Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimde cok agır gecırır her sene bunu.. ptesı doktordaydık, zyrtec diye bi ilaca basladık cok ıyı geldı.. arastırabılırsınız.. tek detay aksam içilmesi gerekiyor cunku uyku yapıyor.. esım basladıgından berı hapsurmadı bile....
ona benzer birkaç ilaç kullandım. tekrar doktorla konuşayım olmazsa. teşekkürler. bebek istediğim için hap olan formunu pek uygun bulmuyor. ama çok aşırı sıkıntı çektim mi bebeği ertelettiriyor ve hapa başlıyorum.
ışık tedavisini şöyle bir baktım. sadece burun için galiba. sadece benim alerjik rinitim yok. rinit ilaçlarla biraz daha rahat ama alerjik astım ve cilt alerjilerim de mevcut.
Canım suan tek doğal care hacamat yaptırman kafa bölgesinden. Tabiki sertifikası olanlara. Doktorlarda oneriyorlar.ben senden beterim artık nefes alamaz oldum hapsir sürekli burnumda bir karınca ordusu. Hacamati denedim korka korka ve sıkıntım resmen bitti rabbime çok şükür senede bir yaptır bir sene rahat et.antihistaminik almaktan obez olcazresmen dünyaya allerjim var