Hastalık hastası oldum yardım

Loresima89

Dağlı bir kabiledir aşk..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
334
227
35
Arkadaşlar merhaba benim kaygı bozukluğum var..Bu sıra hastalıklara takmış durumdayım..Dişetlerimde kanama var basit bi vitamin eksikliğinden olacağını düşünüyorum ama kanser miyim diye kafaya takıyorum vücudumu biyerlere vurup morartınca lösemiyim diye kendimi yiyiorum ama öyle olsa ateş halsizlik başka şeyler de olmaz mı? İşin garibi doktora gidip kan testi yaptırmaya bile korkuyorum sizce nasıl gelicem üstesinden ?

Mrb
Arkadaşlar merhaba benim kaygı bozukluğum var..Bu sıra hastalıklara takmış durumdayım..Dişetlerimde kanama var basit bi vitamin eksikliğinden olacağını düşünüyorum ama kanser miyim diye kafaya takıyorum vücudumu biyerlere vurup morartınca lösemiyim diye kendimi yiyiorum ama öyle olsa ateş halsizlik başka şeyler de olmaz mı? İşin garibi doktora gidip kan testi yaptırmaya bile korkuyorum sizce nasıl gelicem üstesinden ?
Mrb öncelikle yazdıkların sanki ben mişim gibi okudum o derece :) B'nde de bu vardı ve yanagımdaki apse de bunu nüksetti gerçi şuan ilaç tedavisi görüyorum

Mrb

Mrb öncelikle yazdıkların sanki ben mişim gibi okudum o derece :) B'nde de bu vardı ve yanagımdaki apse de bunu nüksetti gerçi şuan ilaç tedavisi görüyorum

İşte ben doktora da gidemiyorum korkudan siz nasıl gittiniz? :) hani kötü bişey varsa da bilmiyim diyorum

benim bile yuzde 50 kanser olma ihtimalim varken bukadar takmiyorum... Ama supheleniyorsaniz mutlaka testlerinizi aksatmayin. Ne demisler, kanserden degil gec kalmaktan kork..

benim bile yuzde 50 kanser olma ihtimalim varken bukadar takmiyorum... Ama supheleniyorsaniz mutlaka testlerinizi aksatmayin. Ne demisler, kanserden degil gec kalmaktan kork..

İşte bizim hastalığımız korku hastalığı..yani gerçekten bunu yaşayan insanlar ağrı çeker biz korku çekiyoruz..yaşayan beni anlar sağolun yorumunuz içîn Allah şîfa versin hepimize

Korkulariniz yaşadığınız durumu değiştirmez. Sadece daha çok sıkıntı verir.sizi korkutan nefsiniz.allah sizin hasta olmanızı dilediyse kim geçebilir önüne yada allah size hastalık vermeyecekce nefsinizin korkutmasi boşuna. Onun oyununa gelmeyin.nefs çok zalimdir.allaha yönelin ona sığının.nefsinizi tanıyın. Içinizdeki düşmanları bilin.onlar sizin dusmaniniz korku vererek sıkıntı vererek iyice allahtan uzaklastirir sizi. Allah yardımcınız olsun

Benim gibi olan kimse varsa örnek olsun diye yazıyorum bugün gittim kan tahlili yaptırdım herşey normal çıktı ama beklerken atak geçirdim sadece hastanede oluyor bu yalnız başımaydım çok kötü oldum doktor panik atak tedavisi ol dedi ama ilaç kullanmayı sevmiyorum ayrıca şuan elimde tahliller iki üç rakam yüksek çıkan tahlilleri inceliyorum doktor anlamadı diye ne zor bi hastalık bizimkisi off

X