- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
Ailemin hasta olduğumdan haberi yok hpv oldum ama evli değilim diye söyleyemiyorum anneme sizlerde annesiniz kızınız böyle bir hastalık kapsa size söylese çok kızar miydiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya biliyor annem hayatımda biri var ama yinede çok özel bir şey bu ama param yok anneme söylesem kızsa bile bilemiyorumAilen erkek arkadaslarınla muhabbetlerini bilir mi ne yasadıgını az cok ?
Şimdi aileni en iyi sen bilirsin tahammül sınırlarını vsYa biliyor annem hayatımda biri var ama yinede çok özel bir şey bu ama param yok anneme söylesem kızsa bile bilemiyorum
Annem anlayışlı bir kadınKızımın sadece benden gizli sorumsuzca davranmasına kuzarım ama yinede kızım olduğu için bu kızgınlık yerini endişeye bırakırdı..
Bir kadın olarak ise annemden asla bir şey saklamazdım..
Tabi bu birazda aile yapısı ile alakalı.
evet kizardim cinsel iliski yasamasi bir tarafa bu tarz bir hastaligi tasiyan biri ile yasamasina daha cok kizardim. evlilik.oncesi iliskiye ters bakan biri degilim ama evlenmesen dahi bu oso hayvani duygularla degil hercekten deger gorerek yapilmasi taraftariyim bunun yaninda neden korunmadiniz? bu hastalik korundugunuzda bulasma orani dusen bir hastalik.Ailemin hasta olduğumdan haberi yok hpv oldum ama evli değilim diye söyleyemiyorum anneme sizlerde annesiniz kızınız böyle bir hastalık kapsa size söylese çok kızar miydiniz
Siz anne misiniz yani tepkiniz ne olurduAsıl söylemese kizardim.Evladim ne yaparsa yapsın yine evladimdir.
Siz anne misiniz yani tepkiniz ne olurdu
Peki kızınızin kötü biri olduğunu düşünür müydünüzcinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında kızımı doğru eğitememişim kendini koruyamamış diye kendime kızarım
Kızımın cinsel hayatı onun tercihidir. Yanlış yollara sapmadığı sürece bana söz düşmez ki.
Anlayışlı hep der anlat kizmam der ama utanıyorumKızmam, niye kızyaım. Yetişkin bir insan ne yaşayacağına kendi karar verir. Endişelenirdim o ayrı.
Adamın hastalık taşıdığını anlamanın bir yolu yok, korunmak da çok işe yaramıyor bu virüslerde bunun bilincindeyim. Neden hastalık taşıyan bir adamla seviştin diye saçma bir tavır da sergilemezdim.
Eğer anneniz anlayışlıysa paylaşın onunla. Yanınızda olacaktır.
Hayır perine bölgemde küçük lezyonlar oluştu doktora gittim hpv dedi yani oram kaşiniyordu sonra küçük parçalar oluştuHpv olduğunuzu nasil anliyorsunuz hastanelerde tahlil falan mi yapiliyor biraz detayli yazarmisiniz acaba