Hastalık zamanında temas ihtiyacı

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
Arkadaşlar ben hastalandığımda( adeti kastetmiyorum normal bir rahatsızlıktan bahsediyorum) biraz şefkate ihtiyaç duyuyorum ve hiç bir zamana bunu bulamadım
İki gündür bulantı ve karın ağrısı var aşırı halsizlik daha önce de olmuştu Dr a gitmiştim ama bir sonuç alamadım
Bugün baya halsizdim eşimde telden birşeylere bakıyordu , yattım uyuyamadım hasta hissettiğimden dolayı
Eşime dedim ki biraz yanımda yatar mısın ... buna gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar yıllardır yemediği halt ama yine de eşim bu olduğu İçin bekliyorum hala
Senin ki psikolojik çok hastaysan Dr a gidelim bilmem ne demeye başladı bu , sürekli böyle oluyorsun bilmem ne ! Dedi ,
Asla değil ! Bir buçuk yaşında pandemi bebeğim var , kendisi sık sık şehir dışına girmek zorunda iş için , resmen tek büyüttüm ve bu bebeğimden önce de kayıplarım var , son bir kaç yıldır gerçekten çok çok yıprandım , bazen gücüm tükeniyor . Dört ay önce ağır hastanede yatarak kovid geçirdim ve biraz güçsüz hissediyorum , yine de ondan daha neşeli daha hareketliyim , o an onu istedim saçımı karnımı okşasın istedim ama asla asla asla bulamıyorum ben bunu
Beklentim çok mu dışardan bakınca
Vahşileşiyor resmen ben böyle bir taleple gittiğimde
Sadece yanıma uzanacak ve acımı paylaşacağım

bu ara ben de oyleyım. Azcık bı sarıl. Oylesıne yatalım falan. Yok. Icınden gelcek ınsanın. Sefkat duygusuyla alakalı mı bılmem de dokunayım sacını seveyım opeyım sarılayım hic olmadı.. Arkadasları karsımızda sakalasıyolar eslerıyle ınsan gıdıklanmayı bıle ozenebılır mı? ben ozenıyorum. Bunlar bızde yok sanırım alıstım. E halıyle yılmadım beklıyorum. Ksursuz degılız hıc bırımız heralde bnm kocamın da kusuru bu dedm.. Sanırım degıstırebılcegımız bısey degıl bu..

genelde böyle midir? Yanı şefkatsiz midir
Temasla uzanıp sarılmayla alakalı ciddi sıkıntıları var
Sonrasında sen benim canımdan bilmem ne dedi geldi falan da bana artık nefret basıyor
O acılı rahatsız anımda psikolojik bilmem ne diye üstüne geliyor gergin gergin
Sonrasında limonlu su vs içtim rahatlarım biraz , sonra canımcicim modunda , iyi gün dostusun dedim ben kabullenemiyorum öyle anlarımda da şefkat ilgi sarılmak dokunmak göstermeyeceksen ne işime yarıyorsun dedim
De boş
Her zaman aynı
Ben iyi olduktan sonra canım cicim

İstediğiniz şey ki eşinizden ilgi bekliyosunız hiç anormal bişey değil tabiki ilgi, swvgi, şevkat bekliycez ama eşiniz sevgisini gösterme konusunda yetersiz galiba yada bilmiyo, Acaba ilgisiz, sevgisiz bi ailedemi büyüdü. Yada yanlış anlamazsanız sizinde mi aile geçmişinizde bi ilgisizlik var ki olabilir de anne baba ayrıdır, anlaşamaz falan falan... Bu kadar çok ilgisizliği canınızı yakıyor.

İlgi, sevgi herkesin ihtiyacı olan şeydir,bunu istemeniz çok doğal.. Eşiniz hep mi böyleydi?

Bende hasta olduğum zaman ilgiye ihtiyaç duyarım, sarılmak isterim iyi hissettiriyor çünkü o an hasta olduğunu unutturuyo

Eşiniz merhametsiz mi? Normalde de ilgisiz mi? Konuşun güzelce çözmeye çalışın

Muhtemelen bahsettiğiniz paylaşımı bilmiyor. Aileden gelen birşey olabilir. Sevgi göstermek, ilgi göstermek öğrenmediği şeyler olabilir konuşmak ne kadar fayda eder emin değilim

Bazen bende eşiniz gibi soğuk oluyordum. Ama o anda farkedemiyordum. Çünkü bu da karşılıklı oluyodu illa. Bir donemde eşim evden giderken gidiyorum, yatarken iyi geceler demiyodu mesela. Bende birkac aksam hosgeldin demeyince hosbuldum dediğinde bende onu uyardim. Siz nasil davraniyosunuz esinize

Böyle yaparak evliliğini mahvettiginin farkında değil. Umarım eşiniz bir an önce akillanir, ondan aslında çok basit bir istekte bulunan karısının, çocuğunun annesinin değerini anlar.

