hastalik hastasi kocam

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.608
13.623
248
herkese iyi aksamlar
bugun esimin son yaptiklarindan sonra artik canima tak etti.esim bi kac ay oncesine kadar gayet saglikli neredeyse hic ilac kullanmayan hastaneye dahi gitmeyen biriyken bi aydir hastaneden cikmaz oldu.is yerinden bi arkadasi genc yasta kalp krizi gecirdi cok sukur iyi simdi.o gunden beri esim surekli kalbim agriyor diyip duruyor.gecen hafta detayli bi check up yaptirdi ozel hastanede.sonuclar gayet temiz hic bir sey yok.yine ikna olmuyor hergun agrim var modunda yok basim agriyor yok midem agriyor yok bagirsaklarim agriyor.hayattan sogudum artik.haaa diyeceksiniz anlayisli olun ama benim migrenim var ve her hafta atak geciriyorum.esim hic tinlamaz bile biktim her gun bas agrindan diyip dururdu.simdi kendisi olmayan agrilarla basimin etini yedi.bugun her kelimemden kavga cikardi en son halime guluyosun olsem umrunda olmaz diyip evden cikti.bu satte hastaneye gitti.sizce nasi davranmaliyim esime cidden biktim hastalik muhabbetinden

Psikokojik destek alsın. Arkadaşının ölümle burun buruna gelmesi belliki onu çok sarsmis. Ölüm korkusuna tutuşmuş demek ki.. Bence sizin yapabileceğiniz birsey yok. Profesyonel destek şart. Akrabagimda eşi öldüğünde benzer huylar oluştu. Ona bir süre anti depresan da vermislerdi. Size de geçmiş olsun

Psikokojik destek alsın. Arkadaşının ölümle burun buruna gelmesi belliki onu çok sarsmis. Ölüm korkusuna tutuşmuş demek ki.. Bence sizin yapabileceğiniz birsey yok. Profesyonel destek şart. Akrabagimda eşi öldüğünde benzer huylar oluştu. Ona bir süre anti depresan da vermislerdi. Size de geçmiş olsun
kabul etmiyor ki israrla agrim var diyor.bi hafta icinde 3 defa hastaneye gider mi insan.biseyin yok diyince ikna olmuyor israrla

hipokondriyak olmuş.

şaka bi yana yaşlanmak zor ben de bazen kendimde tonla hastalık buluyorum.

ama bunun çözümü hastanelere taşınmaktan değil yaşamaktan geçiyor. terapi alsa iyi gelir.

hipokondriyak olmuş.

şaka bi yana yaşlanmak zor ben de bazen kendimde tonla hastalık buluyorum.

ama bunun çözümü hastanelere taşınmaktan değil yaşamaktan geçiyor. terapi alsa iyi gelir.
yasi daha 35 normalde hic hastaneye gitmez hatta ben gidelim diyince kizardi simdi hastaneden cikmiyor

yasi daha 35 normalde hic hastaneye gitmez hatta ben gidelim diyince kizardi simdi hastaneden cikmiyor

babamın da aynı şekilde olmuştu biri kalp krizi geçirince panik atakları oldu. hala pimpiriktir kendine iyi bakar ama geçti sonra. dönemsel olabilir başka bir şeye canı sıkılmış olabilir. ben çok stresli olduğumda kendimi çok dinliyorum mesela. tavsiyem bi tatile falan çıkın modu değişir.

kabul etmiyor ki israrla agrim var diyor.bi hafta icinde 3 defa hastaneye gider mi insan.biseyin yok diyince ikna olmuyor israrla

Siz söyleseniz anlamaz.. Biz akrabagimi hastaneye doktora götürdük. Doktorla görüştük durum böyle böyle diye. Oda akrabagimi kendisi yönlendirdi. Yoksa bize "ben deli değilim" diye çıkıştı. Doktor bunların bir rahatsızlığın belirtileri olabileceğini, ama ilk önce stresten kaynaklanmadigini kesinleştirmek zorunda olduklarını diye ikna etti.

Siz söyleseniz anlamaz.. Biz akrabagimi hastaneye doktora götürdük. Doktorla görüştük durum böyle böyle diye. Oda akrabagimi kendisi yönlendirdi. Yoksa bize "ben deli değilim" diye çıkıştı. Doktor bunların bir rahatsızlığın belirtileri olabileceğini, ama ilk önce stresten kaynaklanmadigini kesinleştirmek zorunda olduklarını diye ikna etti.
mantikli en iyisi bende bunu deneyeyim

Bence çok üzerine düşmeyin geçmiş olsun diyin nereye gidiyorsa gitsin. Bi süre sonra bıkar ve sizin gerçek hastalığınızı önemsemeye başlar umarım.

Back
X