Bana bilgi vermedi ama kendisine bir sorununun olmadıgını sadece biraz sinir ve stresi oldugunu söylemiş.Psikolog ne dedi duruma?
Öyle bi çevrem varki herşeyde bundan yuva yıkılmaz diyorlar,Adam dese ki, ben hastayım benim elimden tut yardımcı ol siz haksızsınız bu mu evlilik derdim ama adam hasta değil resmen şımarık. Bence siz gidin geri de gelmeyin. Gel git akılılığıda böylece düzelir.
Birde o böyle gel git tuhaf davranınca etrafa normal göstermeye çalışmak zorunda kalan yine ben oluyorumAdam dese ki, ben hastayım benim elimden tut yardımcı ol siz haksızsınız bu mu evlilik derdim ama adam hasta değil resmen şımarık. Bence siz gidin geri de gelmeyin. Gel git akılılığıda böylece düzelir.
Adam sizin de ruh sağlığınızı bozmuş. Kolaysa kendileri yaşasınlar dengesiz biriyle valla bal gibide boşanılır. Bi gün iyi bi gün kötü sürekli depresif böyle ömür mü geçer. Başınızdan kötü bi olay geçtiğinde napacak beyfendi depresyonlara girip kendini odalara mı kapatacak. Erkeklerden aşırı soğudum ya normalde kadınlar daha naif hassas olur şimdi ki erkekler naz trip yapmak için can atıyolar.Öyle bi çevrem varki herşeyde bundan yuva yıkılmaz diyorlar,
Herşeye katlandım belki düzelir dedim ama olmadı bi türlü saygı göremedim tam herşey yolunda dedigim anda birşeyle herşeyi dibe getiriyor.
Zaten ruh saglıgımın bozuldugunu fark ettıgım için bu kararı verdim,Adam sizin de ruh sağlığınızı bozmuş. Kolaysa kendileri yaşasınlar dengesiz biriyle valla bal gibide boşanılır. Bi gün iyi bi gün kötü sürekli depresif böyle ömür mü geçer. Başınızdan kötü bi olay geçtiğinde napacak beyfendi depresyonlara girip kendini odalara mı kapatacak. Erkeklerden aşırı soğudum ya normalde kadınlar daha naif hassas olur şimdi ki erkekler naz trip yapmak için can atıyolar.
Bana kendisi degilde ailesi özellikle örnekler verip yüz üstü bırakıyormuşum gibi konuşuyorlar.
Öyle bi çevrem varki herşeyde bundan yuva yıkılmaz diyorlar,
Herşeye katlandım belki düzelir dedim ama olmadı bi türlü saygı göremedim tam herşey yolunda dedigim anda birşeyle herşeyi dibe getiriyor.
Takmayıncada yalnız bir evliligin ne anlamı var ki ?Mutsuz olduğunuz yerde maddiyatın önemi kalmıyor.
Acaba son çare olarak hiç takmamayı mı deneseniz ?
Biraz da siz istediğiniz gibi davranın mesela.
Psikolog bana detay vermedi,Şuan eşinizin psikolojin durumunu tam bilmiyoruz elbette ama örnek vermek istiyorum lohusa depresyonu sancılı bir süreç kadınlar çok degisik hal ve hareketlere burune biliyorlar. Ya da zor günler geçiren biri acı olaylar yaşamış kişiler ne kadar iyi insanlar olsa da bazen ağır depresyonlar sağlıklı olmayan şeyler yasayıp karşısında ki kişiye yaşatabiliyorlar. Bu tarz durumlarda elbette hasta olan kişi belki destek istemese bile bence yanında olmak gerekir. Hele eslerin git deseler de kalmasi gerekir. Ama eger durum bu gibi olaylardan çok farklıysa isler değişir. Belki esiniz bi tedavi sürecinde şuan belki sizinle sorunun ne olduğunu paylaşmadı. Bence en doğru dönüt psikologla sizin konusmanizdir. Hatta belki sizinle de seans yapması gerekir. Keyfî bir durum varsa ortada boşanmak her zaman en tabii hakkınız. Ama karşınızda hasta bir birey varsa ben sabretmenizi öneririm
9 u geçiyorKaç yıllık evlilik
Genelde bu tavır yeterince sevgi görmeyen insanlarda oluşur.Psikolog bana detay vermedi,
Tedavi sürecinde degil gitmiyor artık bıraktı,
Eşim hayata normal bakanlardan degil,
Sanki farklı davranıp ilgi çekme çabasında gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?