Ah ahhh nasıl anlıyorum seni
Bir erkeğe en yakışan şey şevkat bence şehvet hepsinde var zaten
Bu şekilde ömür geçmiyor söyliyeyim sana . Kesinlikle aile terapistine gidin ki eşiniz de sevgisini gösterme yollarını bulsun kadın dilinden anlayabilsin

Şehvet de yok ne yazık ki çok üzgün ve yorgunum
Umursama umursama diyorum ama benim çok ihtiyacım var , belki de ihtiyacım normaldir ama çok çok çok az gördüğüm İçin çok ihtiyacı olan biri gibi görünüyorum artık ,
Sırf bu sebepten bebe saçma gereksi eleştirileri yüzünden boşanmayı düşürmüyorum
Çok yoruldum ben içimde kocaman Bir boşluk ve öfke var , zaten işleri yoğun sık sık şehir dışına çıkıyor , bıktım lanet olası yalnızlıktan

Böyle yaparak evliliğini mahvettiginin farkında değil. Umarım eşiniz bir an önce akillanir, ondan aslında çok basit bir istekte bulunan karısının, çocuğunun annesinin değerini anlar.
Artık dayanamıyorum
Benim de içimden zerre gelmiyor , 10 gündür görüşmüyorduk
Sonra babası rahatsızlandı memleketine geçti , babasının durumu ağır kaybedebiliriz ama benim de eşime zerre merhametim tahammülüm kalmadı , hala evli olduğumuz İçin ben de eşimin yanına memleketlerine geldim , çocuğumuzu da görür morali biraz düzelir diye, zaten 10 gündür görüşmüyorduk , gece oldu odaya geçtik bebek uyudu , yani benim içimden asla asla asla gelmiyor ona sarılmak çok yıprandım ama asıl ben bu değilim , babasını kaybetme riski olan ve üzülen eşine sarılır saçını okşar masaj yapar moral vermeye çalışırım normali de budur ama benim de ona sıkıntını atlatmak İçin psikiyatriye git diyesim var , ben hasta olunca ya da bir yerim ağrıyınca doktora gidelim diyor ya ! Şimdi babası İçin de moral istiyorsa psikiyatriye gitsin diyorum içimden , yanıma uzanmayacak mıson diyo bana ! Benim bir yerim ağrıyınca ya da yalnız hissettiğim de ya da sarılmak rahatlamak istediğimde hep peşinden koştum ve bunları yazarken bile hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Çok yoruldum , ya partner neden var acaba ?
ilk yıllar iktidarsızlığı ile uğraştım hep ! Asık suratlı bir babanın , sürekli hır gür inatlaşma halinde olan ebeveynin çocuğu eşim ama ben artık tahammül edemiyorum ya
Şimdi babası rahatsız, kendisi üzgün ve kendisinin ihtiyacı var ama bende yılların birikimi var asla içimden gelmiyor , dört gecedir aynı odada yatırıyoruz ama asla sarılmadık , beni yanına çağırdı gittim uzandım sadece , ihtiyacım var sarılmayacak mıısn diyo ve ben cinnet geçiriyorum
Şu saatten sonra bana dokunması bile beni sinirlendiriyor

Ben gayet iyi davranıyorum
İlk yıllar arazide yürüyüp geliyordu , iş için saatlerce güneşte arazide yürüyorlardı
Masaj yapayım falan derdim ki biri bana böyle dese nasıl mutlu mesut olurum ...
Ya yok alışmayayım huylanıyorum dokunma bilmem ne !! Kendi de bana yapmaZ! Çok dile getirdim çok istedim ben de yapayım dedim , ya eşler böyle şeyler için değil mi ? Sarılıp uyumak koklaşmak masajlaşmak sevişmek , yok yok yok
Terapi de aldık ana hep yarım bıraktı
Ben çok şey bekliyormuşum

bir tek ben hak vermedim heralde size. adam babasını kaybedebilirmiş, o durumda o ruh halinde yani.
ne bileyim kocaman kadınım hastayken birine sarılmak istemedim, aksine rahatsız olurum.
ve eşim de olsa midem bulanıyor, başım ağrıyor bana sarıl dese ne alaka olurum.
bence o şefkat değil ki, şefkat talep edilmez içten gelir.

Babasını şuan kaybedecek gibi , benim ona destek olmak içimden gelmiyor artık , hani eşiyim ya bi sarılayım bi teselli edeyim vs .:: yok kalmadı bende ona karşı
hep böyleydi diyorum
Konuyu çok yanlış anlamışsınız
Evet şefkat içten gelir ama seni seviyorum seviyorum deyip de ihtiyacım olduğunda Söylediğim halde göstermemesine artık katlanamıyorun
Hani seni seviyorum deyip durmasa ben de ondan beklemem yoluna da bakarım
Beni şefkat talep etmek zorunda bırakıyor maalesef
Ve ben bundan çok yoruldum

Bilmiyorum ama tabi senin icinden gelmiyorsa yapma sanki sarilabilirmişsin gibi geldi
Babasını kaybedebilir sonuçta ölüm bu hiçbir şeye benzemezhastaliklar ölümler insanların ruhunda olumlu degisikliklere yol açabilir
Umarım herşey güzel olur ruhundaki boşluğu doldurur eşin şevkat ve sevgisiyle

Şuan ve günlerdir en çok da bu konu İçin boşanmayı düşünüyorum ve gerçekten çok merak ediyorum diğer çiftler nasıllar ?? Gerçekten bu soru beynimi kemiriyor
İçim bomboş
Ne sevişelim ne de sarılalım diye peşimden koştu
Ama sürekli dilinde seni seviyorum kelamı
Ben ne istediğimi hep açıkça ifade ettim artık ona sadece ismi ile hitap ediyorum , bir iki zoruna gidiyo gibi oldu ama arkası yok
Bunu düzeltmek içim bir çabası yok
Öyle bir ruhu yok
Kendisi bana hala bitemem aşkım canımla hitap eder ama bana inanılmaz yüzeysel geliyo , adamın içinde yok ben kendimi bu konuda çok şanssız hissediyorum ve gerçekten üzgünüm ve artık dayanamıyorum
Sırf bunun İçin boşanılır mı ?

Bu hislerle bir ömür yaşar mısın peki ?
kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…