Sizi cok iyi anliyorum benim oglumda 2 yil aglayan dusunceli bir anne gordu bir gun rahatca keyfini cikaramadim anneligimin ne kadar hata yapmisim ben cok pismanim siz benim gibi yapmayin.bu hayatta hic birseyin garantisi yok hersey Allahin elinde gelecegi degil ani dusunun kizinizi sevin ilgilenin gezin alisveris yapin hayatinizi mahvetmeyin bu dusunceler bir bataklik gibidir siz arastirdikca isin icinden cikamazsiniz sizi icine daha cok ceker yeni baslamisken o batakliga hic girmeyincok haklisiniz anne neden uzgunsun diye soruyor kizim daha cok uzuluyorum
öncelikle merhaba;herkeze iyi aksamlar nerden baslasam bilmiyorum ben kizimi kaybetme korkusu yasanayan 3 ay kabir azabi ceken bir anneyim...tam duzeldi derken hersey yoluna girdi derken kizimla bir kedi gorduk ve cok sevimli tertemiz bir kediydi ev kedisine benziyordu ilk once ben sevdim sonra kizim sevdi kedi pati atti iz olmadi kanamada olmadi ...saglik ocagina indirdim doktor ben olsam asi yaptirmam ama sen bilirsin dedi bende zaten kan degerleri yeni yeni duzelmisti goturmedim...ve takibe aldim 10 gun gecti kedi hala yasiyor ama ben tatmin olmadim 55 gun takip ettim cunku kedi bana gore kuduzdu ve kizim olcekdi ama yetmedi bu mantiksizligima baska bir mantiksizlik eklendi acaba yanlis kedimi takip ettim diye supeye dustum ve iyice sinir krizi gecirmeye basladim hayat zindan oldu yemiyorum icmiyorum...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum
Hiiiç bişey olmaz kendinizi boşa üzüyosunuz ilaçlar sizi rahatlatır merak etmeyinbelirtmistim ben cok gamsiz bir insandim mantikli bir insandim ama kizimin hastaligindan sonra kaybetme korkusu kalmis...kediyi 10 gun takip ettim doktor tamam birak takibi dedi ama ben birakamadim
Lutfen Izzet Gullu'nun videolarini izleyin. Bana da buradan biri tavsiye etmisti ki Allah razi olsun o kisiden. Uc haftadir falan videolarini izliyorum cok daha iyi ve kontrolluyum.Panik atak ve anksiyete bende ki de bunun fatkli versiyonu bende kronik ürtiker var yani allerji sürekli ilac kullaniyorum ve herseyin allerji yapacagani ve anaflaksi gecirip öleceğimi daha doğrusu fenalasacağimi zannediyorum değisik ilac kullandığim da o gece kabus gibi geçiyo psikiyatrik ilac kullandiğim halde panik atak geçirdığimde oluyo biliyorum mantiksiz ve saçma olduğunu ama beynime söz geçiremiyorum kiziniz hasta ya da kuduz değil yanliş kediyi takip etmediniz icinizi ferah tutun hiç birşey olmayacak burnunuzdan derin nefes alın sizi gerçekten çok iyi anliyorum zamanla azaliyor ama bence hiç geçmiyor
canim aynisi bende de var yasadiklarin cok normalherkeze iyi aksamlar nerden baslasam bilmiyorum ben kizimi kaybetme korkusu yasanayan 3 ay kabir azabi ceken bir anneyim...tam duzeldi derken hersey yoluna girdi derken kizimla bir kedi gorduk ve cok sevimli tertemiz bir kediydi ev kedisine benziyordu ilk once ben sevdim sonra kizim sevdi kedi pati atti iz olmadi kanamada olmadi ...saglik ocagina indirdim doktor ben olsam asi yaptirmam ama sen bilirsin dedi bende zaten kan degerleri yeni yeni duzelmisti goturmedim...ve takibe aldim 10 gun gecti kedi hala yasiyor ama ben tatmin olmadim 55 gun takip ettim cunku kedi bana gore kuduzdu ve kizim olcekdi ama yetmedi bu mantiksizligima baska bir mantiksizlik eklendi acaba yanlis kedimi takip ettim diye supeye dustum ve iyice sinir krizi gecirmeye basladim hayat zindan oldu yemiyorum icmiyorum...doktora gittim kaybetme korkusu dedi ilaca basladim 5 gun oldu ben hala bunalimdayim berbat bir sey allah dusmanimin basina vermesin lutfen beni kinamayin elimde deyil ben cok gamsiz bir insandim yastiga kafami koyup saniyede uyurdum hic bir seyi kafaya takmazdim ama suan sonum yok gibi goruyorum
