- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi Prometteur
-
sakin ol her agrida bi rahatsizlik dusunme olduki gider tedavi olursun asil simdi kendini daha cok sevmeli iyi hissetmelisin..eskiyi dusunme temiz bir sayfa ac yapilanlari affet unut dusunsen ne olacak daha cok stres daha cok uzuntu.hayat dun bugun yarin.dun gecti yapilacak bisey yok yarina cikacagimiz belli degil ee elimizde kalan bugun su an anin kiymetini bil ani yasa ve mutlu et kendini tamammi guzel kardesimm
Hobiler edin, sosyal hayata karış..
Evde kendi kendine kurup hastalıklara inanma..
Papatya çayı içmeni öneririm,
sakinleşmene yardımcı olur..
aslinda hepimiz bi nevi yalniziz.dost istersen Allah yeter.Allah razı olsun çok haklısın zaten öyle düşünüyorum böyle acı çekmesemde bir trafik kazası olsa kaderinde o an varsa yine ölürsün diyorum ama o ağrılar bastırınca hele stres yüzünden dedikçe bana daha büyük baskı oluyo...
Bir şeyim olsa ilaç kullansam onu göstericem kanıt olarak ama şimdi psikolojik olunca kimsenin saygısı yok anlayışı yok. Benimde Allah'tan başka kimsem yok bende kendimi sevmezsem durumum ne olur bilmiyorum..
Rezene aldım bugün teşekkür ederim papatya da aklımda bulunsun..
Haklısın ama işte insan yalnız olunca bazen düşünüyo napıcam diye..
Teşekkür ederim
Neye bu kadar stres yaptin 19 yasindasin daha seni bu kadar yipratan ne
Siddete maruz kaldim demissin anne ve babandanmi goruyorsun
Bu anlattiklarina benzer şeyler bende yaşadım. Ve zor günlerdi
Şimdi sende kaygı bozukluğu var ve panik atak da olabilir.
Yapman gereken eger kendi başına ustesinden gelemiyorsan güzel bir psikiyatri bulmak ve bol bol dua et.
İnşallah bu zorlu günleri atlatrsin
Bir de vücut artık dayanamıyor strese eror veriyor merak etme korkulacak birşey yok.
Rica ederim, ama yalnızlığına son vermelisin..
Yalnız oldukça bu döngü devam edecektir.
Papatya iyi gelir, panik atak var gibi gözüküyor.
Psikolojik destek alabilirsin tekrardan.
Anladim diyelim o zaman tatlimÇocukluk dönemimde kaldım. Şuan psikolojik sadece.
Bir dokunsan bin ah işitirsin o yüzden kısa kestim uzun uzun anlatamıyorum ama psikologun da dediği zor bir çocukluk geçirmişsin travmalar olmuş yani anlayabilirsin umarım durumu...
Anladim diyelim o zaman tatlim
Bu yasta bu kadar travmalar yasaman gercekten uzucu ama hayat devam ediyor ve sen daha hayatin baharindasin toparlan kendinle ilgilen biraz hosuna giden seyleri yap mutlu olmak aslinda hicte goruldugu kadar zor degil ve hayat kisa bunuda unutma
Herseyden once su hastaliklari at kafandan kendini sev ayrica hasta bile olsan herseyin ilaci var bu kadar kendini yipratma canim
Valla her şey çıkıyo bilmiyorum ki ne olduğunu artık kimseye anlatamıyorum 1. gün göz diyorum 2. gün baş 3. gün bir şey çıkınca artık dilim varmıyor insanları da sıkmak istemiyorum çok yalnız kaldım
Var ama ancak eylül de görüşebilirim o zamana kadar dayanmam lazım nasıl olacak bilmiyorum..
Çok teşekkürler rahatlattınız biraz beni.
insanlar neden gülmez derdim hep.. meğer neler yasıyolarmış neler
o yuzden ilk önce sakin ol.. Gerçekten zor olsa da atlatıyorsun o günleri sabreyle inşallah Rabbim çareni vericek devanı gönderecek..
Bende böyleydim.Canım benim ya ben de 21 yaşındayım ve ileri derece hastalık hastalığı teşhisi kondu 8 kez panik atak geçirdim. Seni çok iyi anlıyorum 4 senedir tedavi görüyorum hiçbir gelişme yok. Ben de bir yerime bişey olsa kansere yada başka beter bi hastalığa bağlıyorum. Ama maalesef bunu kendin yenmek zorundasın ilaçlarda fayda etmiyor allah hepimize yardım etsin
Bende böyleydim.
İlaçlar bana fayda etti şükür.
Allah yardmcnz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?