Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cumlenin tam manasini da bilmiyorum ha'Allemetti kallem etti'
![]()
ha haBu cumlenin tam manasini da bilmiyorum hainsallah kotu bi sey degildir
Giderken telini isterse ilgisi vardır yoksa başka refketçilere artık
Ne kadar yargılamaya kalıplara sokmaya meraklı bir ülkeyiz. Ben hiç bir hastam için böyle birşey düşünmedim ne demek? Sanki ben her hastama dur bakıyım buna birşey hissedeyim demiyorum heralde adamı hastanede gördüğümde ablasının hastam olduğunu bilmiyordum bile ben
Bir çok doktor arladaşımda buna benzer şekilde başladılar ilişkilerine. İlla doktor öğretmenle mi evlenmek zorundayım ? Hem adam zaten fizik tedavi uzmanıymış
Allah aşkına pişman oldum sanki hastamın yakınına sulanmışım gibi bir hava yaratıldı öyle birşey yok aşkın ne zaman çıkacağı belli mi kim planlayıp aşık olur
Tanımadığın birine nasıl aşık oldun 10 günde mi kafası var birde. Tanıdığına aşık olmazsın zaten seversin.
Yok yok günlük hayatta değil bu forumda doktor hasta aşkı popüler oldu demek istemiştir arkadaş. Öyle çünkü gerçekten. Geçen de bir arkadaş konu açmıştı doktoruma aşık oldum diye:)ben doktor hastasıyla asla evlenmez demedim . emin olun doktorun insan olduğunun en farkında olan kişilerden biriyim. ama doktor hasta aşkı popülerleşti diyince söylenen başka bir yere gittiği için düzeltme isteği duydum . onun dışında profesyonellik dediğim şey ilk etapta öyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum . sonrasında hastasıyla bir ortamı oluşur hastası iyileştikten sonra irtibatı kesmezler o başka . ben hiç bir hastam içim muayene ederken aklıma o tip bir şey gelmez . benim açıklamaya çalıştığım yazdığınızdan çok başka bir şey . belirttim farkettiyseniz . doktorla evlenmeyen bir sürü arkadaşım var . bunlar kendisine gelmiş hasta da olabilir ama sonrasında gelişen olayla direkt muayene doktor hasta ilişkisi algısı yanlış buluyorum . fikrimi belirttim .
Benim kuzenim doktor. Hastanede internken annesinin yaninda refakatci olarak gelen kiz asik olmus buna. Allem etti kallem etti, geldi gitti. Simdi evliler bi de cocuklari var![]()
Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek
ozaman rahat davran bende hastanede calısıyorum. herkesin agzına laf vermeycek sekilde ilgini belli et.yani adım atmaya cesareti olsun numaranı o istesin .ne biliyim okulda biriymiş gibi özel hal hatr sor . bikaç övgü cümlesi sonra bak felan .yani adam acılabilsin acılacaksa.Uzmanlık yolundayım canım bir iki sohbet etmiştik bekar olduğunu biliyorum sosyal hesaplarındada görünmüyor dikkat ettiğim kadarıyla telefonuylada fazla ilgilenmiyor