- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.003
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
bu ara ben de oyleyım. Azcık bı sarıl. Oylesıne yatalım falan. Yok. Icınden gelcek ınsanın. Sefkat duygusuyla alakalı mı bılmem de dokunayım sacını seveyım opeyım sarılayım hic olmadı.. Arkadasları karsımızda sakalasıyolar eslerıyle ınsan gıdıklanmayı bıle ozenebılır mı?Arkadaşlar ben hastalandığımda( adeti kastetmiyorum normal bir rahatsızlıktan bahsediyorum) biraz şefkate ihtiyaç duyuyorum ve hiç bir zamana bunu bulamadım
İki gündür bulantı ve karın ağrısı var aşırı halsizlik daha önce de olmuştu Dr a gitmiştim ama bir sonuç alamadım
Bugün baya halsizdim eşimde telden birşeylere bakıyordu , yattım uyuyamadım hasta hissettiğimden dolayı
Eşime dedim ki biraz yanımda yatar mısın ... buna gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar yıllardır yemediği halt ama yine de eşim bu olduğu İçin bekliyorum hala
Senin ki psikolojik çok hastaysan Dr a gidelim bilmem ne demeye başladı bu , sürekli böyle oluyorsun bilmem ne ! Dedi ,
Asla değil ! Bir buçuk yaşında pandemi bebeğim var , kendisi sık sık şehir dışına girmek zorunda iş için , resmen tek büyüttüm ve bu bebeğimden önce de kayıplarım var , son bir kaç yıldır gerçekten çok çok yıprandım , bazen gücüm tükeniyor . Dört ay önce ağır hastanede yatarak kovid geçirdim ve biraz güçsüz hissediyorum , yine de ondan daha neşeli daha hareketliyim , o an onu istedim saçımı karnımı okşasın istedim ama asla asla asla bulamıyorum ben bunu
Beklentim çok mu dışardan bakınca
Vahşileşiyor resmen ben böyle bir taleple gittiğimde
Sadece yanıma uzanacak ve acımı paylaşacağım
Temasla uzanıp sarılmayla alakalı ciddi sıkıntıları vargenelde böyle midir? Yanı şefkatsiz midir
İlgi, sevgi herkesin ihtiyacı olan şeydir,bunu istemeniz çok doğal.. Eşiniz hep mi böyleydi?Arkadaşlar ben hastalandığımda( adeti kastetmiyorum normal bir rahatsızlıktan bahsediyorum) biraz şefkate ihtiyaç duyuyorum ve hiç bir zamana bunu bulamadım
İki gündür bulantı ve karın ağrısı var aşırı halsizlik daha önce de olmuştu Dr a gitmiştim ama bir sonuç alamadım
Bugün baya halsizdim eşimde telden birşeylere bakıyordu , yattım uyuyamadım hasta hissettiğimden dolayı
Eşime dedim ki biraz yanımda yatar mısın ... buna gerçekten ihtiyacım var arkadaşlar yıllardır yemediği halt ama yine de eşim bu olduğu İçin bekliyorum hala
Senin ki psikolojik çok hastaysan Dr a gidelim bilmem ne demeye başladı bu , sürekli böyle oluyorsun bilmem ne ! Dedi ,
Asla değil ! Bir buçuk yaşında pandemi bebeğim var , kendisi sık sık şehir dışına girmek zorunda iş için , resmen tek büyüttüm ve bu bebeğimden önce de kayıplarım var , son bir kaç yıldır gerçekten çok çok yıprandım , bazen gücüm tükeniyor . Dört ay önce ağır hastanede yatarak kovid geçirdim ve biraz güçsüz hissediyorum , yine de ondan daha neşeli daha hareketliyim , o an onu istedim saçımı karnımı okşasın istedim ama asla asla asla bulamıyorum ben bunu
Beklentim çok mu dışardan bakınca
Vahşileşiyor resmen ben böyle bir taleple gittiğimde
Sadece yanıma uzanacak ve acımı paylaşacağım
Şehvet de yok ne yazık ki çok üzgün ve yorgunumAh ahhh nasıl anlıyorum seni
Bir erkeğe en yakışan şey şevkat bence şehvet hepsinde var zaten
Bu şekilde ömür geçmiyor söyliyeyim sana . Kesinlikle aile terapistine gidin ki eşiniz de sevgisini gösterme yollarını bulsun kadın dilinden anlayabilsin
Artık dayanamıyorumBöyle yaparak evliliğini mahvettiginin farkında değil. Umarım eşiniz bir an önce akillanir, ondan aslında çok basit bir istekte bulunan karısının, çocuğunun annesinin değerini anlar.
Ben gayet iyi davranıyorumBazen bende eşiniz gibi soğuk oluyordum. Ama o anda farkedemiyordum. Çünkü bu da karşılıklı oluyodu illa. Bir donemde eşim evden giderken gidiyorum, yatarken iyi geceler demiyodu mesela. Bende birkac aksam hosgeldin demeyince hosbuldum dediğinde bende onu uyardim. Siz nasil davraniyosunuz esinize
Evetgenelde böyle midir? Yanı şefkatsiz midir
Babasını şuan kaybedecek gibi , benim ona destek olmak içimden gelmiyor artık , hani eşiyim ya bi sarılayım bi teselli edeyim vs .:: yok kalmadı bende ona karşıbir tek ben hak vermedim heralde size. adam babasını kaybedebilirmiş, o durumda o ruh halinde yani.
ne bileyim kocaman kadınım hastayken birine sarılmak istemedim, aksine rahatsız olurum.
ve eşim de olsa midem bulanıyor, başım ağrıyor bana sarıl dese ne alaka olurum.
bence o şefkat değil ki, şefkat talep edilmez içten gelir.
Şuan ve günlerdir en çok da bu konu İçin boşanmayı düşünüyorum ve gerçekten çok merak ediyorum diğer çiftler nasıllar ?? Gerçekten bu soru beynimi kemiriyorBilmiyorum ama tabi senin icinden gelmiyorsa yapma sanki sarilabilirmişsin gibi geldi
Babasını kaybedebilir sonuçta ölüm bu hiçbir şeye benzemezhastaliklar ölümler insanların ruhunda olumlu degisikliklere yol açabilir
Umarım herşey güzel olur ruhundaki boşluğu doldurur eşin şevkat ve sevgisiyle
Bu hislerle bir ömür yaşar mısın peki ?bu ara ben de oyleyım. Azcık bı sarıl. Oylesıne yatalım falan. Yok. Icınden gelcek ınsanın. Sefkat duygusuyla alakalı mı bılmem de dokunayım sacını seveyım opeyım sarılayım hic olmadı.. Arkadasları karsımızda sakalasıyolar eslerıyle ınsan gıdıklanmayı bıle ozenebılır mı?ben ozenıyorum. Bunlar bızde yok sanırım alıstım. E halıyle yılmadım beklıyorum. Ksursuz degılız hıc bırımız heralde bnm kocamın da kusuru bu dedm.. Sanırım degıstırebılcegımız bısey degıl bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?