hastalığım yüzünden
Nefes alamıyorum yani.gercek anlamda nefes alamıyorum oksijen değerim düşük karbondioksit yüksek ayakta falan düşük olsada iyiyim ama uzandığım an boğulur gibi oluyorum boynumu sıkıyorlar gibi beynim patlıcak gibi oluyorum
Çarpıntı ve ölçütümünse oksijen spo2 yani düşük çıkıyor baş ağrısıyla. Bu derdim3 derman arıyorum
Hayatta en en en değerli şey sağlık. Belki yazımıbiri görür bi yol çıkar diye umut ediyorum sağlıklı olmak istiyorum 2.5 yaşında oğlum var onunla hayallerim var
Allah evladınıza bağışlasın umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun

Annenizin size hamileyken gece kötü bi telefon almış mı
Ve sizden önce ölü düşük bi bebeği var mı eşiminde uyku apnesi var da o yüzden biz çok şükür iyi n düşük seviyeye geldik şimdilik
Konu sahibinin rahatsızlığı ile yazdıklarınızın ne alakası var kötü tlf la ,düşük le nasıl bagdastirdiniz 🤔🤔

Alerjik astımım var ama doktorlar bu etkiyi yapmaz diyor hatta astım ilaçları daha çok çarpıntı yapıyordu. Yoğun bakımda spinal anesteziye sezaryan oldum doğumdan 2 3 saat sonra fenalastim bilinç bulanıklığı morarma oksijen fazla düşmesi sonucu.2 .yatisimda koronadan yine aşırı oksijen düşüklüğü halsizlik ateş
3.de spinal anesteziye apandist ameliyatı oldum oksijen karbondioksit nedeniyle kaldım
Oksijen düşüyor burundan oksijen verince düzeliyor çıkarınca düşüyor 2020.ye göre şuan daha iyiyim gün içinde ama sabah akşam fark etmez uzandığım an boğulur gibi oluyorum
Diğer sorularımı da cevaplayın
Ek olarak sürekli kullandığınız bir ilaç var mı

Babam vefat edeli 2 yıl oldu elimize duruyo satmak için ilana koyduk satamadık. Kaldı öyle. İhtiyacı olanı bekledik. Senmişsin belki de. Lütfen mesajlarına bak
Mekanı cennet olsun, ne güzel bir sevaba nail oluyorsunuz. Babacıgnızın ruhu şad ola🙏

aile dizimi denen şu mevzudan bahsediyor muhtemelen arkadaş. Bir sorun yaşayınca milattan önceki ataların travmalarına bağlıyorlar ya o işte.
Valla o kadar detaylı bilmiyorum canım eşimde de olunca ben bu hastalıkların altta yatan nedenleriyle alakalı kitaplar okumuştum ordan biliyorum

Bir süre iyiydim
Bir sürü hastane gezdim bi sonuç alamadım sadece son gittiğim yerde uyku apnesi dediler makine verdiler .psikolojim bitik almadım makineyi hamileliğim doğumum hepsi travma .
Nefes alamıyorum yani.gercek anlamda nefes alamıyorum oksijen değerim düşük karbondioksit yüksek ayakta falan düşük olsada iyiyim ama uzandığım an boğulur gibi oluyorum boynumu sıkıyorlar gibi beynim patlıcak gibi oluyorum
Çarpıntı ve ölçütümünse oksijen spo2 yani düşük çıkıyor baş ağrısıyla. Bu derdim3 derman arıyorum
Hayatta en en en değerli şey sağlık. Belki yazımıbiri görür bi yol çıkar diye umut ediyorum sağlıklı olmak istiyorum 2.5 yaşında oğlum var onunla hayallerim var
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Hacamat olmayı düşümdünüz mü acaba? Hem fiziken hem ruhen fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Gece gelen bi telefonla anne korktuğu zaman hamileyse bebekte hem gece terörü Hemde uyku apnesi görülme olasılığı çok yüksekmiş okuduğum kitaplardan kaynaklı bi kanuda az çok bilgim var
Telefon şart diyosunuz yani, baska seyden korksa olmuyo, peki bu telefon mesela gece 1.10 da degil 1.15 de gelirse gene etkili oluyo mu?

Benim de astım ve sebebi belli olmayan nefes sorunu var. Maalesef ben de çok zorlanıyorum ve aniden bilinç bulanıklığı ya da daha kötü şeyler oluyor. Mesela şu an uykum var ve uyuyamıyorum. Akciğer tomografisine, nefes testi, akcigerle ilgili başka testler de var. Adını unuttum. İyi bir göğüs hastalıkları doktoruna gidin.
Ben ilaç kullanıyorum, kullanmasam çoktan ölmüştüm. Çaresi doktorlarda...

Telefon şart diyosunuz yani, baska seyden korksa olmuyo, peki bu telefon mesela gece 1.10 da degil 1.15 de gelirse gene etkili oluyo mu?
Cogu hastalıklar anne karnında vs iken yaşanılan tramvalardan kaynaklanıyor.Ya da atalardan gelen. Arkadasin anlatmak istediği o.Baris muslu yu bi araştırın isterseniz

Siz bizden yardım istiyor musunuz?
Gerçekten iyileşmek istiyor musunuz?
Öylesine anlatmak için mi yazdınız, birileri ay yazık kadına desinler mi istediniz? Amacınız nedir?
Sizin amacınız ne peki? Doktor gibi sorular sormuşsunuz hanımefendi cevaplamış ama hala nedir bu ego ego ego üstten konuşma tarzı? Kendinizi başka konu üstünden tatmin edin.

