• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastamın kardeşine aşık oldum...

Abaci11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
15
13
3
35
Merhabalar herkese bana akıl fikir verin dostlar napacağımı bilemiyorum hemen anlatayım yaşım 28 sağlık personeliyim hastamın kardeşine aşık oldum hemde ilk gördüğümde! Onunda bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum zaten hastası 10 gündür yatıyor hastanede bugün yarın taburcu olacak ve bir daha göremicem. Bana ilgili davranıyor halimi hatrımı soruyor birkaç kez bakışını yakaladım. Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek
Off kafam çok dolu benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım lütfen yardım edin

Sanmıyorum ben hemşire doktorlarla zaten sohbet edilir nasılsınız hemşire hanım demek hoşlantı belirtisi değil ki?

Ayrıca acaba çok dikkatli baktınızda o yüzden mi baktı?
Ya da öylesine de bakmış olabilir.
Heyecanınız liseli kızlar gibi ama bilmiyorum ben çok anlam yüklemezdim.
Yine de isterseniz konuşun.

Hakkında ne biliyorsun ki ya evliyse??

Anlattiklarinin ayri bir ilgi oldugu söylenemez 10 gunluk hastanizin refakatcisi samimi olmak hal hatir sormak gayet normal.

İsmini soy ismini ögren sosyal hesaplardan hakkında birseyler öğrenebilirsin.

Merhabalar herkese bana akıl fikir verin dostlar napacağımı bilemiyorum hemen anlatayım yaşım 28 sağlık personeliyim hastamın kardeşine aşık oldum hemde ilk gördüğümde! Onunda bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum zaten hastası 10 gündür yatıyor hastanede bugün yarın taburcu olacak ve bir daha göremicem. Bana ilgili davranıyor halimi hatrımı soruyor birkaç kez bakışını yakaladım. Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek
Off kafam çok dolu benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım lütfen yardım edin
hastam demişsiniz ama mesleğiniz ebe olarak yazıyor?

hastasiyla konusmuyomusun arani yapabilir bence.kalbini kipir kipir edeni kacirma.yerinde olsam acik acik teklif ederim

10 günde aşık olmak vay bee :) gerçekten ilk görüşte aşkın gerçek aşk olduğuna inanıyor musunuz? Gerçekçi olun lütfen

arkadaş doktor değil. doktor hasta aşkı ben hiç görmedim . genelde profesyonel bir meslek grubu .

Doktor hasta aşkı deyince sadece doktorun hastasına aşık olduğu ilişki yaşadığı anlamına gelmez,hastanın doktoruna ilgi duyduğu da anlaşılır.Ki burada doktoruma aşık oldum konularını görüyoruz.
Keza doktorunda aşık olup evlenenler var yakın kız arkdaşım eşi doktordu ve tanışıp eşinin açılmasıyla evlendiler.

Ayrıca hemşire doktor dedim diğer yorumlarımda da hanımefendi ebe yazsa da gerçekten ebe olmayabilir yaşında da 26 görünüyor ama 28 miş. Bilgilerimiz yanlış olabilir benimde hepsi yanlış.

Lafın özü duygular öne geçince profesyonel olmak bir kenarda kalıyor,ama bu konuda umut edilecek bir şey göremedim ben.

Liseli gibi 18 yasindaki heyecan var gibi yazmissinizda. Askin heyecaninin yasi mi var? 50 yasinda asik olsan yine ayni heyecani yasarsin. Ben kocama (evli olduğumuz halde) ayriliktan sonra kavusacagimiz zaman nasil sabirsizlanip heyecanlaniyorum ki. Daha tanisamadigin birine asik olup heyecanlanmasi gayet normal.

Sen telefon numarani ver. Bir aksilik saglik hakkinda bir sorunuz olursa arabilirsiniz de.
Umudunu kirmak istemem ama bazen aileler hemsirelere yakin olmak ister hastaya iyi baksin ihmal etmesin diye. Yanlis anlamayin ama guler yuzlu ilgili hemsire bulmak zor cunku.

Umarim oda senden hoslanmistir.

Bir sağlıkçı olarak böyle bi durumu hiç etik bulmuyorum yani hasta ve hasta yakınlarına karşı biraz mesafeli olmak gerekiyor benim görüşüm. Yine de umarım en doğru Kararı verirsin Hakkında hayırlısı olsun

Back
X