- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
en güzeli kafaya hiç bir şeye takmamakama olmuyor işte ..mesela bak ne güzel düğün telaşın varmış onu tatlı bir heyecana çevirebilsen ne güzel olur.. eşya alırken, nişan olurken ,evlenirken ,nikah kıyılırken hep zevk almaya kalsan hiç kasmasan ne kadar iyi olur ama tam tersi stres bu duyguları en iyi şekilde yaşamanı etkiliyor ama biliyorum ki bunları elinde olmadan yaşıyorsun ,istemeden stres yapıyorsun insan kendini kontrol edemiyor.. gelecek 3-4 yıl içinde bende aynı telaşları yaşarken sana bu tavsiye ettiklerimi uygulayabilmek isterim ama şu anki halime bakarak söylüyorum bunu hiç umudum yok
zamanla inşallah aşarız bu huyumuzu
aslında ben geçmişi çok kafaya takmam ya da ne bileyim okuldaki olayları insanların laflarını vs bendeki stresin kaynağı daha çok bir işim varsa o bitene kadar sıkıntı yapmam. diyelim ki eşya alınacak o eşyalar alınıp da eve konana kadar stres içinde oluyorum ya da bu atama. atanamazsam ağustos sonundaki eş durumuna kadar stresim devam edecek :/
dediğin gibi kontrol problemim var keşke bu kadar abartmasam bazı şeyleri ama nasıl yapabileceğim konusunda hiç bir fikrim yok. yarın tekrar gideceğim doktora inşallah atanmış olarak bu sefer giderim :))
bakalım hayırlısı hepimiz için, mesela şimdi diyorum o kadar stres yapmam boşunaymış eşyalar için ama işte o zaman nasıldım gel de bana sor :))
umarım senin de dilediğin gibi olur her şey. sevgiler, görüşmek üzere hoşçakal :)