Sizin amacınız ne peki? Doktor gibi sorular sormuşsunuz hanımefendi cevaplamış ama hala nedir bu ego ego ego üstten konuşma tarzı? Kendinizi başka konu üstünden tatmin edin.
Ne egosu?
Dertleşmek için yazdıysa şifası için dua ettim zaten gerisini umursamayıp geçecem
Çözüm için yardım istiyorsa doktor hastane tavsiye edecem. Eğer tıbbi bir sorunu yoksa farklı tavsiyelerde bulunup yol gösterecem.
Benim amacım kendini hasta hisseden hayat kalitesi berbat haldeki bir kadına kendine muhtaç ufacık bir evladı olan anneye yardım etmek, yardım alma gibi bir derdi yoksa da gereksiz yere gönlüme yük etmemek
Üstten konuşma derken? Sadece soru sordum, ister doktor gibi sorarım ister arkadaş gibi size ne? Belki aynı durumu yaşamışımdır, belki yakınımda tecrübe etmişimdir, araştırılması gerekenleri olası sebepleri süreci biliyorumdur….zorunuza giden nedir anlamadım umrumda da pek değil
Bir insanın şifasına vesile olursam tatmin olabilirim, şu şartlarda kendimi tatmin edeceğim herhangi birşey yok. Sizin uyduracağınız başka birşey var mı?

Ne egosu?
Dertleşmek için yazdıysa şifası için dua ettim zaten gerisini umursamayıp geçecem
Çözüm için yardım istiyorsa doktor hastane tavsiye edecem. Eğer tıbbi bir sorunu yoksa farklı tavsiyelerde bulunup yol gösterecem.
Benim amacım kendini hasta hisseden hayat kalitesi berbat haldeki bir kadına kendine muhtaç ufacık bir evladı olan anneye yardım etmek, yardım alma gibi bir derdi yoksa da gereksiz yere gönlüme yük etmemek
Üstten konuşma derken? Sadece soru sordum, ister doktor gibi sorarım ister arkadaş gibi size ne? Belki aynı durumu yaşamışımdır, belki yakınımda tecrübe etmişimdir, araştırılması gerekenleri olası sebepleri süreci biliyorumdur….zorunuza giden nedir anlamadım umrumda da pek değil
Bir insanın şifasına vesile olursam tatmin olabilirim, şu şartlarda kendimi tatmin edeceğim herhangi birşey yok. Sizin uyduracağınız başka birşey var mı?
Umrunda değilse destan döşeme arkadaşım. Her mesajın ego kokuyo uzaklaş burdan hadi…

Haha bende aynı şeye takıldım, neden telefon🤔
Dur bakalım vardır belkide bir bilimsel açıkaması A ayse2325 Seni bekliyoruz 😍

Umrunda değilse destan döşeme arkadaşım. Her mesajın ego kokuyo uzaklaş burdan hadi…
İnsanca anlattığım için mi anlayamıyorsun acaba senin dilinden mi konuşmam lazım? O da bana yakışmaz işte
Umrumda olduğu için soruyorum diyorum umrunda değilse destan döşeme diyorsun kafan mı güzel kavga edesin mi var nedir derdin
Karşımdaki iyileşmek istemiyorsa gönlüme yük etmeyecem istemeyen birini iyileştirmek için uğraşmayacam diyorum zaten şifa için dua ettim bu noktadan sonra umursamam neyin ne olduğunu bir anlayayım diyorum
Öffff
Ne yapacağımı sana sormadım kendi kendini nimetten sayma küçülüyorsun sen emir verebileceğini sanıyorsun bende seni sallamıyorum daha da küçültme kendini

İnsanca anlattığım için mi anlayamıyorsun acaba senin dilinden mi konuşmam lazım? O da bana yakışmaz işte
Umrumda olduğu için soruyorum diyorum umrunda değilse destan döşeme diyorsun kafan mı güzel kavga edesin mi var nedir derdin
Karşımdaki iyileşmek istemiyorsa gönlüme yük etmeyecem istemeyen birini iyileştirmek için uğraşmayacam diyorum zaten şifa için dua ettim bu noktadan sonra umursamam neyin ne olduğunu bir anlayayım diyorum
Öffff
Ne yapacağımı sana sormadım kendi kendini nimetten sayma küçülüyorsun sen emir verebileceğini sanıyorsun bende seni sallamıyorum daha da küçültme kendini
Ablacım sen neyin derdindesin? Yaşına hürmeten fazla ileri gitmicem dikkat et. Kadına “sana ayy yazık desinler diye mi yazdın amacın ne”diye sert bir şekilde soru sormuşsun şimdi de gelmiş yok dua etcem yok doktor önercem ayy uğraşamicam senle hadi sen başka konu ara kendine ya. Bana umrumda değil dediğin nokta için umrunda değilse destan yazma o zaman demiştim ama canın sıkılmış belli ki uyu sen ablacım kafanı yorma lütfen hadi

Bir süre iyiydim
Sagliginiz icin Rabbim sifa versin insaallah ama birde psikiatriyemi gitseniz belki hastliktan panikde yapiyorsunuz daha kotu oluyorsunuz. Allahim insallah sifa versin cidden hastalık cok zor bilirim sizinki daha zor Allahim her nerde hasta varsa sifa versin

Back
X