hepsini düşünüyorum enpati kurmaya çalışıyorum,üzülüyorum ama elimde degil durduramıyorum problem burda zaten bunları düşündügümde bile durduramıyorum..otomatige baglar gibi mecbur gibi bişey bu his !
Kızlar meraba öncelikle şöyle başlayım babam geçen sene ev aldı bana artı toplam 4 evimiz var ( durumumuz güzel allah bozmasın ) ben okuldan arkadaşımla yaşıyorum ondan bi miktar kira alıyorum 250 lira artı babam her ay 500 lira veriyor ve staj yapıyorum çok olmasada bi miktar burdan alıyorum artı çogu zaman annemdende alıyorum peki siz bu paraları napıyosunun derseniz kıyafete harcıyorum evin odasının bi bölümü ayakkabı ve giyisilerle dolu gözüme çarpan herşeyi alıyorum çogunu begenmiyorum bile bi anda aldıgım şeyleretiketli duruyorlar ayakkabılar taşmış durumda engelleyemiyorum kendimi ayın 15 günü parasız kalıyorum ondada çıldırıyorum bişey alamadıgım içinn! örnek : Bi gün kredi kartını aldım babamdan limit onbin lira ve ben farkında olmadan 6.5 bin lira harcamışım aldıgım şeylerde toplasanız 10 parça etmez o derece kaybediyorum kendimi artık kart felanda kullanamıyorum nasıl kurtulcam bu alışkanlıgımdan yardım edin
Inanaırımısın sana bakınca bı an kendımı gormus kadar oldum
Uzun zamandır alıswerıs yapmıyorum yanı artık aılem borclarını. Bız odemıcez harcama dıyınce. Alıswerıs hastalıgın bıttı gıttı bı ayda 6.5 oo tl harcamıyorum ama bıldıgın harcıyorm.
Su sıralar cok mutusuzum kartım lımıtı acıldı ama alıswerııs yapmak ıstıyorum
kendin vazgeçemiyecek gibi görünüyorsun. acilen bu parayı bi psikologda harca. ciddiyim bak, şaka diil.
bunu bende düşünmeye başladım tek çagrem bu gibi artık ne yaptıysam olmadı vazgeçemıyorummm
paran varsa harcarsin arkadasim
alisveris yapmak kadar insani rahatlatan mutlu eden baska sey yok bence
bende senin gibiyim birsey almadigim gün yok gibi birsey
bu hastalik degil bir kere
herkesin yasantisi farkli
aile durumu farkli
elinde varsa harcarsin o kadar
ama giymediklerini sIkildiklarini ikinci el olarak sat
ben öyle yapiyorum
sonra yine alisveris :)
Ev bilgilerinin konuyla ne alakası var anlayamadım.
Aylık 1000 lira gelirim var deseydiniz de aynı kapıya çıkardı.
Kızına 10.000tl kart veren baba ödemeyide bilir.
Sorun olacağını sanmam odalar dolusu kıyafetiniz varmış,keyfinize diyecek yok.
Yaşayın gidin işte mutlu mutlu milyonlarca insanın hayal ettiği hayatı yaşıyorsunuz.
Sorun yok bence..
nerde satıyosun ? problem aldıgım bi çok şeyi bi anda aldıgım için daha sonra begenmıyorum boşa gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?