Hastalıklı gibi FİLM izliyorum.

Konu içeriğiyle yorumlar ne alaka
Size vizyondaki bir filmi tavsiye edeyim "Cımbızlı Müdüre" zalim bir kadının kurbanlarına cımbızla işkencesini anlatıyor, korku severlere duyurulur.
Sorma mune abla ya. Sabote ettiler konumu resmen

Yeni mezunum. Tekrar etmiyorum ama sadece birkaç ders bitirdim. Kazanan kime sorsam son iki ay son bir ay çalıştım dedi. Haklisiniz çok zor ama... Ya nasip diyelim.

Sorma mune abla ya. Sabote ettiler konumu resmen
Sınav ne zaman? Kendine bir çalışma programı yapman iyi olur, tamam ders çalışmak sıkıcı oluyor ama sistemli, programlı çalışmak lazım, hele de hayal ettiğin istediğin birşey için, bak benim eşim sırf hobisi için geçen ay bir sınava girdi, kazanıp kazanmaması pekte önemli değildi seninki gibi kariyer, meslek için değildi sonuçta ama tam 6 ay öncesinden başladı çalışmaya, zaman zaman sıkıldı, bir ay ara verdiği oldu ama bizde onu teşvik edince yeniden sarıldı derslere ve sınavı 100 tam puanla geçti, hatta öyle bir hırs yapmıştı ki 99 puan dahi alsam belgeyi almak için başvurmam diyordu, 100 puanı görünce duyduğu sevinç dünyalara bedeldi.
Çalışın ablacım, filmde izle sıkıldığın zamanlar ama sınav için derslere de asıl

Hhh tamam öyleyse film önersene bize mademm
En son bollywood dan "vezir" isimli bi film izledim. Yeni ve etkileyici olarak. Sonu çok şaşırtıcı.
Ben izlediğim filmleri tekrar tekrar izliyorum. Yüzüklerin efendisi hobbit Harry potter açlık oyunlarıvs şeklinde seri filmleri tüm seriyi en az 5kere izlemisimdir. kendime hastalıklı dememin sebebi bu

Çok haklısın abla. Söz verdim kendime. Çalışacağım artık. Evde yalnız kalınca sıkılıyorum sanırım bu yüzden çalışamıyorum. Ama çalışmam lazım. Tebriklerimi iletin eşinize. Böyle idealist olmak istedim her zaman ama bendeki mantık biraz yumurta_kapı maalesef...

24 aralıkta sınav

Hmm o hakkaten hastalıkmış ben bişeyi iki defa izleyemem hiç
Açlık oyunları, harry potter, alacakaranlık vs vs kitaplarını okuyup filmleri izleyip kapatmıştım hepsini

Çok zaman yokmuş, hemen kendine program hazırlıyorsun küçük hanım bu sınav başarıyla sonlandırılacak, bizde senin adına mutlu olacağız, tebrik edeceğiz
Film kaçamağı olabilir ama nadiren
Tamam ablacım söz veriyorum. Az uyuyup çok çalışacağım. Beni heycanlandırdın çok sağol. İnsan böyle teşvikler duymak istiyor sanırım.

Bölge adliyeler açıldı biliyorsun onlardan kesin soru gelir. Hemen şimdi otur çalışmaya ihmal etme. Kazanamazsan ve idealin buysa dert etme hakim savcı açığı çok, seneye de çok alacaklar. Şimdiden sağlam gidersin.

Sağol canım. Ben de şu an direk soru çözerek hazırlanıyorum. Konu çalışmaya vakit yok. Umarım yeterli olur..
O soruları 2 defa çöz eski yeni deme, tekrar ediyor kendini sınavlar. Soru doğrultusunda eksiğini aç oku ama konu değil dediğim gibi mevzuat çok onemli. Cozdukce zaten aynı sorulara denk geleceksin. Bir de memurlar net var orada çıkma ihtimali yüksek konuları tartışıyorlar. Oraya bakabilirsin.

Aslında benim idealim akademisyenlikti. Ales ve yds den girdim ales 84 aldım yds77 aldım ama akademisyenlikte bile puanlar o kadar uçtu ki bi hâkimliği de deneyeyim diye gircem. Bi dene daha işsiz dolaşmak istemiyorum. Bu arada yeni mezunum ama ikinci yılı.

Tamam ablacım söz veriyorum. Az uyuyup çok çalışacağım. Beni heycanlandırdın çok sağol. İnsan böyle teşvikler duymak istiyor sanırım.
Az uyku değil, düzenli uyku, dengeli beslenme ve programlı çalışma.
Sınava uykusuz gitmek istemezsin sanırım.
Siteye giriş saatlerini azaltmalısın, filmleri de, böylece uykusuz kalmadan gayet güzel çalışabilirsin, sen en çalışman gereken saatlerde burada olursan, çalışmaman kafanın durduğu saatlerde çalışırsan başarılı olamazsın.
Farzet ki annenden direktif aldın bu konuda, ben anneyim ve dediğimi yapmanı istiyorum, yoksa anne terliği yersin benden

Ayyy sağol canım. Umarım başarılı olursun. Böyle iyi niyetli cevap veriyorsun

Tamam ablacım. Hatta şu anda çıkıyorum siteden ve su anda çalışmaya başlıyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…