hastalığıma gülen ve ailemi istemeyenler

Eşim sadece anacı değil ablacı ve enişteci.Onları bizden üstün tutuyor.Boşayacağım ben bu ana kuzusunu melesin dursun ana ve ablacığına.
O insan müsveddesi içgüvey olan şöyle diyor ben anami babami yeri gelir tanimam.Tanımadi da zaten.Bizim kaynananin emrine girdi.Yağcılık yaparak ömür sürüyor.Kaynana bastan beri bana düşman.İçgüvey ben seviliyorum sen sevilmiyorsun demeye getiriyor sözleriyle.

Kiraci var 3 tane .İkisi ev biri dükkan.Kaynananin maddi durumu çok iyi.Ama hala şöyle der: Eskiden evlatlar evlense bile kazandıklarini anne babalsrina verirlerdi.Bana kimseden fayda yok parayi kastediyor.Yani zengin,açgözlü, biz firin alalim hemen aynisini alan,benim giysimden almak isteyen,kızı ve oğlu ayni apartmanda yaşasin ve her istediğini yapsin diyen bir kaynana.

Görünceye gelince biz yokken evimize girip birtakım kendi aldiklari čeyizlikleri götüren, sütyenimi meydanda görmüş bunu eşimin arkadaslarinin hanimlariba anlatan, ev alacağimiz sirada gecenin 4 ünde Esime mesaj atip annem ölür çikmayin evden diyen bir görümce.

esin 'icinde tutma o zaman' demis ya, acaba onlara cevabini vermeni mi kastetti, anlayamadim?

Görümce 2 yilda annesinin apartmanina taşindi.BizumBizim taşinmamiza engel oluyor

Oncelikle cok gecmis olsun...
Kimsenin ne tavrini, ne bakisini ne de soylediklerini umursamayin...
Hele ki hastaliginizla dalga gecebilecek, ailenizin bile gozlerine batabilecegi insanlarin ne yaptigini hic umursamayin...
Bazi insanlar kotudur ve mumkun oldugunca fiziken ve beynen onlardan uzak kalmak gerekir...
Hicbir sey sizin sagliginizdan onemli degil...
Zamani gelince esinize yavas yavas isler, fizik tedavi sureciniz bitince de ev aramaya baslayabilirsiniz...
Sikmayin caninizi...

Teşekkür ederim.İnanın tanimadiğimiz sizler ki iyi niyet ve ddualarinizlla bana şu anda destek oldunuz Allah razi olsun.Zaten kafaya çok takmaktan hasta oldum.Allah sağlik vrrirse

İyileşirsem nasipse hemen ev alip şu evden gitmek istiyorum.Her gün baş sirt ve boyun agrim var.Dua edin bana kizlar.Allah da sizin istediklerinizi inşallah kabul eder saglikli ve mutlu olursunuz hepiniz inşallah.

Teşekkür ederim.İnanın tanimadiğimiz sizler ki iyi niyet ve ddualarinizlla bana şu anda destek oldunuz Allah razi olsun.Zaten kafaya çok takmaktan hasta oldum.Allah sağlik vrrirse
Rica ederim...
Bu kadar cok takilmayin bakin siz de soyluyorsunuz, hasta oldum onlar yuzunden diyorsunuz...
Onlari degistiremezsiniz, ev degistirmenize de biraz daha zaman var, o zaman kendinizi degistirin...
Hicbirini duymayin, gorusmeyin, muhatap almayin, sizden degersiz olduklarini bilin ve hissettirin...
Gorumceniz size kotu kotu bakiyorsa yapay bir gulusle goz goze gelince gulumseyin gecin...
Iki alayci laf soyleyin, gerisine takilmayin...
Kim ki onlar sizi sagliginizda ediyor allah askina...
Onlar yokmus gibi yasayin, hayat sizin hayatiniz, beyninizde bitirirseniz hic sorun kalmaz...
Onlar sizi incittiklerinin farkinda olduklari icin israrla boyle davraniyorlar zaten...
Umursamayin...

Yok

Yok öyle değil.Bunlari neden dile getiriyorsun manasında sinirle tersini söylüyor.
anladim..
cok zor aileci erkek..
is esinde bitiyor ne yazik ki..
birinin de dedigi gibi, ondan yuz bulmamalari lazim..
bi de sen de cirkeflik yapmadan tavrini koy, onlara serilme.. kim ki onlar.. hem boyle kotu niyetlilere kole de olsan ise yaramaz.. o zaman hic luzum yok tavize, alttan almaya..

İyileşirsem nasipse hemen ev alip şu evden gitmek istiyorum.Her gün baş sirt ve boyun agrim var.Dua edin bana kizlar.Allah da sizin istediklerinizi inşallah kabul eder saglikli ve mutlu olursunuz hepiniz inşallah.
Yemin ederim okurken sinirden elim titredi yeminle bak!!böyle adamları parçalamak istiyorum ya ciddiyim sünepe sümsük herifler sıkayım boğazını böyle yani o derece deliriyorum..bunların anaları anada,eşleri eş değilmi be madem öyle ne b.k yemeye evlenmiş acaba çok merak ediyorum otursaydı anasının kucağında pışpışlasaydı onu anası..canim Allah sabır versin sana acilen inşallah,ayrıca şifa versin geçmiş olsun çoluğuna,çocuğuna,sana sağlık uzun ömür inşallah..daha fazla yazıpta küfürden ceza almayim şimdi bide benden bukdar..Allah ıslah etsin böyle adamları,senide tez vakitte kurtarsın inşallah..

ah arkadasim sinirle hirpalanma hic.. oyle cok ki bunlardan, keske evlenmeleri yasak olsa bunlarin, bi omur ana ve bacilarinin eteginden tutup gezinseler ve elin masum kizlarini cirkefin batagina cekip pis gorgusuz hayatlarina ortak etmeseler!

ah arkadasim sinirle hirpalanma hic.. oyle cok ki bunlardan, keske evlenmeleri yasak olsa bunlarin, bi omur ana ve bacilarinin eteginden tutup gezinseler ve elin masum kizlarini cirkefin batagina cekip pis gorgusuz hayatlarina ortak etmeseler!
Valla canim deliriyorum böyle şeyleri duyunca gercekten ya..konu sahibi ve onun gibi kadınlarıda bir ana doğurmadımı Allah aşkına ya bukdar üzmek,saygısızlık etmek,hiçbir sözüne önem vermemek neden yani yazik günah degilmi..madem öyle dedigin gibi evlenmesin bunlar otursun anası,ablası,eniştesi kim varsa yani..niye masum insanlarin günahına giriyolar sinir oluyorum

haklisin, ben de cok asiri sinirleniyorum, bi de yasadigim icin iyice geriliyorum.. ne laftan anlarlar bu tipler, ne de insanliktan nasip almislardir.. bezdirmek en buyuk hobileridir, igrenc komplekslerini bu sekilde aklinca gucunun yettigi kisilerin uzerinden bastirmak ve pis egolarini sisirmektir tek hayat kaileleri.. Rabbim hepsinin hakkindan gelsin dilerim, kimsenin canini hayatini yakamasinlar..

Nasıl bir manyak birinin hastalığına güler ya bu nasıl insanlıktır gerçekten şaşırıyorum. Geçmiş olsun arkadaşım sen sağlam dur evladına ayır bütün vaktini hiç böyle insanlıktan nasiplenmemiş ruh hastalarıyla bozma moralini. Kocan da ayrı bir vaka bütün bunlar senin imtihanındır bir an evvel sağlığına kavuşup o evden uzaklaşırsın inşaallah arkadaşım Allah yardımcın olsun

Amin canım amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…