- 14 Nisan 2015
- 541
- 493
- 103
Günaydın.. Güzel kadınlar
Lütfen alay etmeyin
Benim derdim çok farklı... Çok saçma.. biliyorum.
Ufacık bir sorun içinde doktora gitmek istemiyorum..
Arkadaşım çok sık hastalanan birisi... Bana geç cevap verdiğinde mesaj çeker: Özür dilerim hastaydım telefona bakamadım diye...
Her hasta olduğunu bana söyledikten 1 saat içinde bende halsizlik, baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor.
Aynı şey 5-6 kere oldu. Dün gecede aynı şeyi söyledi ve benim başıma inanılmaz şekilde ağrı girdi ve ateşim çıkmaya başladı.
Yada tesadüf ama bu kadar sık tesadüf olmaz.
Hiç Hasta olmayan ben, bana her hastayım deyişinde çok halsizleşiyorum..
enerji şeylerine pek inanmam ama bana kötü enerjimi yolluyor yada ben onu çok düşündüğümden mi böyle oluyor bilmiyorum.. böyle şeyleri çok fazla kafaya takan birisi de değilim. Hastaysan iyileşirsin diyorum...ama üzülüyorum..
Aynı durumu yaşayan birileri varmı..
Lütfen alay etmeyin

Benim derdim çok farklı... Çok saçma.. biliyorum.
Ufacık bir sorun içinde doktora gitmek istemiyorum..
Arkadaşım çok sık hastalanan birisi... Bana geç cevap verdiğinde mesaj çeker: Özür dilerim hastaydım telefona bakamadım diye...
Her hasta olduğunu bana söyledikten 1 saat içinde bende halsizlik, baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor.
Aynı şey 5-6 kere oldu. Dün gecede aynı şeyi söyledi ve benim başıma inanılmaz şekilde ağrı girdi ve ateşim çıkmaya başladı.
Yada tesadüf ama bu kadar sık tesadüf olmaz.
Hiç Hasta olmayan ben, bana her hastayım deyişinde çok halsizleşiyorum..
enerji şeylerine pek inanmam ama bana kötü enerjimi yolluyor yada ben onu çok düşündüğümden mi böyle oluyor bilmiyorum.. böyle şeyleri çok fazla kafaya takan birisi de değilim. Hastaysan iyileşirsin diyorum...ama üzülüyorum..
Aynı durumu yaşayan birileri varmı..