hastalığıma gülen ve ailemi istemeyenler

Allah razı olsun canlarim.O kadar güzel şeyler yazmışsiniz ki teşekür ederim hepinize.Gözlerim şiş başim kazan gibi yarin ben nasip çalıśacagim çok merak ediyorum?Kızım için Allahim güç ver bana

Allah şifa versin arkadaşım kocana ve kocanın sülalesine hele o enişteye diycek söz bulamıyorum..Kafaya takmamaya çalışın sağlığınızı düşünün iyileşince de kaçıp kurtarın kendinizi...Kendinizi ve yavrunuzu düşünün mazallah size birşey olur yavrunuz ortada kalır Allah korusun öyle düşünün...Allah yar ve yardımcınız olsun.

Reactions: anu
allah şifa versin gülme komşuna gelir başına var akrabasına gülüyorsa artık bin beteri,sende aile ilişkilerini daha bir gözüne sok onun aileni daha bir öv çatlaşın orta yerinden.

Omurilik ve omurgayla ilgili.
bende fizik tedavi gördüm tam rahatsızlığınızı bilmiyorum ama benimki kas romatizmasıydı botunda 5 omurda düzleşme belde çokme vardı doğrulamıyor kitleniyordum stres dahada ağrılarımı arttırıyotdu psikolojdanda terapi aldım aynı zamanda çok öfkeleniyordum kayınvalidemlere bende buda tetkikliyordu ağrılarımı.bende psikoloktanda destek almalısınız.ayrıca int. üzerinden ve aileniz yardımıyla ev arayabilirsiniz.

Allahım merhametsiz insanlarla karşılaştırmasın hiç birimizi... Rabbim size ve yavrunuza kolaylıklar sağlasın biran evvel kurtulun o merhametsiz vicdansız kişilerden..

Allah yardımcın olsun canım rabbim o kocanin gözlerini açsında sana yapılan haksızlıkları görsün boş ver bol bol dua et hepimiz birşeylerle imtihan ediliyoruz her zorluğun sonunda birde kolaylık vardır o enişte müsvettesi kendine gülsün karının kanatları altına sığınmış zavallı keşke sende ona manalımanalı gülseydin o daha gülüncek durumda bence

canım çok geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin
sabretmek zor biliyorum ama.. eşine de yüklenme çok
seni ileri derecede ezdirmiyosa hele ki koruyorsa
baksana adam başka ev almaya razı olmuş bunu yapmayan adam da var
inşallah en kısa zamanda başka ev alıp çıkarsınız

Testerd
testere disli aslan pencesi cayi icin gecmis olsun

teşekkürederim faydasıolurmuki yumurtlamaya
hamile değilsem içerim pazrtesi test yaptrcğm sonuca göre içerim adetliykenmi içeceğim
Insallah hamilesindir o vakit :-D
Ben adetimin ucuncu yada dorduncu gunu basladim her gun bir su bardagi ictim su kaynatiyorsunuz uzerine bir tutam ekliyorsunuz bir iki dakika daha kaynatmaya devam ediyorsunuz rengi cikiyor sarimtirak ilitip iciyorsunuz
Gogus agrişi
Adetten once bel agrisi
Adetliylen sanki
Adet dongusu
Ben cok faydasini gordum bu konularla ilgili
Sonra unutum ara ara ara ictim yine cok rahatlatti.
Gecmis olsun
Kime tavsiye etsem cok memnun kaldi.umarim sanada iyi gelir nette arastir cok bilgi var

inşallahhhhhhh pek umudm yok ama hertest zamanı beklentioluyor yinede işte
çok teşkkr ederm hamiledeğilsem uygulayacğm

Bence taktik değiştirmelisin.
Nefret ediyorum burdan, onlardan uzaklaşmak için ev almak istiyorum gibi izlenim bırakma.

Canım bak kızımız büyüdü.
Okul çağı artık, durumumuz var evimizi alıp düzenimizi kuralım.
Kızımızın eğitim hayatı etkilenmesin hiç bir şeyden, bak çok uygun ev buldum bu fırsat kaçmaz gibi
girin alttan alttan.

Diğer türlü ailesine daha da yapışır.

Çok geçmiş olsun bu arada. Allah huzur versin içinize, yaşamınıza tez zamanda..

Kızlar ev aramaya başladım.Yarin erkenden kalkıp birkaç güvenilir müteahhite gideceğim.Bu gün kizim her zaman olduğu gibi hala ve baba annesinin evine gitmiş eve gelmeden.Çocuk bile beni dinlenmiyor.Ödev yapmak istemiyor.Sürekli halasının kızıyla oynamak istiyor.Gelecek günler beni iyice kaygılandırıyor.Görümce ve kaynana ahtapot gibi hayatımın üstünü kapattı.Bunlara duyarsız bir eş de eklenince sinir hastası olmaktan korkuyorum.Çok kötü şeyler aklıma geliyor.Artik bu evden taşınmak farz oldu.İnşallah evini aldim diye bir başlik açarim kizlar.Dubleks bir ev varmış.Şehir merkezindeymiş.Tam istediğim gibi.Fiyatını tel.da söylemedi.Yarin konuşacağim.Dua edin de hayirli güzel bir ev alayim.

Kızlar ben evi alip çikmak isteyince eşim çikmam deyip boşanma davası açarsa- ben taşininca- mahkemede mal paylaşımına girer mi aldığım ev? Bu konuda bilginiz varsa paylasir misiniz?

Kendi teyzem zamanında 11 yaşındayken ms yüzünden gözüm görmeyince iyi olmuş demişti. Dünyada belki de en sevmediğim insandır. Ölse üzülmem. Başkalarını dert üzülmeyin. Üzülüp hastalığınızı daha da kötü yapmayın.

Geçmiş olsun canim.O yaratiklara Allah haddini bildirir degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…