Hastalık hastalığı

Karnabahar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
418
353
18
39
Merhaba herkese. Benim icin derdi geçip artik hayat kalitemi düşüren bir ruh haline girdim. Ben tiroid hastayım zehirli guatrdan başladık 13 yıldır habire şekil değiştirdi. En son geçen sene rutin kontrollere gittim nodül çıktı ve biyopsi yapacam dedi yaptı da. Sonucu kuşkulu geldi 100 de 70 dünya normlarına göre kansersin dedi. Ve bir daha başka hastanede aynı camları incelettik temiz raporu verildi. Ikinciye bakan ege üniv. Ve doktorum güvenmemi söyledi. Neyse onu atlattık gitti ama temiz raporu gelene kadar 1 aylık süreçte dünyam durdu resmen. Şimdi en ufak bişeyde çok hasta olduğumu hep heryerin mikrop dolduğunu falan düşünüyorum. Sigarayı bırakacam diyorum daha çoğaltiyorum. Eşimede aynı davranıyorum. Elimden bisey gelmiyor. Hep en kötü hastalığa sahipmisim gibi geliyor. Öyle hissediyorum ve burcumda akrep. Burç yorumlarında akrepler sezgilerine güvensin diye okudukça daha da coşuyor hastalık fikrim. Var bisey hissediyorum modundayim. Bunu yaşayan atlatan varmi. Hayattan soğudum resmen.

Sağlığına kavuşmanı dilerim. Ama burçlarada inanma, bendea krep burcuyum, bu burç özelliğiyle değil insanın kendisiyle, çevresiyle, edindiği tecrübeyle alakalı.

Muhtemelen yaşadığınız şey kaygı bozukluğu. Aynı durumu 2 yıl boyunca yasadim. Sizi o kadar iyi anlayabiliyorum ki. Buraya yazdiginiz 1 paragraf ama yasadiklariniz çok çok çok fazlasi. Ben uzman yardımı almadım. Zamana bıraktım,zaman geçerken yaşanan her şeyden kendime dersler cikardim. Şimdi çok daha iyiyim. Ama imkânınız varsa lütfen siz destek alın. O karanlıkta daha fazla durmayın.

Teşekkür ederim gidecem olmayacak çünkü böyle

doktorlara üslup dersi verilmesi gerek aslında hastaya hastalığını nasıl söylersiniz konusunda, geçenlerde bir yakınımı çok basit bir göğüs kistini söylerken öyle korkutmuşlar ki(başka doktorlardan teyit aldı basit kist olduğu konusunda ama ne fayda), kız nefes alırken korkuyor artık kesin meme kanseri olucam diye. sorun sizde değil kolayca kansersin diye doktorda. çevreden de hep bu yönde hikayeler duyuyorum.

Ya gerçekten öyle birde diyorki neolcakki ameliyat olursun..

Ya gerçekten öyle birde diyorki neolcakki ameliyat olursun..

o yakınım da psikiyatriste gidecek bu durumdan kaynaklanan anksiyetesi için. son derece sağlıklı bir insan durduk yere hafif de olsa psikiyatrik ilaçlara başlayacak işte. keşke şu durumun bir yaptırımı olsa öyle hemen ağzına geleni söyleyemeseler.

Var canım. Ben...öylesine kontrole gittiğim hastanede doktorun eline nodül gelmesiyle dünyam değişti. Nodül bile değil kitleye çevirmiş artık. Biyopsi yapıldı hem de iki kere . Kötü huylu olabilir ameliyat dediler. Sonuç olarak doktoruma güvendim. İyi çıktı. Modüller yapışık olduğu Troid bezimin yarısı alındı. Ve o günden beri ilaç kullanıyorum. İlk zamanlar tüm dünyam bunun üzerineydi. Aşırı derecede her şeye titizlendim. En sağlıklı seyleri yiyecek spor yapacaktım. Tabi ki abarttım ceviz fındık badem yok o yok bu derken kilo aldım Zamanla ne kadar abarttığını anladım.ilaçlarımı arada içmeyi unuttuğum oldu. Hele bebiş gelince dünyamı unuttumŞu an benim için sıradan bir hastalık. Yedi yıl oldu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…