- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
- Konu Sahibi Karnabahar
Merhaba herkese. Benim icin derdi geçip artik hayat kalitemi düşüren bir ruh haline girdim. Ben tiroid hastayım zehirli guatrdan başladık 13 yıldır habire şekil değiştirdi. En son geçen sene rutin kontrollere gittim nodül çıktı ve biyopsi yapacam dedi yaptı da. Sonucu kuşkulu geldi 100 de 70 dünya normlarına göre kansersin dedi. Ve bir daha başka hastanede aynı camları incelettik temiz raporu verildi. Ikinciye bakan ege üniv. Ve doktorum güvenmemi söyledi. Neyse onu atlattık gitti ama temiz raporu gelene kadar 1 aylık süreçte dünyam durdu resmen. Şimdi en ufak bişeyde çok hasta olduğumu hep heryerin mikrop dolduğunu falan düşünüyorum. Sigarayı bırakacam diyorum daha çoğaltiyorum. Eşimede aynı davranıyorum. Elimden bisey gelmiyor. Hep en kötü hastalığa sahipmisim gibi geliyor. Öyle hissediyorum ve burcumda akrep. Burç yorumlarında akrepler sezgilerine güvensin diye okudukça daha da coşuyor hastalık fikrim. Var bisey hissediyorum modundayim. Bunu yaşayan atlatan varmi. Hayattan soğudum resmen.