Küfür,Mesela siz ne deyince bundan yuva yıkılmaz diyorlar? Gerçekten çekilmeyecek şeyler için diyorlarsa, “ben böyle anlatınca anlamıyorum. Bu durumda yuva nasıl yıkılmaz bilmiyorum. Uygulamalı görmem lazım. İsterseniz, sizin veya sevdiklerinizin benim yaşadıklarımın aynısını yaşaması için dua edeyim, siz de yuvayı yıkmayıp, bana örnek olursunuz. Hem mazlum olduğum için duam tutar kesin” deyin.
Kendiside yeterince sevgi görmedigini söylüyor,Genelde bu tavır yeterince sevgi görmeyen insanlarda oluşur.
Sizin tahammülünüz azalmış belki de sevginiz de. Yıpratmış belki de eşiniz bu hareketleriyle sizi. Boşanma konusunda bir adım attınız mı yoksa fikir olarak mi kafanızdaKendiside yeterince sevgi görmedigini söylüyor,
Ama benim elimden gelen bu.
AttımSizin tahammülünüz azalmış belki de sevginiz de. Yıpratmış belki de eşiniz bu hareketleriyle sizi. Boşanma konusunda bir adım attınız mı yoksa fikir olarak mi kafanızda
Küfür,
Sürekli olmayan ama olan şiddet,
Psikolojik şiddet vs.
Şimdide eklenen saçma sapan tavırlar.
İşte anlatamıyorsun insanlara zaten hepsini bırakıp saçma bir sessizlige büründü işte,Bunlar kanuna da aykırı hareketler. Darp raporu alın da baksınlar bakalım bunlardan dolayı yuva yıkılıyor muymuş. Boşanmayı bırakın, hapis bile yatabilir.
Bilmiyorum sizin için ne önemi var ama içimden bir ses bi şans daha hakettiğini söylüyor hislerim bu şekilde. Nedense şuan eşinizi şımarık bir çocuğunuz gibi düşünüyorum hırçın saldırgan. Ben ilkokul öğretmeniyim bütün bahsettiğimiz belirtileri taşıyan öğrencilerle karşılaştım onlar evlat oldukları için boşanmıyorlar tabi. Zaten küçücük çocukların böyle davranışları yaparken art niyetli sebepleri olmuyor. Biz onların sorunlarını tespit edip sevgiyle tedavi ediyoruz inanın değişimleri bazen göz yaşartıcı oluyor hep bunların sonunda tertemiz bir kalp çıkıyor ortaya bilmiyorum belki de ben öğrencilerim üzerinden düşündüğüm için konuyu daha çözüm odaklı yaklaşmak istedim
Çok teşekkür ederim ilginizeBilmiyorum sizin için ne önemi var ama içimden bir ses bi şans daha hakettiğini söylüyor hislerim bu şekilde. Nedense şuan eşinizi şımarık bir çocuğunuz gibi düşünüyorum hırçın saldırgan. Ben ilkokul öğretmeniyim bütün bahsettiğimiz belirtileri taşıyan öğrencilerle karşılaştım onlar evlat oldukları için boşanmıyorlar tabi. Zaten küçücük çocukların böyle davranışları yaparken art niyetli sebepleri olmuyor. Biz onların sorunlarını tespit edip sevgiyle tedavi ediyoruz inanın değişimleri bazen göz yaşartıcı oluyor hep bunların sonunda tertemiz bir kalp çıkıyor ortaya bilmiyorum belki de ben öğrencilerim üzerinden düşündüğüm için konuyu daha çözüm odaklı yaklaşmak istedim
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her ikiniz için de. Hiç bir zaman pişman olmayacağınız kararlar almanızı cani gönülden diliyorumÇok teşekkür ederim ilginize
Ama biz bu duruma ilk defa gelmedik çok kere şans verdik ama bişeyleri degiştiremedik
Onun benden istedigi sevgiyi onun istedigi dozda veremem ben
Benimde kendime göre bi karakter yapım var
Hiç sevmedim degil ama oldugumuz gibi kabullenemedik belkide birbirimizi
Belki tersine döner diye dedim.Takmayıncada yalnız bir evliligin ne anlamı var ki ?
İstediginiz gibide davranamıyorsunuz,
Güvensiz konuşmalara maruz kalıyorsunuz.
Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun umarım her ikiniz için de. Hiç bir zaman pişman olmayacağınız kararlar almanızı cani gönülden diliyorum
Benim içinde öyle ama sürekli kendimi sorgularken buluyorumBelki tersine döner diye dedim.
Yoksa bence de bitmiş bir evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?