hastalıktan kurtulmak

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
arkadaşlar, daha önce bir arkadaş daha buna benzer bir konu açmıştı ama ben de açmak istedim.
ben sürekli sevgilimi düşünüyorum devamlı onu aramak onunla konuşmak istiyorum.
mesela kuzenleri var şuan ve ben odamda yalnızım.yani onun orda onlarla ilgilenmesi falan bana içten içe gaz veriyo kendimi onu ararken buluyorum.mesela arıyorum kapatıyoruz hemen bi daha aramak istiyorum.aramasam mesaj atıyorum.onu düşünmemem lazım biraz rahat bırakmam lazım.başka meşgaleler bulmam gerektiğini biliyorum ama ne bulabilirim ki? lütfen akıl verin :(

Aynı dertten muzdaribiz..Kelin ilacı olsa basına sürer...:D
Sen de calısmıyosun sanırım..
Vala temızlık yap tv seyret, ac pcde oyun oyna yeterkı arama bi süre:)
Ben boşum evdeyım sürekli arayıp konusma derdındeyım oysakı adamın işi gücü var calısıyo işle mi ilgilensin benle mi?
Sonra da sen benımle ılgılenmıyosun artık dıye mızmızlanıp duruyom:D

Aynı dertten muzdaribiz..Kelin ilacı olsa basına sürer...:D
Sen de calısmıyosun sanırım..
Vala temızlık yap tv seyret, ac pcde oyun oyna yeterkı arama bi süre:)
Ben boşum evdeyım sürekli arayıp konusma derdındeyım oysakı adamın işi gücü var calısıyo işle mi ilgilensin benle mi?
Sonra da sen benımle ılgılenmıyosun artık dıye mızmızlanıp duruyom:D

biz aynı sınıftayız cnm ama okulumuz 3 gün tatil o üç günde de ben yurtta yalnızım :D arkadaşlarla çıkıp dolaşıyorum ama o sırada bile durmadan telefona bakıyorum.atıcam o telefonu o olacak.benimki ilgilenmiosun deyince çok sinirleniyo, onu kendi haline bırakırsam daha fazla ilgileniyo bnmle ama ben kendi haline en fazla 2 saat bırakabiliom :D:D:D

ay üzülme kız bak bana beterın beterı var:D
ben bazen telefonu saklıyom bı yerlere vala evde gözüm görmesınde aramak aklıma gelmesın dıye:D

Onu düşünmemeye çalış yada konuştukta hemen sonra kendine uğraşacağın birşeyler bul temizlik yap eşyaların yerlerini değiştir yada kendinle ilgilen bakım yap bu davranışının normal olmadığını düşün ayrıca sevgilin bu durumu şuan kabulleniyor olabilir ama onu bu şekilde çok sıkarsın ve ayrılma derecesine gelirsiniz söyleyeyimm erkekle sıkıboğazdan hiç hoşlanmaz hem bırak bir süre arama mesaj atmaa kendinee dur de onun aramasını beklee seni düşünmesine fırsat ver bu seni daha çok mutlu edeceek inan bana...Ailenle aran nasıl? Çalışmıyor musun? Arkadaşların yok mu? İlla ki vardır bir sorun böyle davranmana sebepp...Bencee kendine hakim olmaya çalış ki zate durumun farkındasın ve kurtulmak istiyorsun ama bir de bunun senin elinde olduğunu bilebilsenn....
arkadaşlar, daha önce bir arkadaş daha buna benzer bir konu açmıştı ama ben de açmak istedim.
ben sürekli sevgilimi düşünüyorum devamlı onu aramak onunla konuşmak istiyorum.
mesela kuzenleri var şuan ve ben odamda yalnızım.yani onun orda onlarla ilgilenmesi falan bana içten içe gaz veriyo kendimi onu ararken buluyorum.mesela arıyorum kapatıyoruz hemen bi daha aramak istiyorum.aramasam mesaj atıyorum.onu düşünmemem lazım biraz rahat bırakmam lazım.başka meşgaleler bulmam gerektiğini biliyorum ama ne bulabilirim ki? lütfen akıl verin :(

telefonunu göremiceğin bi yere koyy.
hatta gizem uyandırmak istiyorsan titreşime al. :)
bağımlılık yaratan bi pc oyunu oyna. facebbokta böyle oyunlar mevcut. :)

