• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık

Canim iki erkek annesiyim onlarda gelse böyle durumunu anlatsa korkumdan kızarım. Daha kötüsü olabilirdi diye. Tabiki tedavi içinde elimden geleni yapardim. Olmusla ölmüşe çare bulunmaz. Önemli olan evladimin sağlığı. Ben biraz hatta bayağı sinirli olduğum için ilk başta çekinirdi oğlum ama yinede söylerdi ki sende söyle. Cekiniyorsan da tedavini ol ailene normal başka bir hastalık söyle. Idrar yollarım enfeksiyon olmuş üşütmüşüm de

Bu hpv nasil bulasiyo hanimlar?kardesmde var kocasindan gectgi dusunuluyo ama doktor ona demiski pis tuvalettende bulasir dogrumu?bu sebeple kardesm kocasina saldrmaktan vazgecti

Canim iki erkek annesiyim onlarda gelse böyle durumunu anlatsa korkumdan kızarım. Daha kötüsü olabilirdi diye. Tabiki tedavi içinde elimden geleni yapardim. Olmusla ölmüşe çare bulunmaz. Önemli olan evladimin sağlığı. Ben biraz hatta bayağı sinirli olduğum için ilk başta çekinirdi oğlum ama yinede söylerdi ki sende söyle. Cekiniyorsan da tedavini ol ailene normal başka bir hastalık söyle. Idrar yollarım enfeksiyon olmuş üşütmüşüm de
Evet ama annem sonuçta yüzüme bakıp bunu anlatmak onu üzer kırar

Bu hpv nasil bulasiyo hanimlar?kardesmde var kocasindan gectgi dusunuluyo ama doktor ona demiski pis tuvalettende bulasir dogrumu?bu sebeple kardesm kocasina saldrmaktan vazgecti
Kocasından geçse bile kocasında herhangi bir etki yapmaz yani erkeklerde farklı oluyor ama daha çok cinsel yolla bulaşıyor kardeşiniz hangi doktora gitti ne yaptı

Kocasından geçse bile kocasında herhangi bir etki yapmaz yani erkeklerde farklı oluyor ama daha çok cinsel yolla bulaşıyor kardeşiniz hangi doktora gitti ne yaptı
Tedavi oluyo kadin dogumcuda canm.dondurma islemi uygulaniyo bi kac kere gtti yine gdicek.azaldi baya.erkeklerde nasil oluyormus ki wc den geciyomu acaba.geciyosa sende ailene wc den gectigini soyle

Tedavi oluyo kadin dogumcuda canm.dondurma islemi uygulaniyo bi kac kere gtti yine gdicek.azaldi baya.erkeklerde nasil oluyormus ki wc den geciyomu acaba.geciyosa sende ailene wc den gectigini soyle
Utanıyorum onun vicdan azabı var içimde ister istemez

Peki kızınızin kötü biri olduğunu düşünür müydünüz

Sadece böyle bir şey başına geldiği için üzülürdüm
Nerden bilsin karşısındakinin hpv taşıdığını.
Bulaştırana kızarım.
İnsan cinsel hayatı olduğu için kötü bir evlat olur mu? Onunla bunun ne alakası var?
Ama benim annem böyle düşünmezdi o ayrı.

İlk konularınızı hatırlıyorum da evliyim demiştiniz.
Neyse.
Ayrıca bende Molluscum çıkmıştı,onu özel spreyle geçirmiştim
Siğillerimi de elma sirkesiyle.
Ayrıca bu konuda Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki Kadın Doğum Uzmanı'mı tek geçerim. O çok yardımcı oldu bana.

Orası öyle. Anneni sen daha iyi tanırsın. Ama çaresine bakmaz daha kötü olursun. Acil tedavini ol
Neyse.
Ayrıca bu konuda Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki Kadın Doğum Uzmanı'mı tek geçerim. O çok yardımcı oldu bana.
N72 serviks uterinin enflamatuvar diye teşhis koymuş birde elma sirkesi çok yakmıyor mu haydarpaşa da hangi doktora gittiniz

Neyse.
Birde sgk yoksa ücret hakkında bilginiz var mı

N72 serviks uterinin enflamatuvar diye teşhis koymuş birde elma sirkesi çok yakmıyor mu haydarpaşa da hangi doktora gittiniz
Yalnız hpv var dedi mi size?
Bu rahim ağzı enfeksiyonu demek (PİH) sanırım.
Hayır yakmıyor,zaten seyreltip sürüyorsunuz,internette hpv ve elma sirkesi tedavisi yazarsanız çıkar,buradan nasıl yapıldığını söylemem doğru olmaz. Molluscum için ise özel spreyin almıştım daha da tekrarlamamıştı. Doktorumun ismi Fisun Vural

Yalnız hpv var dedi mi size?
Bu rahim ağzı enfeksiyonu demek (PİH) sanırım.
Hayır yakmıyor,zaten seyreltip sürüyorsunuz,internette hpv ve elma sirkesi tedavisi yazarsanız çıkar,buradan nasıl yapıldığını söylemem doğru olmaz. Molluscum için ise özel spreyin almıştım daha da tekrarlamamıştı. Doktorumun ismi Fisun Vural
Aynen dedi hpv olduğunuda sgk olmadan 80 lira mi çok iyi

Pardan 50 lira demissiniz siz ne zaman gittiniz
1 ay olmadı.
Ama ben hpv için gitmedim. Başka bir bölüme gittik arkadaşım için.
Onun sgksı yoktu,50 lira istediler.
Muayene için 50 lira verdik,test içinde 8 lira. Diğer bölümlerin muayene ücretleri de aynıdır diye düşünüyorum.
Fisun Hanım çok iyi bir insan. Ne zaman gitsem Smear testimi,kültür testimi ve cinsel yolla bulaşan hastalıklarının testini mutlaka yapar. Ve hiç mırın kırın etmez. Bu konuda oma güvenebilirsiniz. Devlet hastanesi fakat özel hastane gibi hizmet alırsınız kendisinden.
Ayrıca size tavsiyem; sadece hpv üzerinde takılı kalmayın,partneriniz belki hiv de bulaştırmış olabilir kısacası siz bütün hastalıklara bakın,detaylıca bir test yapsınlar size. Şimdiden önünü almanız lazım.

Ailemin hasta olduğumdan haberi yok hpv oldum ama evli değilim diye söyleyemiyorum anneme sizlerde annesiniz kızınız böyle bir hastalık kapsa size söylese çok kızar miydiniz
Bu hastalık sadece cinsel yolla bulaşan bişey değil . Ama cinsel yolla bulaştığını ima ediyosunuz ve bi anne olsaydım önce çok kızardım çünkü kızım 21. Yy da ve hala korunmayı becerememis ve ben doğumluyum yani bizim kültürümüzde evlenmeden böyle bi yakınlığa girmek hastalık kapmasan bile öfkelenmek için yeterli valla Allah kimsenin başına vermesin olacakları hayal gücünde bile degerlendiremiyorum

Back
X