• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastamın kardeşine aşık oldum...

18 yasinda misin diye konu sahibini azarlamak nedir ya? 28 yasinda heyecan duyamaz mi bi insan? Bazilarinin dusunceleri ne kadar kalıp.. 'o oyledir, bu boyledir, şu şöyle asla olamaz' vs.. Sizin kafanizda sekillendirdiginiz sekilde ilerlemiyor hayat her zaman..
"Olmadi baska refakatcilere artik" yorumu da cidden cirkin.. Heveslenmis bi konu acmis kizcagiz.. Haddi aşmaya gerek yok..
Kesinlikle katılıyorum, sanki kötü bişe yapmış gibi muamele görmesi saçmalıkdan başka bişey değil. Ne kaba yorumlar var..

bi araştr önce ewli mi bekar mı nişanlı mı
sonra aşık ol :63:

Merhabalar herkese bana akıl fikir verin dostlar napacağımı bilemiyorum hemen anlatayım yaşım 28 sağlık personeliyim hastamın kardeşine aşık oldum hemde ilk gördüğümde! Onunda bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum zaten hastası 10 gündür yatıyor hastanede bugün yarın taburcu olacak ve bir daha göremicem. Bana ilgili davranıyor halimi hatrımı soruyor birkaç kez bakışını yakaladım. Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek
Off kafam çok dolu benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım lütfen yardım edin
numaranı ver beni arayın mutlaka durumundan haberim olsun de

konu sahibi hanım size yardımcı olacak birşey söyleyemeyeceğim ama bu kadar öneri arasında illaki kendinize uygun bir yöntem bulursunuz, takılmayın Allah aşkına kötü yorumlara yaşadığınız şey gayet doğal ve güzel birşey, inşallah gönlünüze göre ve en hayırlı şekilde sonuçlanır

Offf ya ne güzel duygular bunlar. UnuttuM valla. Hakkınızda hayırlısı. Olacagina varır hersey. Aşk güzel yahu

Yazınızı okurken ben heyecanınızı hissettim. Zaten en güzel duygular şimdi yazdıklarınız yorumlarda da denilmiş numaranızı verin hastanın durumu hakkında beni bilgilendirin diyin. Hoşlandıysa o da bu fırsatı kaçırmaz :süslü:

Utanma gııı :D soyle ya hastam olunmu la de... saka tabi! numarasını iste ciddiyim :"merhaba x iyi günler hastaniz nasıl iyi hissediyormu kendini". - evet.
hmmm bana numarani versene taburcu olduktan sonra halini hatrini sorarım onun :)

Yazınızı okurken ben heyecanınızı hissettim. Zaten en güzel duygular şimdi yazdıklarınız yorumlarda da denilmiş numaranızı verin hastanın durumu hakkında beni bilgilendirin diyin. Hoşlandıysa o da bu fırsatı kaçırmaz :süslü:
Numaramı bırakacağım yarın sabah hayırlısı :)

konu sahibi hanım size yardımcı olacak birşey söyleyemeyeceğim ama bu kadar öneri arasında illaki kendinize uygun bir yöntem bulursunuz, takılmayın Allah aşkına kötü yorumlara yaşadığınız şey gayet doğal ve güzel birşey, inşallah gönlünüze göre ve en hayırlı şekilde sonuçlanır
Allah razı olsun siz ve diğer iyi kalpli insanlardan. Ne biçim yorumlar var gerçekten bu kadar kötü mü kalpleri

18 yasinda misin diye konu sahibini azarlamak nedir ya? 28 yasinda heyecan duyamaz mi bi insan? Bazilarinin dusunceleri ne kadar kalıp.. 'o oyledir, bu boyledir, şu şöyle asla olamaz' vs.. Sizin kafanizda sekillendirdiginiz sekilde ilerlemiyor hayat her zaman..
"Olmadi baska refakatcilere artik" yorumu da cidden cirkin.. Heveslenmis bi konu acmis kizcagiz.. Haddi aşmaya gerek yok..
Kendileri gibi sanıyorlar insanları bir vatandaş doktoruna aşık olunca sorun yok biz olunca sıkıntı
Sanki ilanı aşk ettim sanki her gelen hasta yakınına aşık olup evli bekar bakmadan taciz ettim
Ayıptır ya ramazan günü kalp kırmayın inanmasanızda bizlerde insanız normal insanlar gibi aşık olabiliyoruz ha başka bir yerde karşıma çıkmış ha hastanede
Keşke açmasaydım konu dalga geçilip hakaret edileceğini bilmiyodum

yahu aşk sadece ergenlere mahsus bir duygu mudur? valla içiniz ölmüş sizin ya da vurun abalıya yapmışsınız.
konu sahibi bence belli edin duygularınızı bidaha nereden karşılaşacaksınız sonradan pişman olmazsınız en azından

Back
X