Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrollerinizi neden bıraktınız. Aşk meşkten önce sağlık önemli.kızlar ben kalp hastasıyım yaklaşık 3 senedir kontrollerimi 2 yıl önce bıraktım bide ilişkim var hastalığimi biliyo tabiki fakat ben kalbim agridiginda hizlandiginda falan söylemek istemiyorum çünkü benden rahatsız olucagini düşünüyorum bi keresinde bunu yaptığımi anladı ve cok kızdı ben kötü zamanında yanında olmiycaksam ne işe yariyorum sana bi sey olsa haberim olmiycak diye hala bazen söylemiyorum ve soylemedigimi farkettikce kiziyo sizce kötü olduğumda söylemeli miyim yoksa böyle devam mı etmeliyim?
iste salaklikolur mu öyle kalp bu Allah korusun gençlerde daha ciddi
çok teşekkür ederim eheheCanim benim nekadar tatlisin ya, cok saf temiz geldin bana :) ama yanlis dusunuyosun canım benim sen olsan bundan rahatsizlik duyar miydin? Sıkılır miydin? Ne sacma dimi hastalik bu sonucta, ve madem sevgilini dusunuyosun allah korusun yine saklasan busefer sana bisey olsa o da vicdan azabi cekmez mi bu konuda? Ne yaptım da benden sakladı demez mi?
ritm bozukluğu canımgeçmiş olsun tam oalrak hastalığınız ne ?
önemli olmadığını düşünmüştüm yani o zamanlar iyiye gidiyodum ama kalp bu iyi gibi gozukup sonradan vuruyomus sırtından malesefKontrollerinizi neden bıraktınız. Aşk meşkten önce sağlık önemli.
sanada geçmiş olsun Allah beterinden korusuntekrar çok geçmiş olsun o da zor benimde kalp kapakçığım gevşek uzun zamandır doktora gitmedim aynı hastalıkmı diye merak ettim
bana da yemin ettiriyo da insanın içi el vermiyo bazen :/ tavsiyen için teşekkür ederim canım deniycem sana da geçmiş olsuunbendede kalp rahatsızlığı var.kalpte 2 damar birbirine yakınmış,o damarlar bazen birbirine temas edince çarpıntım oluyor.hele bazen sanki 5 saniye kalbim atmıyor gibi oluyor sonra küütt diye hızlıca çarpıyor.anında tuvaletim geliyor çok affedersin.sonra geçiyor çarpıntı.kendimi bildim bileli böyle.ameliyatı varmış ama riskliymiş.hayatı tehlikesi yok ama dikkat etmek gerek tabi.eşimle sevgililik dönemimde bende senin gibi düşünüp gizlemiştim.bi gün onun yanında çarpıntım olunca anlattım.zaten yüzümden belli oluyor çarpıntı olduğu.anında kıpkırmızı oluyorum.gizlediğimi öğrendiğinde çok kızmıştı.demekki bende böyle bi hastalık olsa sen benden uzaklaşacaksın,benden böyle bişey beklediğine göre demişti.sonra yemin ettirdi rahatsızlandığında söyleyeceksin diye.söylüyorum bende.limonlu su çok ferahlatıyor canım haberin olsun.çarpıntım olduğunda eşim hemen limonlu su içiriyor geçiyor.üzülme gerçek aşkta uzaklaşma yoktur :) geçmiş olsun canım
çok haklisiiinsoylemelisin.
egerki senden bikicak diye korkuyosun varsin sevgilyken biksin.
Evliklik gbi omur boyu olan bi zamandan bahsediyorsak..
Zoru gorup kacanlardansa hemen belli etmesi taraftariyim.