Hastalık

Selinseker95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
233
34
13
31
Ailemin hasta olduğumdan haberi yok hpv oldum ama evli değilim diye söyleyemiyorum anneme sizlerde annesiniz kızınız böyle bir hastalık kapsa size söylese çok kızar miydiniz

Ya biliyor annem hayatımda biri var ama yinede çok özel bir şey bu ama param yok anneme söylesem kızsa bile bilemiyorum
Şimdi aileni en iyi sen bilirsin tahammül sınırlarını vs
Kendimi yerine koyuyorum anneme söylesem kesin kalpten gider babam evlatlıktan red ederdi cunku asırı katılar böyle konularda
Eger benzerini hissediyorsan mecburen tuvaletten kaptım vs diyerek yalan söyleyip tedavi olman gerekiyor

Kızımın sadece benden gizli sorumsuzca davranmasına kuzarım ama yinede kızım olduğu için bu kızgınlık yerini endişeye bırakırdı..
Bir kadın olarak ise annemden asla bir şey saklamazdım..
Tabi bu birazda aile yapısı ile alakalı.
Annem anlayışlı bir kadın

Ailemin hasta olduğumdan haberi yok hpv oldum ama evli değilim diye söyleyemiyorum anneme sizlerde annesiniz kızınız böyle bir hastalık kapsa size söylese çok kızar miydiniz
evet kizardim cinsel iliski yasamasi bir tarafa bu tarz bir hastaligi tasiyan biri ile yasamasina daha cok kizardim. evlilik.oncesi iliskiye ters bakan biri degilim ama evlenmesen dahi bu oso hayvani duygularla degil hercekten deger gorerek yapilmasi taraftariyim bunun yaninda neden korunmadiniz? bu hastalik korundugunuzda bulasma orani dusen bir hastalik.

Kızmam, niye kızyaım. Yetişkin bir insan ne yaşayacağına kendi karar verir. Endişelenirdim o ayrı.

Adamın hastalık taşıdığını anlamanın bir yolu yok, korunmak da çok işe yaramıyor bu virüslerde bunun bilincindeyim. Neden hastalık taşıyan bir adamla seviştin diye saçma bir tavır da sergilemezdim.

Eğer anneniz anlayışlıysa paylaşın onunla. Yanınızda olacaktır.

Ben anneme her şeyi söylerim.

O da hep "Bir şey olduğunda bana gel." derdi.

Hep de ona gittim.

Saçma sapan yerlerde çare aramak yerine hep o destek oldu bana.

cinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında kızımı doğru eğitememişim kendini koruyamamış diye kendime kızarım :(
Kızımın cinsel hayatı onun tercihidir. Yanlış yollara sapmadığı sürece bana söz düşmez ki.

cinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında kızımı doğru eğitememişim kendini koruyamamış diye kendime kızarım :KK43:
Kızımın cinsel hayatı onun tercihidir. Yanlış yollara sapmadığı sürece bana söz düşmez ki.
Peki kızınızin kötü biri olduğunu düşünür müydünüz

Hpv olduğunuzu nasil anliyorsunuz hastanelerde tahlil falan mi yapiliyor biraz detayli yazarmisiniz acaba

Kızmam, niye kızyaım. Yetişkin bir insan ne yaşayacağına kendi karar verir. Endişelenirdim o ayrı.

Adamın hastalık taşıdığını anlamanın bir yolu yok, korunmak da çok işe yaramıyor bu virüslerde bunun bilincindeyim. Neden hastalık taşıyan bir adamla seviştin diye saçma bir tavır da sergilemezdim.

Eğer anneniz anlayışlıysa paylaşın onunla. Yanınızda olacaktır.
Anlayışlı hep der anlat kizmam der ama utanıyorum

Hpv olduğunuzu nasil anliyorsunuz hastanelerde tahlil falan mi yapiliyor biraz detayli yazarmisiniz acaba
Hayır perine bölgemde küçük lezyonlar oluştu doktora gittim hpv dedi yani oram kaşiniyordu sonra küçük parçalar oluştu

Back
X