önerileriniz için çok teşekkür ederim.çalışmıyorum, okuyorum ama nedense içimden ders bile çalışmak gelmiyor.
böyle davranmamın bi sebebi var, sevgilim bana karşı ilgisiz, yani mesela bana hiç öyle sevgi gösterileri yapmaz hep ben ona yaparım, cool takılır yani.ben de cool olmak istiyorum ama beceremiyorum :( hep stresli sinirliyim onu da soğutuyorum.

onun ılgısızlığınden kaynaklanıyor olsa gerek bu tutumun bıraz da ..Yanı o arasa sürekli sen onu beklersın ılgısını uzaktan ızlersın de hatta onun çaba göstermesı hoşuna gider...
Eskiden o çok ilgiliydi bizde ben pek aramazdım bıle saat bası calardı telefonum..Şimdi işleri yoğun ne yazıkki durum tersıne döndü ilgi gösterılerı yapmaya calısan artık benım.. Bazen yoruluyorum keske o arasa dıyorum ama işlerin arasında kaybolup gidiyo:(

onun ılgısızlığınden kaynaklanıyor olsa gerek bu tutumun bıraz da ..Yanı o arasa sürekli sen onu beklersın ılgısını uzaktan ızlersın de hatta onun çaba göstermesı hoşuna gider...
Eskiden o çok ilgiliydi bizde ben pek aramazdım bıle saat bası calardı telefonum..Şimdi işleri yoğun ne yazıkki durum tersıne döndü ilgi gösterılerı yapmaya calısan artık benım.. Bazen yoruluyorum keske o arasa dıyorum ama işlerin arasında kaybolup gidiyo:(

kıyamam sana ya :(
ben bikaç gün aramasam mesela o aramaya başlıyor hatta sık sık arıyor sıkılmadan.ama sonra yine hoop eski durumumuza dönüyoruz.
ya erkekler bizden çok farklı, bu aralar bunu keşfettim.
mesela o sürekli beni arasa nie aramıon dese benim hoşuma gider beni takıyo diye.
ama biz bunu yapınca onlar gerçekten boğuluyo, eğer aramassak daha çok ilgi gösteriolar :D

artı kendimden nefret ediyorum, ama şunu da itiraf etmem gerek: onun kendisi yaşlarında kız kuzenleri var ve birlikte içiyolar eğleniolar çok kıskanıyorum bu yaptığım normal değil biliyorum ama dediğim gibi bana yeteri kadar ilgi gösterse bu olmaz :/

Kuzenınden kıskanman cok doğal ben bulsam kuzenını bı kasık suda boğucam o derece!
Yalnız değilsin ayrıca kuzen kardestır anlayısına falan ınanmıyorum ben sonucta evlense evlenebılırler de yani! Bende cok kıskancım ayrı kalınca kafamda kurup kurup duruyorum ottan bocekten kıskanıyorum:D

Kuzenınden kıskanman cok doğal ben bulsam kuzenını bı kasık suda boğucam o derece!
Yalnız değilsin ayrıca kuzen kardestır anlayısına falan ınanmıyorum ben sonucta evlense evlenebılırler de yani! Bende cok kıskancım ayrı kalınca kafamda kurup kurup duruyorum ottan bocekten kıskanıyorum:D

aralarında bişey olacağından değil aslında, onunla ilgilenip onunla eğlenip iyi vakit geçirip beni aramamasını kıskanıyorum :/ ne bilim bazen aynı evde kalmalarını falan... hele de biz kavgalıysak beni kızdırmak için "kuzenimin yanına gidiyorum kapatıyorum telefonu seninle konuşmak istemiyorum şimdi" dediyse çıldırıyorum bütün gece arıyorum :((

