hastalık

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
123
kızlar ben kalp hastasıyım yaklaşık 3 senedir kontrollerimi 2 yıl önce bıraktım bide ilişkim var hastalığimi biliyo tabiki fakat ben kalbim agridiginda hizlandiginda falan söylemek istemiyorum çünkü benden rahatsız olucagini düşünüyorum bi keresinde bunu yaptığımi anladı ve cok kızdı ben kötü zamanında yanında olmiycaksam ne işe yariyorum sana bi sey olsa haberim olmiycak diye hala bazen söylemiyorum ve soylemedigimi farkettikce kiziyo sizce kötü olduğumda söylemeli miyim yoksa böyle devam mı etmeliyim?

nasıl olduğunuzu bilmesinde bir sakınca yok, hastalığınızı biliyormuş. neden gizleyesiniz ki...

asla gizlemeyin sonuçta kalbiniz ağrıdığında o an dinlenip nefes almanız gerekir sevgilinizle bunu anlayışla bekleyecektir elbet kaldı ki farkındayken yardımcı olmak istiyor bu çok güzel bir şey ama asla gizlemeyin.

beraberken anliyo zaten kalbimin hızı bazen üzerimdeki tisortten bile anlasiliyo dün de oldu böyle sürekli iyi misin geçti mi diye sordu sakin ol iyiyim dedim korktugunu söyledi rahatsız olduğumda söylersem daha fazla korkar diye içimde tutuyorum açıkçası

seni seven her halinle sevmez mi ?
sen olsan onun yerinde bi düşün söyle bence
hastalık bu ya uydurmuyorsun

Asla gizlemeyin sizi hastalikta saglikta sevecek biriyse eger zaten sonuna kadar destek olacaktir.

Herseyden evvel siz degerlisiniz, hem baskalari hem kendiniz icin...

Sevdigin bir insanla en basit bi rahatsizligini bile paylasamiyorsan bu iliskiyi yasamanin anlami ney ki.insan her anlamda iyisi kotusuyle paylasim icinde oldugu bir insanla iliski sürdürmeli.

yanlış düşünüyorsunuz
şimdiden saklarsan evlendiginiz zamanda söyledigin zaman adama garip gelecek
o zamanda seni boşar diyemi söylemeyeceksin
bende hastayım sürekli dırdır yaparım

Bence sevgilinize siz fenalaşırsanız neler yapması gerektiğini de anlatın. Adam bilsin ki ona göre davransın

Bence önce tedavine başla,ayrıca hastalık saklamakta neymiş.Önemsizdir diye bıraktığın şey seni zorluyor. (demek ki önemsiz değilmiş)
Erkek arkadaşını da hastalığın konusunda bilgilendir,olası bir durum da kullandığın ilaçları ve hastalığının adını bilsin ki bunlar ilk yardım için önemlidir.Ama lütfen erkek arkadaşının bilip bilmesinden önce sen bir tedavine başla.

aynen canım hiç istemiyorum ama mecburen basliycam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…