hastalığıma gülen ve ailemi istemeyenler

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
43
42
Ciddi bir rahatsızlığım var.Tedavi için doktora gidiyoruz her gün.Eve dönerken karşilaşmak istemediğim görümcemin kocasiyla karsilastim.Ayni binada oturuyoruz maalesef.Nereden geldiğimizi sordu aramış açık olmasına rağmen.Ben de hasta olduğumu doktordan geldiğimizi söyleyince sadece alaylı bir şekilde güldü.Annemler bugün bana geldiler ve onları uğurlarken bahçede görümcenin aileme kötü bakışlarıyla karşilastim.Bu iki olaydan üzüldüğümü bunu da içimde tutamadığımı eşime söylediğinde onlar yüzünden bana bağırarak içinde tutma o zaman dedi.Çook üzgünüm.Kavga ettik yine onlar yüzünden.Aynı apartmanda yaşamak istemiyorum.İkimiz de çalışıyoruz ev alabiliriz.Artik dayanamiyorum.Eşim onların sözünden çikmiyor.Ben ev alip çikıp gideceği m.7 yaşinda kizimiz var.Onlar yüzünden hastalığın artıyor.Ne yapayım bilemiyorum?

allah böyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın herşey birtarafa insan hastalığıyla nasıl dalga geçilir eşinizede çok kızdım nefret ettiğim erkek tipi zten eşiniz taviz meydan vermese değil buşkilde davranmak yanlışlıkla bile sizi üzemezler

bende pco var yumurtlamam ayda yılda bir olur ve çocuk istediğimden çok sevnrm yumurtladğmda ve bunu pek dillendirmem aslında ama geçenlerde bir aile ortamında kadınlar vardı sadece sancım var acaba yumurtladımmı dedim amcamınhanımı sende neçok yumurtluyorsun dedi alaysı bir şekilde çok krıldım üzüldüm içim acıdı insanlar mı çok kötü bizmi zayıf davranyrz bilmiyorum

çok geçmişolsun rahatsızlığınıza çok üzüldüm inşallah onlardan uzağa taşınmayı başarırsanız herşey daha iyiye gider sağlığınızda

Ev aramak için sağlığımın düzelmesini bekliyorum.Eşime onlar daha kıymetliyse evlerine git burada kalma dedim.8 yıl oldu dile kolay.Kiziniz varsa sakin aile apartmanina vermeyin.Kizinizi sağliğindan ve mutluluğundan edersiniz.Hele ana kuzusu damada hiç vermeyin.Evlenmesini daha iyi.Ben çooook pişmanım.

hastalığınız fiziksel iş yapmanıza engel mi peki,ev arayamazmısınız..gecmiş olsun bu arada

Ne kadar pislik insanlar var. .

Bosver canim sen uzme kendini , esinle sakince konus ev alma konusunu, Sana hak verecektir ..

Ilk sebeb olarakta onlardan kactigini soyleme , calistiginizi ve ev alabileceginizi anlat ..

Her gün fizik tedavi görüyorum.O yüzden ev arıyamıyorum.Kızlar çok teşekkürler iyi dileklerinin için.Sizlerin duasına ihtiyacim var.Allahım kurtarsın beni bu evden.

Hastalıkla dalga geçen ruh hastalarını da ilk defa duydum İnsanoğlu kınadığı sey başına gelmeden ölmezmiş ..Ne kadar sinir bozucu insanlar var yahu ...Sizde üzüldüğünüzü belli etmeyin lütfen ,sizi ezmelerine müsaade etmeyin ..

Ne kadar pislik insanlar var. .

Bosver canim sen uzme kendini , esinle sakince konus ev alma konusunu, Sana hak verecektir ..

Ilk sebeb olarakta onlardan kactigini soyleme , calistiginizi ve ev alabileceginizi anlat ..
Ayrılırım çikmam bu evden diyor.O zaman bu ilçede durma geldiğin doğudaki köye tayin iste diyorum.Giderim diyor.Beni ve çocuğunu düşünmeyen adami ne yapayim ben

öncelikle geçmiş olsun...bir an önce oradan taşınmak için diretmelisin kocana ha dinlemiyorsa sen git ..kararlı ol ki kazanan sen çık..

Şu anda hem yüreğim hem de omurgam çok acıyor.Bıktım bu hayattan.Yaşama sevincin kalmadı.

öncelikle geçmiş olsun...bir aDinlenmiyor.dan taşınmak için diretmelisin kocana ha dinlemiyorsa sen git ..kararlı ol ki kazanan sen çık..
8 yıldan beri beni uyuttu.Evi sen al ama çıkmam diyor.Mutsuzum burada diyorum.Dinlemiyor.Annesi tansiyon hastasiymis ölürmüş.Elalem damat evde evin tek oğlu taşınmiş diyecekmis.Görümcenin ve eşimin lafları son iki cümlem.

Size bir şey olabilme ihtimali yok muymuş ? O zaman üzülmezmiymiş ?

ölümün zamanı yok malesef herkes her an ölebilir ..annesi tansiyon hastasıysa ne yapalım yani..diret kazanacaksın..bu erkek milletine sert olmak lazım maalesef.. bakalım seni kaybetmeyi göze alabiliyor mu

bu ne biçim adam yaa..hiç bir hastalıkla alay edilmez..senin elinde mi hastalanmak..eşinde anacı..seninle dalga geçen şahıslada hiç konuşma bence..geçmiş olsun..

bu ne biçim adam yaa..hiç bir hastalıkla alay edilmez..senin elinde mi hastalanmak..eşinde anacı..seninle dalga geçen şahıslada hiç konuşma bence..geçmiş olsun..
Eşim sadece anacı değil ablacı ve enişteci.Onları bizden üstün tutuyor.Boşayacağım ben bu ana kuzusunu melesin dursun ana ve ablacığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…