Giderken telini isterse ilgisi vardır yoksa başka refketçilere artık
arkadaş doktor değil. doktor hasta aşkı ben hiç görmedim . genelde profesyonel bir meslek grubu .Şu günlerde hasta doktor aşkı arttı galiba?
Kaç yaşındasın ki ne bu heyecan yani 28 değil 18 gibi?
hastam demişsiniz ama mesleğiniz ebe olarak yazıyor?Merhabalar herkese bana akıl fikir verin dostlar napacağımı bilemiyorum hemen anlatayım yaşım 28 sağlık personeliyim hastamın kardeşine aşık oldum hemde ilk gördüğümde! Onunda bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum zaten hastası 10 gündür yatıyor hastanede bugün yarın taburcu olacak ve bir daha göremicem. Bana ilgili davranıyor halimi hatrımı soruyor birkaç kez bakışını yakaladım. Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek
Off kafam çok dolu benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım lütfen yardım edin
AynenNeden gecebilir miyim ,musade eder misiniz demek yerine omuzlarinizindan tuttu ki,bana cok saygisizca geldi bu hareket.
10 günde aşık olmak vay bee :) gerçekten ilk görüşte aşkın gerçek aşk olduğuna inanıyor musunuz? Gerçekçi olun lütfenMerhabalar herkese bana akıl fikir verin dostlar napacağımı bilemiyorum hemen anlatayım yaşım 28 sağlık personeliyim hastamın kardeşine aşık oldum hemde ilk gördüğümde! Onunda bana ilgisi olup olmadığını bilmiyorum zaten hastası 10 gündür yatıyor hastanede bugün yarın taburcu olacak ve bir daha göremicem. Bana ilgili davranıyor halimi hatrımı soruyor birkaç kez bakışını yakaladım. Bugün hastamla konuşurken oda vardı benim yanımda masa vardı oda birazda dar geçerken iki eliyle omuzlarıma dokundu geçebilir miyim diyerek
Off kafam çok dolu benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım lütfen yardım edin
arkadaş doktor değil. doktor hasta aşkı ben hiç görmedim . genelde profesyonel bir meslek grubu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?