O insan müsveddesi içgüvey olan şöyle diyor ben anami babami yeri gelir tanimam.Tanımadi da zaten.Bizim kaynananin emrine girdi.Yağcılık yaparak ömür sürüyor.Kaynana bastan beri bana düşman.İçgüvey ben seviliyorum sen sevilmiyorsun demeye getiriyor sözleriyle.Eşim sadece anacı değil ablacı ve enişteci.Onları bizden üstün tutuyor.Boşayacağım ben bu ana kuzusunu melesin dursun ana ve ablacığına.
İnsan görünümlü yaratık.bunlar insan mı
esin 'icinde tutma o zaman' demis ya, acaba onlara cevabini vermeni mi kastetti, anlayamadim?Ciddi bir rahatsızlığım var.Tedavi için doktora gidiyoruz her gün.Eve dönerken karşilaşmak istemediğim görümcemin kocasiyla karsilastim.Ayni binada oturuyoruz maalesef.Nereden geldiğimizi sordu aramış açık olmasına rağmen.Ben de hasta olduğumu doktordan geldiğimizi söyleyince sadece alaylı bir şekilde güldü.Annemler bugün bana geldiler ve onları uğurlarken bahçede görümcenin aileme kötü bakışlarıyla karşilastim.Bu iki olaydan üzüldüğümü bunu da içimde tutamadığımı eşime söylediğinde onlar yüzünden bana bağırarak içinde tutma o zaman dedi.Çook üzgünüm.Kavga ettik yine onlar yüzünden.Aynı apartmanda yaşamak istemiyorum.İkimiz de çalışıyoruz ev alabiliriz.Artik dayanamiyorum.Eşim onların sözünden çikmiyor.Ben ev alip çikıp gideceği m.7 yaşinda kizimiz var.Onlar yüzünden hastalığın artıyor.Ne yapayım bilemiyorum?
Yokesin 'icinde tutma o zaman' demis ya, acaba onlara cevabini vermeni mi kastetti, anlayamadim?
Yok öyle değil.Bunlari neden dile getiriyorsun manasında sinirle tersini söylüyor.esin 'icinde tutma o zaman' demis ya, acaba onlara cevabini vermeni mi kastetti, anlayamadim?
Her şeye he de geç diyor.Kör ve sağır ol diyor.Ama bu dediği ayni binada imkansizYok
Yok öyle değil.Bunlari neden dile getiriyorsun manasında sinirle tersini söylüyor.
Teşekkür ederim.İnanın tanimadiğimiz sizler ki iyi niyet ve ddualarinizlla bana şu anda destek oldunuz Allah razi olsun.Zaten kafaya çok takmaktan hasta oldum.Allah sağlik vrrirseOncelikle cok gecmis olsun...
Kimsenin ne tavrini, ne bakisini ne de soylediklerini umursamayin...
Hele ki hastaliginizla dalbilecek, ailenizin bile gozlerine batabilecegi insanlarin ne yaptigini hic umursamayin...
Bazi insanlar kotudur ve mumkun oldugunca fiziken ve beynen onlardan uzak kalmak gerekir...
Hicbir sey sizin sagliginizdan onemli degil...
Zamani gelince esinize yavas yavas isler, fizik tedavi sureciniz bitince de ev aramaya baslayabilirsiniz...
Sikmayin caninizi...
Rica ederim...Teşekkür ederim.İnanın tanimadiğimiz sizler ki iyi niyet ve ddualarinizlla bana şu anda destek oldunuz Allah razi olsun.Zaten kafaya çok takmaktan hasta oldum.Allah sağlik vrrirse
anladim..Yok
Yok öyle değil.Bunlari neden dile getiriyorsun manasında sinirle tersini söylüyor.