PÇok benzer bir durum bende de var. Ben de takıntılı bir insanım maalesef.1 hafta önce falan ailemle bir çay bahçesine gitmiştik. Orada yavru bir kedi gördüm. Bir tane daha yavru vardı sanırım kardeşiydi. Ama o baygın gibi yatıyordu. Öbür yavru çok sevimli geldi sevmek için elimi uzattım. Çok ürkekti ki genelde yavrular çok cana yakın oluyorlar. Neyse yavrunun önüne yiyecek koydum yedi su içti falan. Yemeğini yedikten sonra kucağıma aldım azıcık sevmek için. Ama dediğim gibi çok ürkekti durmadı zaten hemen kucağımdan atladı. Tırmalamadı ya da ısırmadı. Ama benim ellerimde salata yaparken bıçakla kesilen minik yaralar var. Salyası değmiş midir diye düşünüyorum. Şimdi şöyle ki ben bu kedi kuduz muydu diye düşündüm açıkçasıBunu düşünmemin sebebi çok ürkek olması kaçması.Bir de kardeşi hasta gibi yatıyordu dediğim gibi. Onun yanına falan gitti. Annemle babam saçmalama bir şey olmaz falan dediler. O yüzden aşı vs. yaptırmadım gerçi ortada bir şey de yok. Hüsnü kuruntu mu yapıyorum ben de kendimi yiyorum kaç gündür. Ne olur bana da bir şey yazın
Yok yok bişey olmaz öyle bir apartman bahçemiz varki kedi kaynıyor.hastaliklisi iyisi,tombişi zayıfı..kimiside hem kucağımıza oturuyor hem çocukları tirmaliyorlar..yani olumlu olumsuz çok şeyler oluyor ama püreli piresiz bickk kedi ile birarada yaşamaya alıştık.cunku çocuklar bahçeyi çok seviyor.cikarmazsam ağlıyorlar.bahcede oyun kuruyorlar güzel oluyor.kac aydır birçok sokak kedisine ev sahipliği yaptik.cok şükür bişey olmadı olurmu diyede aklıma pek gelmiyor.hatta oğlum anne şurayı kedi tirmaladi diye geliyor bişey olmaz oğlum sizde rahatsız etmeyin kedileri diyorum:)Çok benzer bir durum bende de var. Ben de takıntılı bir insanım maalesef.1 hafta önce falan ailemle bir çay bahçesine gitmiştik. Orada yavru bir kedi gördüm. Bir tane daha yavru vardı sanırım kardeşiydi. Ama o baygın gibi yatıyordu. Öbür yavru çok sevimli geldi sevmek için elimi uzattım. Çok ürkekti ki genelde yavrular çok cana yakın oluyorlar. Neyse yavrunun önüne yiyecek koydum yedi su içti falan. Yemeğini yedikten sonra kucağıma aldım azıcık sevmek için. Ama dediğim gibi çok ürkekti durmadı zaten hemen kucağımdan atladı. Tırmalamadı ya da ısırmadı. Ama benim ellerimde salata yaparken bıçakla kesilen minik yaralar var. Salyası değmiş midir diye düşünüyorum. Şimdi şöyle ki ben bu kedi kuduz muydu diye düşündüm açıkçasıBunu düşünmemin sebebi çok ürkek olması kaçması.Bir de kardeşi hasta gibi yatıyordu dediğim gibi. Onun yanına falan gitti. Annemle babam saçmalama bir şey olmaz falan dediler. O yüzden aşı vs. yaptırmadım gerçi ortada bir şey de yok. Hüsnü kuruntu mu yapıyorum ben de kendimi yiyorum kaç gündür. Ne olur bana da bir şey yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?