- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
Aynen Bende merak ediyorumGeçmiş olsun canım. İnşallah iyi olur çıkar hastaneden. Uzakta olduğun için böyle hissetmen normal.
Kaç saatlik yol çok mu uzaktasın?
Vasıta değişikliği sebebiyle biraz yorucu olacak gibi görünüyor ama yine de 11-12 saatte ailenin yanında olursun. Gideceksen bebeğinle git, bırakıp gidersen hep aklın kalırOlduğum şehirden hava alanına 3 saat araba veya tren yolculuğu yapacağım sonra uçak 4 saat ve indiğim şehirden ailemin yanına 4 saat araba veya otobüs yolculuğu yapmam gerek yine
Evet bu durumda bende yanlarında olmalıyım diye düşünüyorum ama korkuyorum işte bebeğimle gitmeye, bebeğimi bırakıpta gitmek ise söz konusu bile değil benim için
O zaman buraya vicdanİnizi rahatlatmak için yazmissiniz.Olduğum şehirden hava alanına 3 saat araba veya tren yolculuğu yapacağım sonra uçak 4 saat ve indiğim şehirden ailemin yanına 4 saat araba veya otobüs yolculuğu yapmam gerek yine
Evet bu durumda bende yanlarında olmalıyım diye düşünüyorum ama korkuyorum işte bebeğimle gitmeye, bebeğimi bırakıpta gitmek ise söz konusu bile değil benim için
Ben 1 yaşındaki bebeğimle yurtdişına gitmezdim açıkçası. Covid tehlikesi bir yandan, bebeğiniz çok küçük diğer yandan. Elbette anneniz için çok üzülürsünüz ama siz de anne olarak bebeğinizi düşünmek zorundasınız. 1 yaşındaki emen bebek de bırakılıp gidilmez. Annenize gelmeyi çok istediğinizi ama bebeğiniz için çok endişelendiğinizi söyleyebilirsiniz. Acil şifalar dilerim ananenize, umarım sağlıkla döner evine.
Tek cocuk musunuz. Es dost akraba annenize su asamada destek olacak kimse yok mu?Arkadaşlar merhaba kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var
Anneannem 80 yaşında covid pozitif durumu kötü hastaneye yatırıldı her an herşey olabilir
Annem çok üzgün çok kötü durumda psikolojisi bozuldu kaç yaşında olursa olsun annesi sonuçta ve ağlıyor, titriyor, bakışları bile bi değişti bir kaç gündür
Ben yurtdışındayım 1 yaşında bebeğim var hala emiyor bir gün bile ayrı kalmadık kalamam ama onuda bu covid döneminde uçaklarda yollarda hırpalayamam
Ne yapacağım bilmiyorum kendimi çok kötü hissesiyorum
Annem cenaze durumunda bile kimsemiz yok biz babanla ikimiz ne yaparız nasıl yaparuz zaten hastaneden kötü haber gelirse ben ne durumda olurum bilmiyorim dedi az önce görüntülü konuşurken kendimi kötü hissediyorum
Az önce markete gidecektim bebek arabasıyla hava alalım diye sonra kendimi suçlu hissettim annem anneannem ne durumda ben dışarı mı çıkma derdine düştüm diye.. yemek yerken bile kendimi suçlu hissediyorum sanki ben boğazımın derdine mi düştüm diye
Ne hissedeceğimi, düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum, desteğinize ihtiyacım var.. aklım durdu mantıklı düşünemiyorum
O zaman buraya vicdanİnizi rahatlatmak için yazmissiniz.
Yapman gerekenleri yapmayıp sonrada ay çok üzgünüm kahroluyorum denince çok da samimi olmuyor
Sizin için önce evladınız maşallah iyi güzel de
Annenizin hiç mi emeği yoktu üstünüzde?
Çok yakınımızda bizzat bunu yaşadık. Yaşlı anne covid olup hastaneye yattı, onunla ilgilenen oğlu kendisinden daha önce öldü. Diğer 2 kızı ve damadı da hastalık geçirdi. Bu hastalığa beylik laflar yaramıyor. Belki izlediğiniz haberlerde de dikkatinizi çekmiştir. Hele ki yurtdışından saatler sürecek bir yolculuğa çıkmaktan korkan bir anneye biraz fazla ağır bu sözler. Duyar kasayım derken gerçekleri de göz ardı etmemek gerekiyor.O zaman buraya vicdanİnizi rahatlatmak için yazmissiniz.
Yapman gerekenleri yapmayıp sonrada ay çok üzgünüm kahroluyorum denince çok da samimi olmuyor
Sizin için önce evladınız maşallah iyi güzel de
Annenizin hiç mi emeği yoktu üstünüzde?
Tek cocuk musunuz. Es dost akraba annenize su asamada destek olacak kimse yok mu?
2 teyzenin de annesi sonucta. Gelsinler annenizin yanina..Tek çocuğum
2 tane teyzem var ve çocukları
Sadece 2 teyzemde farklı şehirlerde yaşıyor ama Türkiyedeler yine çok şükür, Allah gecinden versin cenaze gibi bir durumda gelirler tabi
Ama annem ve babam aynı mahallede yaşıyor anneannem dedemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?