Yemin ederim okurken sinirden elim titredi yeminle bak!!böyle adamları parçalamak istiyorum ya ciddiyim sünepe sümsük herifler sıkayım boğazını böyle yani o derece deliriyorum..bunların anaları anada,eşleri eş değilmi be madem öyle ne b.k yemeye evlenmiş acaba çok merak ediyorum otursaydı anasının kucağında pışpışlasaydı onu anası..canim Allah sabır versin sana acilen inşallah,ayrıca şifa versin geçmiş olsun çoluğuna,çocuğuna,sana sağlık uzun ömür inşallah..daha fazla yazıpta küfürden ceza almayim şimdi bide benden bukdar..Allah ıslah etsin böyle adamları,senide tez vakitte kurtarsın inşallah..İyileşirsem nasipse hemen ev alip şu evden gitmek istiyorum.Her gün baş sirt ve boyun agrim var.Dua edin bana kizlar.Allah da sizin istediklerinizi inşallah kabul eder saglikli ve mutlu olursunuz hepiniz inşallah.
ah arkadasim sinirle hirpalanma hic.. oyle cok ki bunlardan, keske evlenmeleri yasak olsa bunlarin, bi omur ana ve bacilarinin eteginden tutup gezinseler ve elin masum kizlarini cirkefin batagina cekip pis gorgusuz hayatlarina ortak etmeseler!Yemin ederim okurken sinirden elim titredi yeminle bak!!böyle adamları parçalamak istiyorum ya ciddiyim sünepe sümsük herifler sıkayım boğazını böyle yani o derece deliriyorum..bunların anaları anada,eşleri eş değilmi be madem öyle ne b.k yemeye evlenmiş acaba çok merak ediyorum otursaydı anasının kucağında pışpışlasaydı onu anası..canim Allah sabır versin sana acilen inşallah,ayrıca şifa versin geçmiş olsun çoluğuna,çocuğuna,sana sağlık uzun ömür inşallah..daha fazla yazıpta küfürden ceza almayim şimdi bide benden bukdar..Allah ıslah etsin böyle adamları !!!
Valla canim deliriyorum böyle şeyleri duyunca gercekten ya..konu sahibi ve onun gibi kadınlarıda bir ana doğurmadımı Allah aşkına ya bukdar üzmek,saygısızlık etmek,hiçbir sözüne önem vermemek neden yani yazik günah degilmi..madem öyle dedigin gibi evlenmesin bunlar otursun anası,ablası,eniştesi kim varsa yani..niye masum insanlarin günahına giriyolar sinir oluyorumah arkadasim sinirle hirpalanma hic.. oyle cok ki bunlardan, keske evlenmeleri yasak olsa bunlarin, bi omur ana ve bacilarinin eteginden tutup gezinseler ve elin masum kizlarini cirkefin batagina cekip pis gorgusuz hayatlarina ortak etmeseler!
haklisin, ben de cok asiri sinirleniyorum, bi de yasadigim icin iyice geriliyorum.. ne laftan anlarlar bu tipler, ne de insanliktan nasip almislardir.. bezdirmek en buyuk hobileridir, igrenc komplekslerini bu sekilde aklinca gucunun yettigi kisilerin uzerinden bastirmak ve pis egolarini sisirmektir tek hayat kaileleri.. Rabbim hepsinin hakkindan gelsin dilerim, kimsenin canini hayatini yakamasinlar..Valla canim deliriyorum böyle şeyleri duyunca gercekten ya..konu sahibi ve onun gibi kadınlarıda bir ana doğurmadımı Allah aşkına ya bukdar üzmek,saygısızlık etmek,hiçbir sözüne önem vermemek neden yani yazik günah degilmi..madem öyle dedigin gibi evlenmesin bunlar otursun anası,ablası,eniştesi kim varsa yani..niye masum insanlarin günahına giriyolar sinir oluyorum
Amin canım amin..haklisin, ben de cok asiri sinirleniyorum, bi de yasadigim icin iyice geriliyorum.. ne laftan anlarlar bu tipler, ne de insanliktan nasip almislardir.. bezdirmek en buyuk hobileridir, igrenc komplekslerini bu sekilde aklinca gucunun yettigi kisilerin uzerinden bastirmak ve pis egolarini sisirmektir tek hayat kaileleri.. Rabbim hepsinin hakkindan gelsin dilerim, kimsenin canini hayatini yakamasinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?