Yok anladım zaten canım bizim durum farklı şıllık benımkıne aşık bı de benım varlığımı bıle bıle yamanıyo:47:
Ben annesınden bıle kıskanırım ne var banane paylasamıyorum ya:)

Yok anladım zaten canım bizim durum farklı şıllık benımkıne aşık bı de benım varlığımı bıle bıle yamanıyo:47:
Ben annesınden bıle kıskanırım ne var banane paylasamıyorum ya:)

aynen cnm ya o benden çok kimseye değer vermemeli yakıp yıkıyorum yani.çok yanlış bişey aslında ama sevince ve hakettiğini göremeyince insan böle oluo :(

aah gençlik yıllarında aşk başkadır. bence sen hayatının merkezine indirmişsin çocuğu. bu iyi birşey değil aslında. bir kurda katıl yada ne bileyim kitap oku. kendinle vakit geçirmekten zevk almaz olmuşsun bu kötğ birşey.tekrardan keşfet kendini

sevgilinin seninle ilgilenmemesinin bi sebebbide sensinn bence..sen arama ilgisiz ol bak bakalım nasıldaa pervanee oluyoo çevrende:9::9:ben aramasam bikaç gün çok ilgileniyo benlee sonra yine eskisi gibi oluyorz demişsinn buda senden kaynaklı sanırmm seninle ilgilennce sen daha fazla ilgileniyosun sonraa bırakıyo aşırı ilgiyi..bence kendine uğraşlarr bul kitap oku film izle oyun oynaa şu telefonunuda gözünün önünden all gerekrse bi arkadaşına ver banaa 3-5 saat verme telefonumu annem babam ararsa ver bitek de..git gez dolaşş sevgilin arasın sana ulaşamasın biraz merak etsinn..bunaltmayın böyle ilgi dilenerek yada üzerinee düşerekk kendinize zaman ayırın spor yapın bakım yapınn onunla ilgilenmeyinn dünyaa onun etrafında dönmüyorr..bunları yazmak kolayy daha 2-3 ay öncesine kadar bende sizin gibi saylrdım bizimki biraz farklı ama herneysee isteynce oluyoo biraz dişinizi sıkın zaten 2 günde alışıcaksınz bu duruma ve sonrasıında herşey sizin istedğinz gibi olucakk

Benim konumun devamı gibi olmuş :))
Kuzeni ne ben ablasından bile kıskanıyorum :D Çok kavga ediyoruz bu yüzden :) Ama zavallım katlanıyo bana napsın :)
Kendimizi frenlememiz lazım bacım. Ders çalışasım inan benimde hiç gelmiyo ama mecbur çalısmak zorundayız :) Kitap oku film izle dışarı çıkarken telefonu yanına kesinlikle alma bırak merak etsin. :) Ha bir de şöyle bi yöntem var yurtta kalıyomussun sanırım senin için zor olabilir ama şunu yapabilirsin. Telefonun her bir parçasını ayrı bir yere koy. kapak bi yere batarya bi yere hat bi yere :) sonra üşenirsin toplamaya:D Bu en azından bir süre seni idare eder :))

ahh ah bende öyleydim bi zamanlar aslında içimde hala var birazcık bu ama ona hiçç belli etmiyorum..evde kendi kendime bişeyler yapıp aramamayı,ilgi istememeyi beceremedim malesef..ama arkadaslarımla vakit gecirmeye basladım..onlar olunca bi süre zaten o ortamdan kopupta ona mesaj atamıyosun..ama evde kitap okuyup film izleyince yine yalnızsın bi şekilde geliyo aklına bana öyle oluyodu :61: yalnız kalmamaya calıs sürekli konus birileriyle ama sohbet havası içinde uzun süren konusmalar olsun bi anda değil ama yavas yavas istediğine ulasırsın :61: ben basardım darısı tüm isteyenlerin basına :72:

Back
X