Arkadaşlar yaklaşık 7-8 aydır ağrı çekiyorum ve tedavi olmaya çalışıyorum diz kireçlenmesi için. Kendi yaşadığım şehirde 5 ay uğraştım ve daha kötü oldum. 4 fizyoterapist değiştirdim. En son Ankaraya geldim tedavi için. Ve buradaki tedaviden fayda görüyorum şükürler olsun. Fizyoterapistten çok memnunun ve o yüzden 3 aydır burada bir apartta kalıyorum. Haliyle de çok para gidiyor. Maddiyatım var idare ediyorum ama herkes bu kadar saçma artık dön evine diyor. Bense biraz daha iyileşeyim diyorum kendi memleketimde birkaç isim daha duydum dönünce onları deniycem ömür boyu kalamam farkındayım

Ve ben rising star tedaviyi de denemek istiyorum. Ancak tedavi pahalı bir miktar kredi de çekmem gerekebilir yada borç almam. Belki de gerekmeyebilir tam kestiremiyorum. Maaşım kesintili yatabilirmiş filan hastalıktan ötürü. Ancak işe başlayınca kapatmam hiç zor değil çok şükür. Konuştuğum doktorlar olur dedi. Ancak asıl takip eden doktor bekle diyor. Ve ailemde bekle diyor. Ağrı çekmekten çok yoruldum artık ağrısız yürümek istiyorum

içimdekileri dökmek istedim ve alay, hakaret içermeyen tavsiyelerinize talibim.