bi süre sonra sıkılır bunalır diye tedirgin oluyorumnasıl olduğunuzu bilmesinde bir sakınca yok, hastalığınızı biliyormuş. neden gizleyesiniz ki...
beraberken anliyo zaten kalbimin hızı bazen üzerimdeki tisortten bile anlasiliyo dün de oldu böyle sürekli iyi misin geçti mi diye sordu sakin ol iyiyim dedim korktugunu söyledi rahatsız olduğumda söylersem daha fazla korkar diye içimde tutuyorum açıkçasıasla gizlemeyin sonuçta kalbiniz ağrıdığında o an dinlenip nefes almanız gerekir sevgilinizle bunu anlayışla bekleyecektir elbet kaldı ki farkındayken yardımcı olmak istiyor bu çok güzel bir şey ama asla gizlemeyin.
o da bunu söyledi işte olsen haberim olmiycak diyeBöyle şey gizlenir mi,oldu da yanında kriz filan geçirdin o zaman ne olacak
saklayayım derken ölürsün bile.
o da bunu söyledi işte olsen haberim olmiycak diye
2 sene önce kontrollerimi bıraktım onemsizdir diye son birkaç ayda kötü olmaya başladım 3 şubatta tekrar doktora gitmeye basliycamTedaviniz devam ediyor mu ?
aynen canım hiç istemiyorum ama mecburen basliycam artıkBence önce tedavine başla,ayrıca hastalık saklamakta neymiş.Önemsizdir diye bıraktığın şey seni zorluyor. (demek ki önemsiz değilmiş)
Erkek arkadaşını da hastalığın konusunda bilgilendir,olası bir durum da kullandığın ilaçları ve hastalığının adını bilsin ki bunlar ilk yardım için önemlidir.Ama lütfen erkek arkadaşının bilip bilmesinden önce sen bir tedavine başla.
önemli değildir diye düşünmüştümkontrolleri neden bıraktın
önemli değildir diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?