• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastamın kardeşine aşık oldum...

denk geldimm:))
kızma konu sahibi :))

Eklentiler

• FB_IMG_1466798904741.webp
    FB_IMG_1466798904741.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 136
Bi doktor - hasta muhabbeti dönüyo bu aralar da hadi sizinde hakkinizda hayirlisi :KK14:

Güler yüzünü eksik etme taburcu olsa dahi bir şeyler hissetmese beğeniyor olsa bile bir şekilde iletişime geçer. Erkek Ada'm asla geri planda kalmaz. Nasipse olur nasip değilse daha büyük bir aşk bekliyordur :KK200: ama numara isteme sosyal medya vs bunlardan daha farklı bir iletişim yolu olmalı Onuda erkek bulmalı :halay:

Ne kadar yargılamaya kalıplara sokmaya meraklı bir ülkeyiz. Ben hiç bir hastam için böyle birşey düşünmedim ne demek? Sanki ben her hastama dur bakıyım buna birşey hissedeyim demiyorum heralde adamı hastanede gördüğümde ablasının hastam olduğunu bilmiyordum bile ben
Bir çok doktor arladaşımda buna benzer şekilde başladılar ilişkilerine. İlla doktor öğretmenle mi evlenmek zorundayım ? Hem adam zaten fizik tedavi uzmanıymış
Allah aşkına pişman oldum sanki hastamın yakınına sulanmışım gibi bir hava yaratıldı öyle birşey yok aşkın ne zaman çıkacağı belli mi kim planlayıp aşık olur
Tanımadığın birine nasıl aşık oldun 10 günde mi kafası var birde. Tanıdığına aşık olmazsın zaten seversin.

Sizle ilgilendiğini neden düşünüyorsunuz . Belki kardeşi hastanız olduğu için size saygı duyuyordur .

Adik okdu yada oluyor diye neredeyse kizi idam edecekler :)
Istedigi kisiye asik olur gonul bu... yeterki insanlar birbirlerinin ruh ikizi olsun.

Ne meslek ne yas hic birsey onemli degil yeterki huzur mutluluk olsun

Ve gercektende aralarda kirici yorumlar yada dalga gecmeler var. Bu cok mu etik yada insancil? Karışmak istemedim ama dayanamiyor insan bir yerde..
Ne demek baska refakatcilara artik.?
Gelene gidine kuyruk salliyor sanki kiz.
2 kere dusunup 1 kere yazin. Ramazan ayinda ozellikle insan kalbi kirmaya gelmez.

uzun zaman sonra bişiler hissetmen çok güzel :) galiba doktorsunuz , sohbetiniz d eoluşmuş. ortak konulardan biraz daha sohbet açmaya çalışsanız, kontrollerde fln vs belki kaynaşırsnız. ve litfen canınızı sıkmayın

Oda size karsı birseyler hissetiyse ablası taburcu olduktan sonra bile size bir şekilde ulasır. Yeriniz yurdunuz belli nihayetinde. Bol şanslar.

ben doktor hastasıyla asla evlenmez demedim . emin olun doktorun insan olduğunun en farkında olan kişilerden biriyim. ama doktor hasta aşkı popülerleşti diyince söylenen başka bir yere gittiği için düzeltme isteği duydum . onun dışında profesyonellik dediğim şey ilk etapta öyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum . sonrasında hastasıyla bir ortamı oluşur hastası iyileştikten sonra irtibatı kesmezler o başka . ben hiç bir hastam içim muayene ederken aklıma o tip bir şey gelmez . benim açıklamaya çalıştığım yazdığınızdan çok başka bir şey . belirttim farkettiyseniz . doktorla evlenmeyen bir sürü arkadaşım var . bunlar kendisine gelmiş hasta da olabilir ama sonrasında gelişen olayla direkt muayene doktor hasta ilişkisi algısı yanlış buluyorum . fikrimi belirttim .
Yok yok günlük hayatta değil bu forumda doktor hasta aşkı popüler oldu demek istemiştir arkadaş. Öyle çünkü gerçekten. Geçen de bir arkadaş konu açmıştı doktoruma aşık oldum diye:)

Benim kuzenim doktor. Hastanede internken annesinin yaninda refakatci olarak gelen kiz asik olmus buna. Allem etti kallem etti, geldi gitti. Simdi evliler bi de cocuklari var :KK70:

Gerçekten tebrikler. Hanımefendi o gayretini bilime ve fenne göstermiş olsaydı şu an suyla çalışan araba falan icat edebilirdi kimbilir. :KK48:

18 yasinda misin diye konu sahibini azarlamak nedir ya? 28 yasinda heyecan duyamaz mi bi insan? Bazilarinin dusunceleri ne kadar kalıp.. 'o oyledir, bu boyledir, şu şöyle asla olamaz' vs.. Sizin kafanizda sekillendirdiginiz sekilde ilerlemiyor hayat her zaman..
"Olmadi baska refakatcilere artik" yorumu da cidden cirkin.. Heveslenmis bi konu acmis kizcagiz.. Haddi aşmaya gerek yok..

kalp kolay çarpmıyor öyle ,konu sahibi cesaretli ol ,bişey olursa beni arayın ben numaramı veriyorum sana kaydet watsapdanda sorabilirsin her zaman geri dönüş yaparım de.

Sapik bu adam omuzlarindan tutmus :D saka bir yana ondan hoslandiginizi belli edin bir sekilde..

Siz hastaya telefon numaranızı verin, bir durum olduğunda beni arayın bahanesiyle. Tabii telefon numaranızı verirken hastanın yanında o beyefendi de olsun :) Eğer onun da size ilgisi varsa sizi bir bahaneyle arayacaktır ama yok aramıyorsa vazgeçin bu sevdadan derim. Erkekler, biz kadınlar gibi değiller; eğer gerçekten etkilenmişse mutlaka bir bahaneyle atağa geçiyorlar.

Bencede siz telf nonuzu verin hastanin kardesine
Bisi oldugunda haberimiz olsun
Yada durumu hakkinda bilgi verin vs vs.
Bisi bulun kartinizi verin bi sekilde
Zaten ilgiliyse ulasir size

Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek

Geçen gün otobüste de bi amca dokundu benim omzuma, geçebilirmiyim inicem diye.
Bak şimdi benimde kafam karıştı :işsiz:

Uzmanlık yolundayım canım bir iki sohbet etmiştik bekar olduğunu biliyorum sosyal hesaplarındada görünmüyor dikkat ettiğim kadarıyla telefonuylada fazla ilgilenmiyor
ozaman rahat davran bende hastanede calısıyorum. herkesin agzına laf vermeycek sekilde ilgini belli et.yani adım atmaya cesareti olsun numaranı o istesin .ne biliyim okulda biriymiş gibi özel hal hatr sor . bikaç övgü cümlesi sonra bak felan .yani adam acılabilsin acılacaksa.

Back
X