Hastalıklı gibi FİLM izliyorum.

Posedion25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
479
557
18
33
Aralığın sonunda sınavım var. Yaklaşık 3bin sayfa kadar konuyu okuyup özümsemem gerekiyor. Ama ben günde bi iki saat çalışıp film izliyorum.
En az bir iki saat de kadınlar kulübü ne takiliyorum.
Ya inanın hastalıklı gibi hissediyorum. İrademe sahip çıkamıyorum.
Ne tavsiye edersiniz.
Not: izliyorum olacaktı başlık. Özür dilerim

Sistemli çalışırsan filmini de izlersin buraya da girersin. Yeter ki planla saatlerini.

Ben de her gece erken yaticam diyip 2 ye 3 e kadar dizi/film izliyorum. sabah da 7 bucukta uyaniyorum zombi gibiyim

Allah rızası için bi film önersen ya..
ya bende onun için gelmiştim
mecburiyet olmasından dolayı böyle olabilir...eğer özgür rühlu biri isen...onlar değil ben istersem yaparım diyor..senin beyin....bence otur onunla anlaş...bunun mecburiyet ,zoraki değil...ben istiyorum ders çalışmak diye ikna et:)))

Hakim savcılık sinaviysa, şimdiye kadar calismadiysan bundan sonra da kendini boşa yorma. Başka bir sınavsa kendini zorlaman gerek ya da bilgisayarı kaldır.

Ders calismak mi film mi deseler . Kim ders calismayi secer ki.

Sabah ders , aksam film olabilir .

offf bende film önerisi isteyecektim ama benden önce davrananlar var
macera türü sonu sürprizli biten bir film isteyecektim

Ders için hangi saatler sizin için verimli oluyorsa o saatlere ders koyun . Öncesi ve sonrasında yine izleyin izleyeceğinizi. Herkes hobisini ders çalışmaya tercih edebilir, bir de benim gibi ders çalışma hobisi olan tipler vardır, onlar ayrı konu. :) neyse, iradenize hakim olmak zorundasınız, geleceğinizi düşünün.
Bir de bu başlıkta film konuşmamak olmaz. Ne tür filmler izliyorsunuz ve tavsiyeniz var mı?

amerikan olarak ''başımıza gelenler'' diye bi film var çok beğenerek izlemiştim:) ama genelde hint izlerim hiç izledin mi bollywood? eğer izlemediysen ordan hayatımın filmi dediklerimi önerebilirim :))
Aiiiyyy bollywood bana önerebilirsin canımcım şööle aşk dolu

Sen ne tur istiyorsun.

offf bende film önerisi isteyecektim ama benden önce davrananlar var
macera türü sonu sürprizli biten bir film isteyecektim

Unknown var, secret in their eyes var.

Son düzenleme:
sinirsiz interneti kesin rahatlayin,ben oyle yaptim suan daha fazla oduyorum bir film bile izleyemedigim internete ama en azindan gece boyu otur film izle,nette gezin,bu arada gelsin kahveler gitsin cikolatalar oglen kalk ve bu donguyle kilo ustune kilo al tarzindan kurtuldum.ben boyle bir cozum buldum yoksa sinirsiz olsa yine izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…