Hastalıklı gibi FİLM izliyorum.

Ben de şu an kasvetli olmayan bi film izlemek istiyorum komedi, aksiyon, romantik olabilir bana film tavsiye eder misin? Sorumu cevaplarsan ben de seninkini cevaplayacağım
Şaka şaka şimdi yaptığın bu şeylerden uzak durmak için önce istemli olarak bu isteklere karşı koymalısın ve hedefine odaklanmalısın. En fazla iki haftada alışkanlığa dönüşür.
Unutma hayatta ya sürdüğün sefanın cefasını çekersin ya da çektiğin cefanın sefasını sürersin tercihini yap.

film izlemek bagımlılık ama cok guzel bir bagımlılık hergun bir iki tane iyi gidiyor

Bende hastalıklı fil bağımlısıymm öneri bekliyorum ayrıntılı yazın lütfen bayanlar
Yerli , yabancı, hint, kült, korku gerilim, aşk, dram, komedi

bende öyleyim ,,,,

ben işten sonra günde 1-2 film patlatırım

ne yapayım dış etkenlerden uzaklaşıyorum..

kafamı rahatlatıyorum...
tavsiye: düşlerin efendisini izlee

Neeettin kardes daha 1.5 ay var.
Tekrar ediyorsan ayrı tabi ama konulari yeni çalışmaya basladiysan çok çok zor. Avukatlıktan gececeksen olur tabi. Yani yazılıdan geçebilme ihtimali her zaman var avukatlar arasında. Sorular daha kolay çünkü ve kazanan sayısı daha az.

Bekliyorum
Bendede tavsiye çok

-koku
-bir gün
-kınsman:gizli servis
-danimarkalı kız-
-kitap hırsızı
-her şeyin teorisi
-senden önce ben
-başlangıç
-kefaret
-para avcısı
-muhteşem gestbay
-tarantino fimleri
-ölü ikizler
-david lynce filmleri
-otomatik portak
-david fincher filmleri
-roman polanski filmleri(acı ay,küklü venüs, macbet....)
- aklıma gelenlerr
çok varrr

Ben de bir ara kore dizilerine çok fena takmıştım. Öyle böyle degil hastalık derecesinde. Sonra dogum yapınca fırsat bulamamaya başladım. Vaktim olsa yine affetmiycem ama tadı çıkmıyor. Bi cocuga bak bi diziye.

Daha varsa beklerim;
-mistik olayı
-bana adını sor
-dunyanin en güzel kokusu
-6. his
-anestezi
-deja vu
-şeytanın gözleri
-ruh
-sınav
-kayıp kız
-23 numara
-1408
Bunlarda aklima gelenler

Konu içeriğiyle yorumlar ne alaka
Size vizyondaki bir filmi tavsiye edeyim "Cımbızlı Müdüre" zalim bir kadının kurbanlarına cımbızla işkencesini anlatıyor, korku severlere duyurulur.

olsun ne güzel işte faydalanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…