Ama kuzum gelde dalga geçme şimdi...telefonu değiştirinGünaydın.. Güzel kadınlar
Lütfen alay etmeyin
Benim derdim çok farklı... Çok saçma.. biliyorum.
Ufacık bir sorun içinde doktora gitmek istemiyorum..
Arkadaşım çok sık hastalanan birisi... Bana geç cevap verdiğinde mesaj çeker: Özür dilerim hastaydım telefona bakamadım diye...
Her hasta olduğunu bana söyledikten 1 saat içinde bende halsizlik, baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor.
Aynı şey 5-6 kere oldu. Dün gecede aynı şeyi söyledi ve benim başıma inanılmaz şekilde ağrı girdi ve ateşim çıkmaya başladı.
Yada tesadüf ama bu kadar sık tesadüf olmaz.
Hiç Hasta olmayan ben, bana her hastayım deyişinde çok halsizleşiyorum..
enerji şeylerine pek inanmam ama bana kötü enerjimi yolluyor yada ben onu çok düşündüğümden mi böyle oluyor bilmiyorum.. böyle şeyleri çok fazla kafaya takan birisi de değilim. Hastaysan iyileşirsin diyorum...ama üzülüyorum..
Aynı durumu yaşayan birileri varmı..
Ama kuzum gelde dalga geçme şimdi...telefonu değiştirin
Ama yani başka bir şey gelmiyor aklımahaha telefondan virüs geçme ihtimali olabilir..
İlk defa bir insana asla empati yapma diyeceğim...Aslahastalığını kıskanmıyorum.. Yada çok düşünmekten mi. Empatiyi abartıyorum ben sanırım. Sonra kendim hasta oluyorum.
aşırrı empati kuruyorsun. senin koreli neden hep hasta ?Günaydın.. Güzel kadınlar
Lütfen alay etmeyin
Benim derdim çok farklı... Çok saçma.. biliyorum.
Ufacık bir sorun içinde doktora gitmek istemiyorum..
Arkadaşım çok sık hastalanan birisi... Bana geç cevap verdiğinde mesaj çeker: Özür dilerim hastaydım telefona bakamadım diye...
Her hasta olduğunu bana söyledikten 1 saat içinde bende halsizlik, baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor.
Aynı şey 5-6 kere oldu. Dün gecede aynı şeyi söyledi ve benim başıma inanılmaz şekilde ağrı girdi ve ateşim çıkmaya başladı.
Yada tesadüf ama bu kadar sık tesadüf olmaz.
Hiç Hasta olmayan ben, bana her hastayım deyişinde çok halsizleşiyorum..
enerji şeylerine pek inanmam ama bana kötü enerjimi yolluyor yada ben onu çok düşündüğümden mi böyle oluyor bilmiyorum.. böyle şeyleri çok fazla kafaya takan birisi de değilim. Hastaysan iyileşirsin diyorum...ama üzülüyorum..
Aynı durumu yaşayan birileri varmı..
aşırrı empati kuruyorsun. senin koreli neden hep hasta ?
d vitamini eksik demek ki çocukta. yaazzzzııkk.. sen onu tc ye getir de bir güzel güneşte yakKendine bakmıyor. sürekli abur cubur yiyor. Soğuk havalarda açılıp saçılıyor birde Yağmur yağdığında yağmurda yürüyor. Sonrada bana hastayım diyor. Yağmur delisi olduğu için.bende sağlıksız beslenirim, yağmurda yürürüm, çok sıkı giyinmem ama hiç hasta olmadım şimdiye kadar.
d vitamini eksik demek ki çocukta. yaazzzzııkk.. sen onu tc ye getir de bir güzel güneşte yak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?