- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de doktorum benim arkadaşlarımda da var doktor dışı evlenen bir sürü kişi . mesele bu değil :) hani doktor hasta aşkı bu sıra çok popüler dediğinizde başka bir şey algılanıyor . eskiye göre ne farklılık var ki şuan popüler ? kolay kolay hastayla o muhabbete girilmediğini ben biliyorum . başka ortam olunca tabi ki duygusal bir ortam oluşuyor. hastanın doktora aşık olması bambaşka bir durum.psikiyatride bile adı var . doktor hasta aşkı denince o durum kastetilmiş olunmuyor. karşılıklı olmuş olması gerekir böyle yazmak için . arkadaş doktor olmadığını ifade etmiş yazısında . ben şu sıra popüler kısmına takılmıştım hani sanki böyle bir tavır varmış gibi. açıklamak istedim .Doktor hasta aşkı deyince sadece doktorun hastasına aşık olduğu ilişki yaşadığı anlamına gelmez,hastanın doktoruna ilgi duyduğu da anlaşılır.Ki burada doktoruma aşık oldum konularını görüyoruz.
Keza doktorunda aşık olup evlenenler var yakın kız arkdaşım eşi doktordu ve tanışıp eşinin açılmasıyla evlendiler.
Ayrıca hemşire doktor dedim diğer yorumlarımda da hanımefendi ebe yazsa da gerçekten ebe olmayabilir yaşında da 26 görünüyor ama 28 miş. Bilgilerimiz yanlış olabilir benimde hepsi yanlış.
Lafın özü duygular öne geçince profesyonel olmak bir kenarda kalıyor,ama bu konuda umut edilecek bir şey göremedim ben.
Adını soyadını öğren ve ekle eğer numaranın istemezse.sosyal medyadan yürürsünüz:)...Liseli gibi heyecanlanıp saçmalamıyorum herhalde ne kadar kırıcı yorumlar var dokundu derken müsade istemek içindi insanın azıcık hevesi varsa bu yorumlarla kalmaz zaten ve evet ebe de değilim hemşirede bilgilerimi doğru girmedim her önüme gelen hasta yakınından hoşlanmyorum hatta 2 yıldır yalnızım ilk defa böyle bir duygu hissettim birine karşı
ben de doktorum benim arkadaşlarımda da var doktor dışı evlenen bir sürü kişi . mesele bu değil :) hani doktor hasta aşkı bu sıra çok popüler dediğinizde başka bir şey algılanıyor . eskiye göre ne farklılık var ki şuan popüler ? kolay kolay hastayla o muhabbete girilmediğini ben biliyorum . başka ortam olunca tabi ki duygusal bir ortam oluşuyor. hastanın doktora aşık olması bambaşka bir durum.psikiyatride bile adı var . doktor hasta aşkı denince o durum kastetilmiş olunmuyor. karşılıklı olmuş olması gerekir böyle yazmak için . arkadaş doktor olmadığını ifade etmiş yazısında . ben şu sıra popüler kısmına takılmıştım hani sanki böyle bir tavır varmış gibi. açıklamak istedim
arkadaş doktor değil. doktor hasta aşkı ben hiç görmedim . genelde profesyonel bir meslek grubu .
Ben gördüm. Hatta çok yakın Zaman önce abimin doktor bir arkadaşı hastasıyla evlendi.Profesyonellikten evvel insan oldukları için olabilir mesela.
Yok bunu yapmam doğru olmaz ego devreye girebilirAdını soyadını öğren ve ekle eğer numaranın istemezse.sosyal medyadan yürürsünüz:)...
Teşekkür ederim anlayışınız için demekki herkes heyecansız aşık oluyor :)Illaki 18 yasindakiler mi heyecanlanir yahu 28 yasli mi ? Gencecik iste. Ilk görüşte ask + heyecan cok mu anormal. Ayrıca saa sapan seyler de yapmamis. Duygularını bize acıyor bu kadar basit. Insanin konu acasi gelmiyor gerçekten.
canim bakma sen bugun ben hastama bakmam diyen yarin bu buyuk konusmadinin sonucinu gorur.normal bir durum seninkisi. asistanmisin yoksa direk uzmanmi. asistansan daha cok iletisim kursan bile okadar batmaz goze. ama adam evlimi sevgili varmi onuda bilmek lazim.Ne kadar yargılamaya kalıplara sokmaya meraklı bir ülkeyiz. Ben hiç bir hastam için böyle birşey düşünmedim ne demek? Sanki ben her hastama dur bakıyım buna birşey hissedeyim demiyorum heralde adamı hastanede gördüğümde ablasının hastam olduğunu bilmiyordum bile ben
Bir çok doktor arladaşımda buna benzer şekilde başladılar ilişkilerine. İlla doktor öğretmenle mi evlenmek zorundayım ? Hem adam zaten fizik tedavi uzmanıymış
Allah aşkına pişman oldum sanki hastamın yakınına sulanmışım gibi bir hava yaratıldı öyle birşey yok aşkın ne zaman çıkacağı belli mi kim planlayıp aşık olur
Tanımadığın birine nasıl aşık oldun 10 günde mi kafası var birde. Tanıdığına aşık olmazsın zaten seversin.
Uzmanlık yolundayım canım bir iki sohbet etmiştik bekar olduğunu biliyorum sosyal hesaplarındada görünmüyor dikkat ettiğim kadarıyla telefonuylada fazla ilgilenmiyorcanim bakma sen bugun ben hastama bakmam diyen yarin bu buyuk konusmadinin sonucinu gorur.normal bir durum seninkisi. asistanmisin yoksa direk uzmanmi. asistansan daha cok iletisim kursan bile okadar batmaz goze. ama adam evlimi sevgili varmi onuda bilmek lazim.
'Allemetti kallem etti'Benim kuzenim doktor. Hastanede internken annesinin yaninda refakatci olarak gelen kiz asik olmus buna. Allem etti kallem etti, geldi gitti. Simdi evliler bi de cocuklari var![]()