Ciddi bir rahatsızlığım var.Tedavi için doktora gidiyoruz her gün.Eve dönerken karşilaşmak istemediğim görümcemin kocasiyla karsilastim.Ayni binada oturuyoruz maalesef.Nereden geldiğimizi sordu aramış açık olmasına rağmen.Ben de hasta olduğumu doktordan geldiğimizi söyleyince sadece alaylı bir şekilde güldü.Annemler bugün bana geldiler ve onları uğurlarken bahçede görümcenin aileme kötü bakışlarıyla karşilastim.Bu iki olaydan üzüldüğümü bunu da içimde tutamadığımı eşime söylediğinde onlar yüzünden bana bağırarak içinde tutma o zaman dedi.Çook üzgünüm.Kavga ettik yine onlar yüzünden.Aynı apartmanda yaşamak istemiyorum.İkimiz de çalışıyoruz ev alabiliriz.Artik dayanamiyorum.Eşim onların sözünden çikmiyor.Ben ev alip çikıp gideceği m.7 yaşinda kizimiz var.Onlar yüzünden hastalığın artıyor.Ne yapayım bilemiyorum?
Ayrılırım çikmam bu evden diyor.O zaman bu ilçede durma geldiğin doğudaki köye tayin iste diyorum.Giderim diyor.Beni ve çocuğunu düşünmeyen adami ne yapayim benNe kadar pislik insanlar var. .
Bosver canim sen uzme kendini , esinle sakince konus ev alma konusunu, Sana hak verecektir ..
Ilk sebeb olarakta onlardan kactigini soyleme , calistiginizi ve ev alabileceginizi anlat ..
Ne demek ayrilirim cikmam ..Ayrılırım çikmam bu evden diyor.O zaman bu ilçede durma geldiğin doğudaki köye tayin iste diyorum.Giderim diyor.Beni ve çocuğunu düşünmeyen adami ne yapayim ben
Omurilik ve omurgayla ilgili.hastalığınız neyki.....
8 yıldan beri beni uyuttu.Evi sen al ama çıkmam diyor.Mutsuzum burada diyorum.Dinlemiyor.Annesi tansiyon hastasiymis ölürmüş.Elalem damat evde evin tek oğlu taşınmiş diyecekmis.Görümcenin ve eşimin lafları son iki cümlem.öncelikle geçmiş olsun...bir aDinlenmiyor.dan taşınmak için diretmelisin kocana ha dinlemiyorsa sen git ..kararlı ol ki kazanan sen çık..
8 yıldan beri beni uyuttu.Evi sen al ama çıkmam diyor.Mutsuzum burada diyorum.Dinlemiyor.Annesi tansiyon hastasiymis ölürmüş.Elalem damat evde evin tek oğlu taşınmiş diyecekmis.Görümcenin ve eşimin lafları son iki cümlem.
ölümün zamanı yok malesef herkes her an ölebilir ..annesi tansiyon hastasıysa ne yapalım yani..diret kazanacaksın..bu erkek milletine sert olmak lazım maalesef.. bakalım seni kaybetmeyi göze alabiliyor mu8 yıldan beri beni uyuttu.Evi sen al ama çıkmam diyor.Mutsuzum burada diyorum.Dinlemiyor.Annesi tansiyon hastasiymis ölürmüş.Elalem damat evde evin tek oğlu taşınmiş diyecekmis.Görümcenin ve eşimin lafları son iki cümlem.
Eşim sadece anacı değil ablacı ve enişteci.Onları bizden üstün tutuyor.Boşayacağım ben bu ana kuzusunu melesin dursun ana ve ablacığına.bu ne biçim adam yaa..hiç bir hastalıkla alay edilmez..senin elinde mi hastalanmak..eşinde anacı..seninle dalga geçen şahıslada hiç konuşma bence..geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?