KeşkeKeske sana kocaman sarılabilsem o kadar aynı süreçleri yaşamışız ki halada yaşamaya devam ediyoruz
Böyle düsünme bende terkedildim aldatıldım bu zor süreçleri bilmesine rağmen bana neler yaptı iyileşeceksin ve aşılarınla tamamen korunacaksın bunu kimseye anlatmak zorunda değilsinKeşkegerçekten çok zorlanıyorum psikolojik olarak sağlık olarak elbet geçiçek eninde sonunda ama bu psikoloji nasıl geçer bilmiyorum yani biriyle konustugumda ve hoşlandığımda kaçaçak gibi sanki kadın olmak ne kadar zormuş
Çok teşekkür ederimhpv maalesef çok yaygın bir virüs, milyonlarca insanda var ve tek başına “kirli” ya da “değersiz” olduğun anlamına gelmiyor. bu hastalıkla uğraşırken insanların cehaleti yüzünden böyle kırıcı laflar duyman çok normal, ama onların sözleri gerçeği değiştirmiyor. tedavi ve düzenli kontrol en önemli şey ve sen zaten bunu yapıyorsun. sevilip sevilmeme meselesine gelince, sağlıklı bir insan doğru bilgiyi bildiğinde seni bu yüzden yargılamaz. yargılayan kişi de zaten yanında olmaması gereken kişidir. yani sorun sende değil, karşındaki insanda. şu an korkularının artması normal, çünkü kontrol zamanı yaklaşmış. ama sonucu düşünerek kendini tüketmek yerine “ben elimden geleni yapıyorum” diyerek biraz mesafe koymaya çalışabilirsin. bu süreç kolay değil, ama imkânsız da değil.
Aynı şeyleri yaşamışız gerçekten de..her kızın bunu yaşamasına o kadar üzülüyorum ki umarım hepimiz iyileşiriz hem sağlık olarak hem psikolojik olarak evet aslında kimseye anlatmak zorunda değiliz ama içten içe bazen o acaba anlatsam mı düsüncesi olusuyor eğer gerçekten hoslanıyorsam ve hayatımda istiuorsam ki hos bunu öğrendiğimden beri insani duygularımı unutmuş gibiyimBöyle düsünme bende terkedildim aldatıldım bu zor süreçleri bilmesine rağmen bana neler yaptı iyileşeceksin ve aşılarınla tamamen korunacaksın bunu kimseye anlatmak zorunda değilsin
Evet 16 vardı bende aralıkta öğrenmiştim 2 ay sonra konizasyon oldum doktorum 6 ay sonra test vermemi söylemişti geçen hafta gittim test icin fakat spekulumı bir türlü alamadım kendimi kasmaktan yarın tekrardan gideceğim sabırsız biriyim rüyalarıma giriyoryüksek riskli var ise 1 seneden önce test önermiyor bazı doktorlar çok örnek okudum 6 ayda değilde 8. Ya da 10. Ayda negatif olanlar sonuç ne olırsa olsun canınızı sıkmayın
İnşallah tertemiz sonuçlarınız gelirEvet 16 vardı bende aralıkta öğrenmiştim 2 ay sonra konizasyon oldum doktorum 6 ay sonra test vermemi söylemişti geçen hafta gittim test icin fakat spekulumı bir türlü alamadım kendimi kasmaktan yarın tekrardan gideceğim sabırsız biriyim rüyalarıma giriyorartık hpv negatifliğini geçtim smearım temiz gelsin diye dua ediyorum cok tesekkür ederim konusmak çok iyi geldi
İnsallah çokkk tesekkür ederimİnşallah tertemiz sonuçlarınız gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?